Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
válasz
politomi #38092 üzenetére
igen-igen arra emlékszem még tavalyról mikor beindult ez a topic hogy a fetekre is kell csak arra nem emlékszem pontosan hány darab is
köszi az infót akkor szerintem egy olyanra beruházok rá egy 8cm-es venti aztán az már -15 fok körül kéne lenni a gyári hűtéshez képest
-
Dikk
tag
Sziasztok!
Végre megvan a 2 magos procim viszonylag tűrhetően is megy, mostmár csak a 88GT-mre kéne egy jobb hűtés kisebb hőmérséklet indokával esetleg egy kis tuninggal.. pl a 88GTS ora jele már elég lenne.. kérdésem a következő hogy az Accelero S1-hez kellenek e ram tüsik vagy anélkül is jó ill ram sünin kívül kell e valami?! egy 8cm-es venti rámegy kötegelővel a bordára aztán annyi az elég rá szvsz
válaszokat elöre is köszi ;)
-
Dikk
tag
Hi all
a kérdésem a következő lenne.. van egy 88GT-m és nem tudom milyen hűtést lenne rá érdemes venni.. anno láttam hogy az ARCTIC COOLING Accelero-kat teszik rá.. csak kérdés melyiknek jobb a hűtő értéke.. S1 vagy S2.. vagy esetleg mi lenne még v.mi jó hűtés 6e-ig? köszi előre is.
üdv
-
Dikk
tag
Nagyon szépen köszönöm rumkola és Zoo123
-
Dikk
tag
Nem tudom hogy kérdezték e már. Kijött most az új 174.74-es driverés az a problémám hogy nem lehet feltenni, telepítés elött elő jön ez a hiba. Vajon azért mert ez csak 9 series-hez jó vagy mert v.mi más probléma van? thx előre is. sry ha nagy baromság.
-
Dikk
tag
válasz
keIdor #11577 üzenetére
most ha az én hsz-emre céloztok achi-val együtt akkor frankón félre értettétek... mellesleg tegnap írtam csak ez a sz@r ph akkor is haldoklott...
Előzmény:
"amugy meg ha nem a crysis miatt akkor meg minek is akár egy gt-is a régi gts-eken is ful elmegy minden"válasz (Javítva hogy megértsétek...
): Többek közt azért nem kell régi 88GTS mert az drágább mint a 88GT és szarabb is a gt-nél...
csak hogy ne legyen itt szó kiforgatás meg hogy...
-
Dikk
tag
válasz
donpel0 #11536 üzenetére
Nekem az van... 50%.-os ventivel megy nekem (nincs túl húzva egyáltalán...) 675/1700/1900 és az everest szerint...
idle gpu48
idle memory48riva szerint loadba 72fok volt crysis után...
nem tudom hogy ezzel mondtam e v.mit vagy segítettem e de hátha.
Nordic: "1000 éves játék alatt összesz@rja magát" ---> 2007 május-i game ha jól tom
-
Dikk
tag
-
Dikk
tag
válasz
losi73 #11494 üzenetére
mert mitől extra fps? a graff-t kivéve... stoyr: uncsi ez a tegyetek rendet itt és aztán jönnek az ufók meg... v.mi valósághűbb dolgot nem tudnának kitalálni? ami meg is történhet de nem ilyen ufós lényes...-os... nem tudom nekem nem tetszik... maga a téma. graf szép szó se róla de semmi extra. nekem még az első pályán a tyúkok tetszettek... lehetett őket vinni és mozgatta a felyét
viszont ha jobb klikkel elengedted akkor repült....
-
Dikk
tag
a crysis nektek csak mérv adó most vagy ennyire crysis b..i lett mindenki? sztem egy... feltettem végig vittem aztán delete... elég ratyi... nem tudom hogy lett a bit-tech év top 10-be 4.ik.
-
Dikk
tag
válasz
KillHates #11410 üzenetére
OFF: tény hogy a külföldi (főleg usa) embereknek ez nem pénz... még hogy nem pénz... semmi itt meg 5 játék a minimál bér vagy már át is lépte és hát igen... novemberbe több mint 5 jó game jött ki szvsz... aztán a magyarokból ki az aki arra gyűjt? vagy akár mások is?! sztem senki... felmegy... helyre aztán letölti. van aki fizet érte (warez) van aki letölti seedelgeti (torrent) azt kész.
-
Dikk
tag
"csak 87 ezer darabot vettek november 13-i premierje óta" ez nekik kevés? még ha az is... nincs az embereknek pénze nem hogy eredetibe vegyék meg... főleg ha le lehet tölteni.
-
Dikk
tag
amúgy az is lehet hogy a tri sli driver nem elég kiforrott.. láttam már olyan tesztet hogy sli-be lassabb volt a játék mint single karival... sztem itt is meg ott is driver hiba lehetett.
-
Dikk
tag
válasz
C.Brigante #11022 üzenetére
én szoktam... (nem a kedvencem de játszogatok vele)
-
Dikk
tag
van 1 problémám... hátha tudtok segíteni... 6600-al még ment a cod4 de 88GT-vel már nem megy... nem indul el... nem értem mi a baj. pls help mi lehet a baj?
-
Dikk
tag
válasz
C.Brigante #10897 üzenetére
hát igen... az iskola időszak... nincs is ennél szebb...
(#10899) reset van rá esély mert most mentem át idén közg-ről gimibe aztán a 2.ik idegen nyelvből most teszek majd különbözetit 2 év anyagából úgy hogy nem is tanultam ez elött szóval a német az necces lesz. de ha 2-es meg lesz a többit nagyívbe....
-
Dikk
tag
Na vége szalagavatónak is. (a pakolásnak) jövőre nekünk lesz aztán mi csicskáztatjunk a 3.-ikosokat.
yupííííí yeeaahh
-
Dikk
tag
válasz
#96302336 #10456 üzenetére
hát ha ez szénné van húzva akkor én azt modnom egyáltalán nem éri meg a GTS-re való cserélést GT-ről... Amikor a GT-t húztad akkor 16xxx pontot kaptál...nincs 1000 pont a 2 kártya közt... nyilván játékba kicsit gyorsabb de inkább 2db 88GT ami kb 1,5x-ör annyi mint a GTS és jobb. bár lehet nem teljesen. igaz. thx a tesztet és grat az eredményhez.
-
Dikk
tag
válasz
d@minator #10227 üzenetére
Na hát igen... az elején... én már végig toltam az egészet 1680-ba mostani procimmal high-ba és nálam is frankón megy... csak mikor jönnek vagy 6-an - 8-an akkor lemegy 10-15fps-re... a végén az utolsó pályán az a nagy szar amikor... és szaladsz a gépre akkor meg 10 alá is bemegy... persze ez mind a procim miatt van ami talán 1 hét múlva meg is oldódik. de egy dualcore-al se hiszem hogy olyan sokat javúlna.... 1280-ba tudom hogy megy c2d-vel high-on vagy 35-40fps-el. vh patch-el megy olyan 25-30 fps-el kb. de nálam tuti nem fog.
-
Dikk
tag
válasz
SSJPeter #10224 üzenetére
biztos támogatja mert GF6600-al megtudtam csinálni... és játszottam is rajta... sőt csináltam még annál kisebb felbontásokat is... és aki azt mondja ráhogy sokkal csunyábbb lesz a képe annak csak félig van igaza... win-be okádék de játékba full éles.... szóval nem tudom... én tuti játszottam vele 1440-be is már azt tom... csak a 6600-al
-
Dikk
tag
válasz
SSJPeter #10219 üzenetére
powerstrip-be te tudsz az új karikkal meg driverrel felbontást csinálni? mert én a 6600-om után nem tudtam csinálni felbontást se a 8600GT-nél se a 88GT-nél... nem értem mi a baj. v.mi tipp? 1440x900 jól jönne azért. crysis-hoz elég lenne az meg már plus fps 1680 helyett... válaszod előre is köszi. remélem tudsz v.mi megoldást.
(#10220) adamas elméletileg rá megy mert itt már volt pár embernek rajta. (nekem még nem, jó a gyári is egyenlőre.)
-
Dikk
tag
válasz
Dávid98 #9816 üzenetére
én megvenném a helyedbe a 88GT-t... az én procim is kihajtja annyira hogy tudok vele játszani nagyon simán... minden game maxon 1680-ba simán megy... (crysis természetesen kivéve... de "csak" high-on úgy megy átlag 25-30fps-el. van mikor lentebb esik de azért játszható. én is most akarok procit venni de sztem a te procid is van olyan szint mint az enyém... ha az ennyémmel megy frankó minden tieddel is fog proci csere nélkül. olyan hű de sokat meg sztem nem fog egy proci a kártyán (tudom ez után jönnek a leszólások meg hogy dehogynem fog sokat vissza mert 3dmarkba scak 6300 pontot kaptam...) de ne egy test legyen a mérv adó ha játszani fogsz... mert nem a test-el fogsz szórakozni hanem azzal amivel... azt meg így is viszi tökéletesen. persze a csere nem árt c2d-re. de így is tudod használni elég szépen
enyém a 9900-adikg hsz is
-
Dikk
tag
akkor nem lesznek hsz-ek mert mindenki játszik...
am ha bezárnák se csodálkoznék (mondjuk meg úgy se szünik.. nyillik másik). másfél hónap alatt 9500hsz
ebből kb 10-15 hsz olyan ami a kártyáról nagyvonalakba ír fontos infókat. meg van kb 100 ami a tuningról szól és hasznos. szvsz
-
Dikk
tag
válasz
recusar #9470 üzenetére
kimondta hogy hc gamer? amúgy meg a mostani procim nem tudom hány éves de annyira hajtja még most is a 88GT-t hogy crysis is megy high-on 1-2 helyen be-be rángat.. a 6600-om is most adtam el egy bőő hónapja az is megvolt már 2,5- éve akkor közép kat kari... crysis ment rajta 1680x1050-be low-on játszhatóan... (első pálya) vagy másképp demo... szóval ezek a dolgok simán kiviszik 2 évig a mediumot betartva (szvsz)
-
Dikk
tag
válasz
recusar #9464 üzenetére
mért kéne fél év múlva cserélnie??? nem értelek... ez a gép simán kibír 2 évet... úgy hogy még akkor medium-on szalad minden... de még lehet tovább is.
(#9466) leviske: mától szinte minden hol... még talán mo-n is 1 héten belül. (ahogy elnéztem hogy már innen onnan hozzák befelé kifelé felfelé lefelé...) sztem 1 hét max 2 azt lesz kis hazánkba is
-
Dikk
tag
válasz
TazLeacher #9440 üzenetére
-
Dikk
tag
Van új driver itt
-
Dikk
tag
-
Dikk
tag
Itt egy jó teszt
-
Dikk
tag
"aki korábban vett GT-t még a nagy áremelés előtt 55k körül annak viszont nem igazán nyerő az ára miatt!"
de nyerő mert megvette 55-ért és eladja 70-ért aztán 20-25-öt rádob és vesz GTS-t
(mondjuk ez nem én leszek...) nekem tökéletesl lesz a GT is egy darabig... crysis-en kívül semmi se jött / jön ki amit ne vinne maxon...szóval jó ez
-
Dikk
tag
válasz
theniel #9221 üzenetére
még mindig a natív felbontással vagy felakdva? felteszerd a power strip-et azt csinálsz egy 1440x900-at... 16:10-es képarány de kisebb mint a 1680...
azt kész...
(#9228) theniel: és szted mért nem született előre lépés? Elmondom... Mert az Ati egyhelybe járkál... sőt a 2900XT-hez képest majdnem vissza lépet... Ezért nem is ad ki az nV jobb karit mert a konkurencia is egyhelybe áll nincs vetély társ... ennyi... kiadhatott volna az nv is akár most is 9xxx-et meg... de minek? ati sehol sincs..
-
Dikk
tag
válasz
C.Brigante #9209 üzenetére
Járok már a közepénél (repülős rész) de nem diavetítés higon-on se... pedig a procim is szar... nem azt mondom hogy sose szaggat be de játszható.
(#9210) d@minator köszi a válaszod és az infókat. úgy döntöttem E2180-at veszek mert úgy informáltak hogy az mind M0 steppinges és az jobban húzható. mellesleg alapból 200mhz plus van és így is a box-os 16.
-
Dikk
tag
Hát nem tudom nektek mért nem megy a crysis... E6300-al 2 gb rammal 88GT-mmel minden alapon semmi se húzva 1280-ba high beállításnál kb 35-40 fps... Very high patch-el meg átlag 25-30 fps. tény ez az első pálya késöbb lesznek ahogy már írták régebben is minusz 5fps-ek de nem vészes simán játszható... nekem AA nélkül van és nem látni recét... nagyon minimálisat csak... nem hiszem el hogy annyit meg nem bír ki 1-1 ember szeme. ha meg nem akkor miért nem...
-
Dikk
tag
válasz
Achill3uS #9166 üzenetére
jaa boccs
én az általam kifizetetthez nézem (63) a GTS meg 96 bazárba?! na jó nem 40 csak 33e ha jól számolom (este van már) tudom most olyan 70 és fölötte van a 88GT már ha egyáltalán annyiért van.
Mellesleg te szereztél már másik kártyát? Vagy beindult a "leégett" version?
-
Dikk
tag
100-et szerintem az a 10% nem ér... ha húzva számítom max 15%?! Nekem tuti nem ér annyit... Inkább a GT azt megkínozni kicsit és jó
(#9125) syn7h37ic sexuális képet szurtál be
teccik
-
Dikk
tag
XP-hez is van 169.13? mert sehol nem találok....
Amúgy azt nem tudja v.ki hogy a cod 4 mért nem indul el? felteszem .... indít az a kép bevillan eltűnik és semmi se történik... az mp elindul de onnan se tudok átlépni single-be... szóval nem tudom mi lehet a cink... pls help.
(#9053) Ati007: Akkor sry... én nem naon olvastam a test-et csak amit írtál
-
Dikk
tag
Itt meg egy 3870 teszt található... és hát a 88GT mindenhol leverte... talán 1-2 helyet kivéve de ott meg a 640-es GTS győzött
-
Dikk
tag
Ki lehet választani crysis-be a menü színét? [link] ezt még nem is tudtam
-
Dikk
tag
válasz
Kentsfield #9018 üzenetére
Azt ha arréb ragasztod mivan?... Azt ne mondd már hogy elötte le volt fényképezve hol volt a matrica... ha meg beszarik a kártya vissza a gyári hűtés azt vissza is mehet garba... ennyi.
-
Dikk
tag
válasz
Kentsfield #8960 üzenetére
8x-as AA-val nem hiszem hogy megy tisztán de legyen igazad
(#8971) adibook ha sok pénzed van akkor ultra-t... de sztem várj zavaszig a 9xxx-es száriára... vagy vegyél addig 88GT-t ( ha tudsz )
-
Dikk
tag
válasz
theniel #8827 üzenetére
Minek ezek a tesztek? 06 úgyis "alanatúre" szokott számítani 1280-ba... Ennek a sok hülye beállításnak semmi jelentősége amiket felsoroltál szvsz...
(#8829) Zalaymate: procit bios-ba kell húzni... nem programmal.
tényleg amúgy van program is proci húzsára? mert én nem tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged