- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
1-et vettem 55-ért még az árrobbanás előtt és elment 65-ért úgy hogy a kedves páciens azonnal kocsiba ült csepelen és vidékre lejött érte kocsival 65-ért vite el!!!!!
A 2. 60-ért vettem és szintén 65-ért ment el!!!!
Szal most 12k-ért vettem 7900GT-t és kivárok míg lemegy a roham!!!!!
-
ludasmatyi
tag
Srácok ez érdekes!A mostani árakat figyelem akkor úgy néz ki túl olcsón adtam el a GT-met!Megérte volna várnom és kereshettem volna sokkal több lét!Ezt csak a sok hiénázás miatt mondom!Mert amíg ennyi vevő és ennyi GT van addig a pofátlanoké a világ!Most simán elment volna 70-72-ért a GT-m!
Szóval toljátok csak fel az árakat kedves hiénák én mostmár csak mosolygok!Azért lassan az új GTS és a GT egy árban fog menni hisz már csak pár darab ezres a különbség!
Szóval ÉLJENEK A HIÉNÁK!!!!!!!!!!!!!!
-
ludasmatyi
tag
Srácok szerintetek az új GTS utol tudja sebességben érni az ultrát?Tudom csak 512 ram és tudom 256 bit 128 stream proci de akkor is!Láttam egy tesztet valahol és ott azt írták hogy kb. 5%-ot ver az ultrára!Szerintetek ez igaz lehet?
-
ludasmatyi
tag
Hát 96k-ért van új GTS a ph-n de én speciel a GT-ért adnák max 55k-t az új GTSért max 65k-t!!!!Szerintem az a plusz 10% nem ér többet!De aki megveszi írjon valami véleményt róla hisz ez az ország a lehetőségek országa! Itt mindenki annyit kér 1 vga-ért amennyit akar hisz úgyis kifizetik érte!!!!
-
ludasmatyi
tag
válasz
Kentsfield #8960 üzenetére
XP alatt is be lehet kapcsolni a Very High-et!!!! Igaz nem DX10 de egy trükkel bekapcsolható!!!!
-
ludasmatyi
tag
válasz
Zalaymate #8837 üzenetére
Ha alapórajelen kaptál ennyit reális az eredmény!Tuning azért számít sokat hisz ezzel a konfiggal olyan 14000 pontot is kaphatsz és az olyan bő 20% sebességkülönbség és igen a játékok alatt látszik!
Mondjuk 3600Mhz már megfelelő sebesség!Persze nem gyári hűtővel!
Vagy gyárival alapfeszen olyan 3200Mhz az már talán elég!
-
ludasmatyi
tag
válasz
C.Brigante #8328 üzenetére
Jah szép fehér kimondottan szemrevaló!
-
ludasmatyi
tag
Nekem 3 db volt eddig a kezemben 2-t eladtam horroráron és mivel felment az ára vettem 1 7900GT-t úgysem játszok mostanában!Sokan el vannak ájulva ettől a kártyától pedig az én véleményem az hogy a Crysisen kívül másban nem jó hisz nekem volt 640-es GTS-em és minden játék ment rajta naxon 1280x1024-ben csak a Crysis nem!Épp ezért most megvárom mi lesz tavasszal!Én nagyon örülök a hisztinek 15k-t kerestem a bolton!Szóval 12k-ért vettem 1 7900GT-t amit tavasszal el tok adni 20-22-ért!Na a lényeg a lényeg az igaz hogy gyors de nem estem hanyatt a sebességétől!DE AZÉRT MEGÉRDEMEL 1 UP-ot a GT de ezt a nagy hisztit és a 65-70 körüli lét nem éri meg!Most sokan azt fogják mondani hogy ez off pedig csak a magánvéleményem!Ennyi!Gyors de fölöslegesen drága!De majd talán az új GTS ha nem lesz ilyen hiszti körülötte és normális árban tolják ki akkor az lehet jó vétel!Na befejezem a pofázást bocsi mindenkitől csak ez kikívánkozott!
-
ludasmatyi
tag
Csemegézzetek:[link]
-
ludasmatyi
tag
válasz
C.Brigante #7603 üzenetére
LOL és az is aki megveszi!
-
ludasmatyi
tag
válasz
C.Brigante #7397 üzenetére
Grat a cseréhez! Minden normális ember kicseréli a hűtést!Semmi értelme a gyári hűtésnek az végülis csak dísz!
-
ludasmatyi
tag
válasz
bagyulajuve #7214 üzenetére
SLI-s lap ötlet volt csak segítsen neki más is ötletekkel annyira nem vágom az SLI-t.Sőt soha nem is kéne SLI-s lap!Inkább 1 erős vga mint 2 gyengébb!
-
ludasmatyi
tag
válasz
prime77 #7212 üzenetére
Alaplapban javaslom a Gigabyte P35-DS4-es lapot én nagyon meg vagyok elégedve a Gigával mint lappal nagyon jól uningolható lapjai vannak!Ramban szerintem 1066-ost érdemes venni bár Geil BlackDragon 800-as ram párból komoly gépet lehet építeni és jól bírja a tuningot is!Szóval szerintem ez egy jó ötlet!Sebaj úgyis lesz aki mást mond!
-
ludasmatyi
tag
Hát srácok ez nem semmi: [link]
-
-
ludasmatyi
tag
válasz
C.Brigante #7055 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodsz 100%-os fordulatnál mire számítottál?Síri csöndre és -10 fokos GPU-ra?
-
ludasmatyi
tag
válasz
Hushpush #7038 üzenetére
Szerintem az MSI tűnik a jobbnak de nekem régóta ez a kedvenc márkám szal elfogult vagyok kicsit!De szerintem a Leadtek vagy a BFG ugyanúgy megfelel attól függ milyet fogsz ki!Én 2 DB Inno 8800GT-t vettem az 1-ik megy voltmod nélkül 710,1800,2000-et gond nélkül a másik meg amit már eladtam nem ment csak 680,1750,1950-en.Szóval sok szerencsét a vásárláshoz.
-
ludasmatyi
tag
Szerintem van esélyed ha moddolod +0.05 volttal és felhúzod a kártyát olyan 720,1800,2000-re!!! Mert nekem 1280x1024-ben minden maxon tehát dx9-ben a high és olyan 30-40fps volt 700,1750,2000-en!Csak a ventit kell lecserélni mert az sajnos csak fölösleges dísz rajta!Bár 85-90%-on valamennyire lehűti!Tudom very high is előcsalható xp-n de az jelentősen rontja a játék sebességét!
-
ludasmatyi
tag
válasz
Interceptor #6997 üzenetére
Oké így már tiszta képben vagyok!Ekkora felbontáson sajnos elvérzik a GT!Próbáltam 1600x1200-ban de játszhatatlan volt hasonló okok miatt!Talán ha van rá lehetőséged még1 GT-re és SLI-ben lehet jó lenne!!!
-
ludasmatyi
tag
válasz
Interceptor #6994 üzenetére
De milyen felbontáson tolod?1600x1200-on kevés!Sajnos nekem is megfeküdt a GT-m a Crysis alatt 1280x1024-ben ezért vettem le 1024-re!
-
ludasmatyi
tag
válasz
Interceptor #6994 üzenetére
Mire számítottál?Sajnos kevés a Crysisnek még az ultra is magas felbontásban!Told kissebb felbontásban én Vistán toltam 1024x768-ban minden max csak az árnyékok high-en és játszható volt!
-
ludasmatyi
tag
válasz
TazLeacher #6980 üzenetére
Igen nagyjából jól írtam le a dolgokat!
-
ludasmatyi
tag
Én eladtam a 8800GT-met jó áron persze de kíváncsian várom milyen lesz az új GTS!Valaki tesztelte már a 3870-et?Tudom konkurencia!
-
ludasmatyi
tag
Bioscsere egyszerű!Dos kell hozzá és ha fat32 a rendszered akkor semmi gond megy vinyórol.Ha NTFS akkor Freedost letöltöd kiírod üres lemezre vagy újraírhatóra!1 másik lemezre az nvflash nevű progit azt is töltsd le de fontos hogy külön lemezen legyen a freedos és az új bios!Ezután lemez a cdrom-ba win ujraindít biosban lemezről bootolásra állítod át és elindítod a freedost!Ha mindent jól csinálsz kell legyen egy ilyennek x:\ ide írd be hogy dir.Ekkor megmutatja mi van a lemezen!Ezután lemezcsere majd újra beírod azt hogy dir!Ekkor fel kell ismerje a kiírt biost és az nvflash nevű programot!Ha ez is megvan egyszerű a dolog!Ezt írd be de pontosan!!!!! :nvflash -r
EZUTÁN : nvflash -4 -5 -6 -y x:\tun.rom vagy ami a biosod neve!!!!Ezután megkérdezi hogy tényleg akarod-e angolul nyomj rá y-t és bent is van a bios!
Nibitorral tudod a bios adatait megváltoztatni!Töltsd le!Az eredeti gyári biosrol csinálj biztonsági másolatot!!!!!Ennyi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged