- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
C.Brigante #6453 üzenetére
Nem 22" TFT-n kéne toni natív verihájban.....
8xAA mellett.
-
alien_
őstag
A kereső csodákra képes..
-
Stargun!
tag
Véleményem szerint a teszt alapján az új GTS legnagyobb erénye az lehet(ne), ha visszanyomná a GT árakat 45-50k bruttó körülre.
Mert akkor lehetne fasza GT SLI rendszert összerakni viszonylag nem drágán, ami nagyon durván betonba döngölné a GTS-t
Eddig sosem vonzott az SLI dolog, az alaplapomat is ki kellene cserélni hozzá. Viszont látva Gayer eredményeit a Crysissal ez a GT SLI nagyon tetszik. Ráadásul most megvehet az ember egy GT-t, aztán fél év múlva a másikat. Van egy fogadásom rá, hogy a GT SLI gyorsabb lesz, mint a jövőre kijövő csúcskártyák.
-
Dikk
tag
Na én most lemaradtam... Van már GTS teszt vagy mi? Ha igen linkeljetek már pls. köcce.
-
dzsóbácsi
aktív tag
Szerintm Crysis-tesztnél valami nem OK..
1280ban mediumon kikap a GT-től, de FHD-ben meg H.-on veri a GTX-et?
Ez nem fura?.. -
Sárpac
nagyúr
Terhelve 50Wattal többet eszik a GTS mint a GT és kb 5% a plussz sebesség szvsz nem éri meg...
-
Speed®
titán
Én sem
Hát csípném ha a Gigabyte féle 3phasePWMes VF700as karin is Samuk lennének..arra a karira fenem a fogamat a Galaxy féle HDMIsen túl.
GTSre van olyan érzésem, hogy szintén a Quimonda1ns ICk kerülnek
Valamin meg kell szednie magának a gyártónak, olcsóbb mint a Samu.. -
Shodan
őstag
Ez a gts elég karcsú lett. Nem hiszem hogy megér ekkora ártöbbletet a gthez képest.
-
Dare2Live
félisten
válasz
TazLeacher #6473 üzenetére
hát amikor az euro 1.5* annyit ér mint a $ akkor elég idegestő.
de nemcsak az, hogy nálunk minden 1.5*drágább hanem a rebate akciok is totál hiányoznak. Pl Cosmos MOon 53000ft USA Rebateval 110$ azaz 19000Ft.
Nemtudom ki huz le minket ennyire de enyhén idegestő.
-
-
MrTwister
őstag
válasz
TazLeacher #6467 üzenetére
Unistalláltam a régi Forceware divert aztán mikor beraktam a 8800GT-t akkor szabványos VGA vezérlőnek ismerte fel a XPSP2 aztán ugye ráhúztam a legújjabb hivatalos 8800GT drivert és kész. Szerinted újra kellett volna raknom az XP-t? Mert ha igen akkor nekiállok!
-
törölt tag
válasz
MrTwister #6466 üzenetére
Így jó lesz szerintem.
A Rivatuner tud log-ot csinálni az összes aktuális hőfokról egy ugyanolyan grafikonon, mint ami a hardware monitoringban van. (mivel ott is lehet megnyitni.) csak a log to file ikonra kell nyomni, és, ha vissza akakorm nézni, a mellette lévő mappa ikonra kell kattintani, itt lesz egy ablak, ahol a dátum idő szerint lehet választani a log közül, majd bejön a grafikonos ablak és ott látszik minden, hőfok, freki, fps stb stb -
Macka
veterán
Azért van még kraft a 8800GT-mben....
Mark06.Kétmagos CPU-val.....
-
Womb
senior tag
válasz
C.Brigante #6461 üzenetére
Bots,hogy egy öreg ráját megszólítok (bár ez relatív), de nem azt mondtátok,hogy ugyanez a probléma volt a Far Cry-nál is?Nem volt vas ami normálisan futtatni tudta.Vagy akár bármelyik 3DMark megjelenésekor kitört elégedettlenséget is írhatnám.Az UT2003 is ilyen volt,még külön figyelmeztettek is,hogy az összes látványjavító opciók csak a legújabb NV-on futnak.
Crytek-ék állítólag inkább motort fejlesztenek,mint játékot írnak.
Ha csak a motort nézzük,sokáig licenc képes alap lehet sok játéknak. -
MrTwister
őstag
Sziasztok dél óta én is (fél)boldog ASUS 8800GT(nem OC csak sima) tulaj vagyok!
Berakom a kártyát gépbe ki a régit(7800GT) tesztelem 3dMark05 mittud megy szépen ahogy illik mondom megsasolom 3dMark06-al is mitud erre kb. egy órája szívrohamot kaptam ugyanis 2* egymásután is szétfagyott a 3dmark06 előszőr valami "megváltozott a képernyő felbontás teszt közben" hibára hivatkozva leállt.Újraindítottam a tesztet erre a fatörzses világítós(zöld-lila tündérke vagy mi kergetőzik az erdőben) tesztnél sávokban-csíkokban bezöldült a képernyő!!!(úgy tudom ez memória hiba/túlmelegedés stb.) Na itt heveny szívrohamot kaptam, aztán utánaolvastam a dolgoknak és mint ahogy syn7h37icmester írta a G92 fórumban a Rivatunerben fixáltam a ventit kb. 50%-osra. Alapból huszonegynéhány %-on volt!!!! Durván kevés szerintem. Most hál a JóIstennek már egy jó fél órája hiba nélkül veszi(loopra raktam a 3DMarkot) a 3DM teszteket! Csak jó lesz mostmár, de szerintem én már este ráfabrikálom a Arctic Cooling S1-es hűtését egy 12cm-es ventivel egyetemben, mert ez a gyári venti botrányos. Ja hőfokok egyébként nekem a gyári alapon járatott ventivel bőven 60 felett volt valahol! Pontosat nem tudok mondani, mert az Everest nem naplóz játék közben, majd megnézem valami komolyabbal mondjuk Speedfannal. Azért szerintetek is jó a kártya ha már így lassan 3/4 órája hibamentesen veszi a 3DMark06 tesztjeit ugye? Remélem az a fagyás csak a lassú ventinek köszönhető!? Nem akarok most gariztatni ilyen 8800GT hiányban
-
-
Speed®
titán
válasz
C.Brigante #6461 üzenetére
Húzd meg a karid és vedd le a postprocessinget meg a shadowot mediumra.
-
törölt tag
Ha esetleg érdekel valakit:
Van az Asusfutárnál raktáron GT -
törölt tag
válasz
Ott kell SLI-t venni, ez a rejtett vásárlói ráhatás.
Az tényleg durva, hogy ultrán is épphogy lehet játszani vele, kell az a társkártya, hogy valahogy ki is nézzen nagyfelbontás+fullAA alatt. Én pl. ki is kapcsoltam, az AA-t, rettenet sokat lassul. -
TazLeacher
nagyúr
SIKERÜLT A BIOS FRISSÍTÉS (örül smiley)!
Az elképzelhető, hogy nem nőtt a tuningpotenciál?
Asszem megsűrgetem ezt a hűtő kérdést. Futunk egy kanyart.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
"..hogy állt volna fel az anyja szülés közbe"
ezen behaltam
Sárpac : ígérem küldeni fogok neked privit hogy mennyit fizettem érte.
-
törölt tag
At első GTS teszteket olvasva, igazából az jött le, hogy pont annyit gyorsult,százalékosan mint amennyivel több a Shader egység. Szerintem nem lesz best buy kártya. Bár ne legyen igazam
-
Speed®
titán
És emiatt lett utána annyira kaki, ugye? LoL.
C.Brigante
Nálad mit jelent a játszhatatlan? Nem fut VHighon 1280+ban AAval?
Ha nem vagy maximalista, a gépeden bőven be lehet lőni folyamatosra.
Sokaknak nagyon messze van még az idő, mire hasonlót elbír a gépük..
Amúgy mondj (írj!) egy programot ami így néz ki és jobban fut -
alien_
őstag
válasz
Azt a részt csinálták épp, amikor megvette őket az EA
-
P00By
nagyúr
válasz
Behalok a dumáidtól
-
C.Brigante
veterán
ppfföööjj de jó játék ez a crysis, úgy töröltem le csak úgy füstölt a vinyóm!
..hogy állt volna fel az anyja szülés közbe annak aki ezt ilyen mocsokra optimalitálta(ták)!
onnantól, hogy elvisznek a helikopterrel, egyszerűen játszhatatlan a gém! -
Malachi
veterán
Mennyi lenne, hisz máris örülnek, hogy "csak" ennyi, hiába volna az ajánlott ár 65-70k, úgyis fölverik ezt is az egekbe. Hiszen hozza egy Ultra/GTX szintjét! Tuti főnyeremény! Eh, mindegy, nem húzom föl magam ezen. Mondjuk az is nyilvánvaló, hogy nem a ph!-s topik hozzászólási alapján lövik majd be az árakat a kiskerek, de ez a hozzáállás elkeserítő, ha egyszer van egy ajánlott ára valaminek, mi a jó égért kell 10-20%-al magasabb árat is megadni érte? Mondom, megadni, mert akármennyit is pakolnak rá, mindig lesznek akik megveszik érthetetlenül drágán is a karikat. Ha nem így lenne talán nem fogna ilyen vastagon a kiskerek ceruzája sem árazáskor.
-
DSG
tag
Mennyi lesz ez az új GTS ? 80k-nál remélem nem több.
GT 65k...de azon még ajánlott hűtőt is cserélni+10k..75k a GT..GTS meg lesz 80 akkor inkább azt érdemes
szerintem az 512 mb-os lesz 80-90k közt
de remélem ennél csak kevesebb.
-
válasz
zsolesz8881 #6438 üzenetére
hááát, nem crysis lesz futtatva max-on az már biztos, bioshock-ra meg wow-ra azért talán elég
Speed(R): sír a fene, érdeklődöm, wow-pályafutásom alatt nagyon elszaladt a világ mellettem, szintre kell hozni valahogy
-
Speed®
titán
válasz
ratcache #6434 üzenetére
Nem értem a sok síró S939 X2ős arcot
Húzd meg a procidat 2.86GHz körülre (FSB260, ezt a legtöbb viszi 1.4Vo körül simán) és legyen mellette 2GB memó, máris kihajtod a ma elérhető leggyorsabb vidkarit is játékokban.
GT/256ot ne, a leghülyébb találmány a guminő és az alkoholmentes sör után. -
m4rc!
őstag
Már volt..sry
-
a kérdést láttam már de választ nem nagyon - s939 x2 4200+ mennyire hajthatja ki a 8800gt-t 1280x1024-ben? lehet hogy elég lenne hozzá a 256MB-os verzió, nem érdemes az 512-est erőltetni? (platform miatt ugye a fejlesztés eleve = komplett cserével...
)
köszi
-
Speed®
titán
Bukta mindenki, én voltam az 1.
Amúgy bírom..kapott az nVs tábor először 60ért egy GTXet lényegében, most meg az új GTSel egy 88Ultra verő karit ~80ért. És sírnak
(Oké, a GTX/Ultra tulajok sirámát megértem)
Anthony28 "85hz felett amúgy se veszel észre semmit."
Csak azt, hogy nem folyik ki a szeme 2 óra kockázás után100(+)Hz kell.
-
Anthony28
őstag
válasz
zsolesz8881 #6407 üzenetére
Toljad inkább 200hz-en! 85hz felett amúgy se veszel észre semmit.
-
rup1u5
nagyúr
ha mégegyszer beírja valaki ide hogy "nagyobb különbségre számítottam" azt tarkóndobom egy 1gigás gts-el!
GrimReaper : ilyen az élet. kockázat nélkül nincs jó üzlet!
-
rup1u5
nagyúr
Nordic
GrimReaper
hülye azért nem vagyok, hogy magammal toljak ki.60 ért eltudnám nektek hozni budapestig míg van odakint is raktáron (perpill van de ez bármikor dőlhet, néhány naponta azonban jönnek különböző gyártóktól) viszont gari nincs és nem is vállalok és két 7 mire ideér. és hogy ne maradjak hoppon a pénzt előre kérném utalással!
-
alien_
őstag
Nagyobb különbségre számítottam gt-hez képest, ahogy elnézem a benchmarkokat, egy overclockos gt-vel meg lehet fogni az új gts-t legtöbb helyen. Persze az megint más kérdés, hogy az utóbbit mennyire lehet túlhajtani, de ha az árkülönbség reprezentálja a teljesítménybelit, akkor jó vétel lesz! Elvileg 50-100 dolcsi lesz a differencia, ami mire ideér, legoptimistább becslés szerint is lesz 75-85eFT.
-
Reaper
őstag
válasz
zsolesz8881 #6418 üzenetére
Ez elgondolkodtató
Köszi -
P00By
nagyúr
válasz
zsolesz8881 #6418 üzenetére
Sztem meg ne erőltesd rá a saját igazad,ami globálisan nézve nem az...
-
Reaper
őstag
Akkor már csak ki kell várni, hogy tudjak valamilyet kapni max 60-at adok ki kártyára
(off: a 6800GT-t anno 90e-ért vettem)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
C.Brigante #6406 üzenetére
mondom DOLLÁRBAN odakint
51 ért perpill is vehetnék gt-ből msi oc-t.GrimReaper : anno én 70ért a 7800gt-t + 5ért rá a hűtést. meg is fogadtam, hogy többet nem költök ennyit vga-ra.
-
Reaper
őstag
válasz
zsolesz8881 #6411 üzenetére
Látom neked GT-d van, azon nem játszható fullon? (XP-t használok tehát nem kell a dx10)
-
CséZé
őstag
Egy kis G92 GTS tesztecske
-
Reaper
őstag
válasz
C.Brigante #6404 üzenetére
Nekem is TFT-m van, ezért megkérdezném, hogy akkor a 8800GT-vel meg sem nyikkannak a game-ek fullon? Csak mert komplett konfig csere lesz -csak még várok hogy kapható legyen GT/GTS normális áron -és olyat szeretnék amivel az 1280*1024-ben minden fullon mehet aggatás nélkül
-
zsolesz8881
tag
válasz
Tuco Ramirez #6403 üzenetére
És?Azok nem hinném hogy elérik a Crysis szintjét de ha mégis én a 21"-os crt moncsimon a GT-vel juszt is 1024x768-ban 160Hz-en tolom majd!Nekem elég ez!
-
rup1u5
nagyúr
amennyibe itthon kerülnek ezek az új vackok az valami horribilis.
ha nem jutnék hozzá dollár áron meg se venném még a gt-t se. 47-50 a gt-ért és 55-60a gts-ért elfogadható számomra. már ez is luxus ebben az elcseszett országban egy hobbyra, úgy hogy munkából élek és nem lopom a pénzt.
-
C.Brigante
veterán
válasz
zsolesz8881 #6401 üzenetére
17"-os tft nekem teljesen elég!! ehez meg nem kell jobb kártya a GT-nél!
Tuco: miért?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
zsolesz8881 #6401 üzenetére
Lesz viszont Far Cry 2 és Alan Wake...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
C.Brigante #6400 üzenetére
Ez könnyelmű igéret volt!
-
zsolesz8881
tag
válasz
C.Brigante #6400 üzenetére
Jah ez így igaz.Sőt igazság szerint ha nem tolsz semmit túl nagy felbontásban vagy nem tolsz be látványjavítókat elég a GT sokáig hisz a Crysis 2 még soká jön addigra úgyis gépcsere lesz szükséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged