- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
-
balbla
tag
Sziasztok!
Újra van egy pár kártyám: [link]
-
szatocs
őstag
A nagy hűtőkavalkádhoz: Zalman VF1000 CUJól néz ki, kár, hogy baromi lesz az ára. Vagy már van is ilyen Mo - on?
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Zalaymate #7481 üzenetére
Nem tudom minek sok ezret HR-03-ra költeni, mikor az S1 is simán elég. 55 fok max load alatt emelt fesszel és tuninggal, zárt házban.
A HR-03 GT-hez jár csak borda a fetekre is, de mivel még nem igazán kapható, így neked kell gondoskodni az extra bordákról, mindegy milyen hűtőt veszel. -
Zalaymate
senior tag
Esetleg valakinek erre ötlete??
-
Interceptor
addikt
válasz
C.Brigante #7465 üzenetére
már régóta megvan
-
Genji
őstag
Tisztelt 8800GT tulajok pár láma kérdés:
1, Van olyan bolt ahol lehet most kapni ilyen karit?
2, Márkák között (hűtés között) van különbség? -
BillBácsi
tag
válasz
C.Brigante #7466 üzenetére
Hali!
Egyébként sem ütött akkorát mint vártam. A 640-es 8800 GTS-sel ugyanúgy megy minden amit én használok. Eladtam 65-ért, és kivárom amig lesz tisztességes hűtéssel másik. Pl. olyan mint a Gainward 8800 GT GS.
Túlzottan favorizálják ezt a kártyát. Jó GPU gyenge körítéssel. Lenne mit fejleszteni rajta. -
arn
félisten
válasz
Interceptor #7454 üzenetére
crysis alatt sem?
-
engusz
veterán
válasz
littlemole #7439 üzenetére
Nem néztem még meg az alaplapival, de este meg fogom. Ellenben, hajnalban, mikor visszatért alvó állapotból még gyorsan telepítettem egy ACPI drivert, és azóta rendben megy. Kíváncsi vagyok, hogy este mi vár rám.
-
Zalaymate
senior tag
Mivel én teljesen kezdő vagyok, maga a gépem is 3 hetes, így nem vagyok jártas ebben a témában. igyekszem utánaolvasni, meg tanulni, de még van mit.
Szóval akor a PLUS elvileg jobb valamivel?
Illetve a hűtőhöz alapból adnak elég bordát a fet-ekre? vagy mikre. Ezzel sem vagyok tisztában teljesen.
-
Nikkel15
tag
válasz
C.Brigante #7465 üzenetére
off:a mindíg megbízható precíz németek lol off.
-
recusar
tag
durva hogy az asus és az EVGA is crysis-t ad a kártya mellé, én meg vehetem meg 12ezerért...
-
Osiris
őstag
Athlon X2-es proci milyen órajelen tudná kihajtani a 8800gt-t?
-
C.Brigante
veterán
ez nem ide vág de meg kell, hogy osszam veletek.. szigorúan végig nézni!
mod: off
-
Piti1
tag
Hello!
Azt szeretném megtudni, h. 8800 gt-vel milyen beállításokkal megy a COD 4 játék kb.50 fps-el-
1280x1024-ben?Nektek milyen beállításokkal fut ez a game?
-
Macka
veterán
válasz
Interceptor #7454 üzenetére
Hát,alapon nem is... Olyan 3200-3400Mhz körül már igen.
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na én is hangosnak találom a hűtőjét, amelett, hogy én nem húzom és alapból 25%-ra van állítva azért ég így winfosban is 55C és pont ekkorra van állítva az 50%-os működése, ami viszont nekem már igencsak hangos. Főleg ha filmet nézek. Sajnos ezzel a beállítással kb 2-3 percenként bekapcsol 50%-ra, majd fél perc után vissza 25%-ra. És ezt játsza. Persze játék közben néztem és nem ment nagyon 70C fölé (Crysis) de akkor is zavar.
Na szóval éna a Duo-Orb -ot néztem ki magamnak, mert nagyon tetszik a dizájn és azt hallottam, hogy jól hűt.
Namost igaz ez? Tényleg NAGYON jó hűtő a Duo-Orb?
Valakinek esetleg tapasztalat?
Hány fok körül tartaná szerintetek a kártyát komolyabb terhelés nélkül?Előre is THX!
A kártya amúgy nagyon nagy! minden száguld vele így alapórajelesen is, 1680*1050-ben fullon, csak a Crysis fektette meg mikor bekapcsoltam az élsimítást! No mindegy, talám majd az új hűtővel egy kicsit tuningolok rajta, hogy azért 2x-es élsimítással legalább ne akadjon.
-
Nikkel15
tag
Helló mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy jobb-e a Hr-03 az Acceleronál és ha igen mennyivel?(5-10 fok?) -
Interceptor
addikt
szerintem nem hajtja ki rendesen a C2D-m a GT-t.
vagy csak én hallucinálok?
-
C.Brigante
veterán
bár a gyárit újra pasztázni sztem felesleges, 45% felett sztem zavaró a hang és még akkor is minimum 50%-on kellene mennie. én is dilemmába vagyok, hogy az S1-ről leszedjem majd a gyárit és tegyek e inkább rá Arctic Silver 5-öt.. ez még van a proci hűtésemből. de valószínübb, h nem fogom bántani a gyárit.
-
Macka
veterán
válasz
TazLeacher #7446 üzenetére
Nekem éppen elég volt 1 napig hallgatni a 80%-ot úgy, hogy 6600-at ment max. a GPU. Amúgy szerintem egy kis újrapasztázás is hozna legalább 5 fokot.
-
Zjunior
veterán
Hi ALL!
Énis hozzászólnék a hűtés témához
!
Nekem 50% megy a venti (ASUS 8800GT-van) alapon 50C és Crysis játék alatt megy fel 65 re!
Szval szerintem nem gáz egyáltalán a GTS-em volt 75 fok Crysisnál -
littlemole
őstag
Ha kiveszed a GT-t akkor az alaplapi kártyával is jelentkezik a hiba?
Lehetséges hogy a monitor haldoklik. Nekem most történt hasonló. Egyik napról a másikra.
A monitor bekapcsoláskor mutat képet, de csak 1 másodpercre, utána eltűnik. Laptopon is megnéztem a monitort, és ugyanezt produkálta. -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
C.Brigante #7436 üzenetére
Ne kezdjétek...
-
Anthony28
őstag
Nem tudom volt e már...
-
SSJPeter
őstag
válasz
TazLeacher #7428 üzenetére
Ezt a Sparkle csinálta,biztos árulják ezt is csak ki kellene várni de mindenképp 2 slotos hűtés kellett vona rá jah.
-
pigatt
őstag
Valaki tudna nekem egy hatékony de mégis vékony VGA hűtőt? Azért olyan kellene mert ASUS M2N32-SLi Deluxe lapba a legalsó pci slotba még menne egy hangkártya és, hogy a "fekete" pci-e slotba még gond nélkül elférjen a 8800gt.
-
keIdor
titán
Egyik ismerősöm faterjának volt hasonló gondja.
Gigabyte GA-P35-DS3 lap és Galaxy 7900GS Super VGA (nem ref. nyák)
Nála is frissítés közben jött elő ez a hiba, csak nála csíkos képernyő volt nem fekete.
A mai napig nem találtunk rá megoldást. Senki se tudott segíteni
A megoldás végülis új VGA lett és arra gyanakszunk, hogy a nem referencia nyák valahogy rosszúl kommunikálhatott a lappal, vagy franc se tudja. (ki lett próbálva ref. 7900GS-el is, tökéletes volt)Neked is ref. a kártyád? Gondolom igen, nem tudom mi lehet, de a VGA és a lap között van valami gebasz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Interceptor #7417 üzenetére
Én egy kis plusz zajért inkább tutira megyek. Nem fogom negyed óránként nézegetni a hőfokot, hogy elértük-e már a küszöböt. Januárba dobokrá hűtőt, additg meg nagy alázatosan csak elviselem ezt a "kínszenvedést".
-
SSJPeter
őstag
Azért ennél már nem kell jobb hűtés szerintem.
-
engusz
veterán
Lassan ott tartok, hogy kitéptem az összes szál hajam. Adott volt egy Vista, alatta integrált videokártya (GeForce 6150). Ebbe a gépbe került bele a 8800GT, majd új driver, majd restart, majd használat. Egy-két napra rá, arra lettem figyelmes, hogy a kép elmegy. A monitor "éber" marad, de csak egy fekete képernyőt látok. Úgy 1-2 másodpercig. Próbálkoztam másik illesztőprommal, kutakodtam megoldások után különböző (külföldi) fórumokon, de nem találtam megoldást a hibára. Volt, aki szerint a feladatütemezőben kellett letiltani szolgáltatást, volt olyan is, aki szerint a monitor firssítésének hibás beállítása okozhatta (TFT, 59/60Hz), de olyan is akadt, aki csak simán rávágta, hogy a TFT nem kompatibilis a videokártyával.
Végső elkeseredettségemben újratelepítettem a rendszert. WHQL-es alaplapi és videokártya illesztőprogramokat használtam, de így sem szűnt meg a hiba! Most már nincs ötletem, sem erőm, hogy tovább nyomozzak. Eléggé misztikusnak tűnik a hiba. Ti már találkoztatok ilyennel? Mi a tök lehet? Képtelenség így használni a gépet, néha 5 másodpercenként tűnik el a kép, néha csak percenként.
Jut eszembe... ha elkezdek játszani és "bemelegszik" a gép és/vagy a kártya, akkor megszűnik a hibajelenség. Nem értem, tanácstalan vagyok!
-
SSJPeter
őstag
Találtam 1 oldalt ahol elég jól összehasonlítják a GT-gyártókat.Aki most áll GT vásárlás előtt és van lehetősége válogatni a márkák közül annak elég hasznos lehet szerintem annak eldöntésében,hogy milyet vegyen.[link]
-
Macka
veterán
válasz
Interceptor #7417 üzenetére
"Elég"?? Azért szerintem nem jó, ha elégeted...
-
Interceptor
addikt
válasz
TazLeacher #7410 üzenetére
minek 100%-on pörgetni? 50 miért nem elég?nekem mindenhova elég.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
TazLeacher #7410 üzenetére
jeri neked nem mind1? q3 ugyse terheli agyon
-
recusar
tag
válasz
C.Brigante #7404 üzenetére
hol kapható ebben az országban AC s1?
-
TazLeacher
nagyúr
Itt van egy élő példa (én
), aki nem hallt bele a zajba a 100-on pörgő venti mellett. Mondjuk az előzőkhöz képest, hangzavar, de 1 hónapot majd kihúzok...
-
SSJPeter
őstag
Hát én is erősen gondolkodom a hűtőcserén,az a gáz felmenne 700fölé a GPU de úgy már a 90fokot nyaldossa és ez még az EVGA tech.supportja szerint is sok csak akkor kérdem én miért nem csináltak rá normális hűtést?
-
future20
csendes tag
nekem 700-ra van húzva, gyári hűtővel max 70C. 80%-on pörög terhelés alatt és egy jobb fülessel a fejeden semmit nem lehet hallani belőle... persze alapjaraton 40-50%-ra van allitva amikor nem játszom és az meg alapbol halk, szal szerintem kicsit eröltetett ez a "rohanjunk 1ből hűtőt cserélni" mizéria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged