Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• engusz

veterán

Idézem a szöveget a #7425-ös hozzászólásból:

Lassan ott tartok, hogy kitéptem az összes szál hajam. Adott volt egy Vista, alatta integrált videokártya (GeForce 6150). Ebbe a gépbe került bele a 8800GT, majd új driver, majd restart, majd használat. Egy-két napra rá, arra lettem figyelmes, hogy a kép elmegy. A monitor "éber" marad, de csak egy fekete képernyőt látok. Úgy 1-2 másodpercig. Próbálkoztam másik illesztőprommal, kutakodtam megoldások után különböző (külföldi) fórumokon, de nem találtam megoldást a hibára. Volt, aki szerint a feladatütemezőben kellett letiltani szolgáltatást, volt olyan is, aki szerint a monitor firssítésének hibás beállítása okozhatta (TFT, 59/60Hz), de olyan is akadt, aki csak simán rávágta, hogy a TFT nem kompatibilis a videokártyával.

Végső elkeseredettségemben újratelepítettem a rendszert. WHQL-es alaplapi és videokártya illesztőprogramokat használtam, de így sem szűnt meg a hiba! Most már nincs ötletem, sem erőm, hogy tovább nyomozzak. Eléggé misztikusnak tűnik a hiba. Ti már találkoztatok ilyennel? Mi a tök lehet? Képtelenség így használni a gépet, néha 5 másodpercenként tűnik el a kép, néha csak percenként.

Jut eszembe... ha elkezdek játszani és "bemelegszik" a gép és/vagy a kártya, akkor megszűnik a hibajelenség. Nem értem, tanácstalan vagyok!

Új hozzászólás Aktív témák