Új hozzászólás Aktív témák
-
Stargun!
tag
válasz
istvannet #4195 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok szerint egy agyonhúzott (esetleg még vmodolt is!) GTS 640 talán elérheti, vagy inkább szorosan megközelítheti egy alapórajeles GT szintjét.
A GT-t húzva (vagy gyári OC verziót vásárolva) azonban az a GTX-et is utoléri, sőt egyes emberek mérési eredményei szerint meg is előzi.
Arról nem is beszélve, hogy a GTS 640-es kártya még mindig iszonyú drága, és valószínűleg nem is lesz olcsóbb, ameddig ki nem hal. A 8800 GT mind ár mind teljesítmény oldalról megváltás - lenne, ha egyszer be lehetne szerezni.
A GTS 640 egyetlen előnye, hogy több memória van rajta. Csakhogy ez akkor lenne igazi előny, ha még több lenne, mondjuk 768 MB vagy 1 GB. (lásd a szükséges VGA memória mennyiségekkel foglalkozó cikket).
Ha nem sürgős a vásárlás, akkor talán érdemes megvárni december elejét - közepét, mivel addigra (elvileg) az új G92-es 8800 GTS is megjelenik, ami valószsínűleg a GT-k árára is hatással lesz. Emellett eddigre talán nagyobb mennyiségben fog érkezni GT, vagyis ténylegesen kapható lesz.
-
shteer
titán
válasz
Zalaymate #4193 üzenetére
ugyanolyan órajelen mindenképp...
kézzelfogható és megfizettetett különbség: matrica, csomagolás, mellékelt cuccok
ár attól is függhet, hogy mekkora árréssel tudnak dolgozni... a rendelt és leszállított mennyiségtől, csomagolástól, munkabértől, szállítási útvonalaktól és költségektől, márkaerősségtől... és még sorolhatnám órákig
-
Zalaymate
senior tag
Én nem teljesen értem, hogy a gyártók között mi különbség van a ref kártyáknál. Mivell árban viszont igen nagy!
Szóval szerintetek az Inno3D 8800GT is ugyanannyit teljesít mint mondjuk a Gigabyte-os rokona?
-
-
shteer
titán
válasz
TazLeacher #4189 üzenetére
sajnos egyenként kellene osztaniuk, nem kis meló lenne de tényleg poén... van enélkül is elég dolguk + irigységet és megbélyegzést szülne
-
istvannet
csendes tag
Hi!
Melyik lenne a jobb választás szerintetek? És mennyivel jobb az egyik mint a másik?
- MSI GF 8800 GTS OC 640 DDR3
- MSI NX8800GT-T2D512E-OC,512M DDR3/256b,PCIe2.0
Előre is kössz! -
Stargun!
tag
válasz
R3plica70 #4178 üzenetére
3-4 kiskert és 1-2 nagykert megkérdezve mindenhol teljes a tanácstalanság.
Azért igen érdekes, hogy a XXI. században a nagyker megrendel valamit, és csak akkor tudja megmondani, hogy ténylegesen jött-e neki, amikor megérkezik hozzá és kirakják a polcra. Én még ilyet nem láttam, de úgy vagyok vele, mint az egyszeri parasztbácsi a Star Wars vetítéséről kifelé jövet: "Hát, azért ezt nem hiszem!"
Na nehogy már azt akarják velünk elhitetni, hogy berendelnek valami árut, és semmiféle visszaigazolást nem kapnak a szállítótól, hogy miből mennyit is pakoltak a kamionba, amit napokkal ezelőtt útnak indítottak! Ugyan már. Azt ugye senki nem hiszi el, hogy itt amikor felnyitják a kamiont, akkor zsákbamacskaként hirtelen "kiderül", hogy "Jééé, nincs benne 8800 GT, pedig kértünk!".
Ezt nyilván a külföldi disztribútor visszajelzi nekik amikor útjára küldi a szállítmányt, hogy sajnos NEM TUDOTT 8800 GT-t berakni, mert nincs. Node ezt több nappal ezelőtt már tudnia kell a nagykernek! Akkor meg minek hülyít azzal, hogy "esetleg" most jönni fog? Vagy ha tényleg zsákbamacska a teljes berendelt készlet, akkor ez az egész kereskedelmi üzletág totál életképtelen, mivel így nem lehet dolgozni.
Hülyítés megy itt felsőfokon...
#4178 ecet: "Xpertvisionból kaptak 5db-ot és kb 50 rendelésük van csak erre a típusra."
Ebben az az izgalmas, hogy én is most beszéltem a Ramirissel, és egy büdös hangot nem mondanak arról, hogy bármit is kaptak volna. Csak azt, hogy nincs semmilyen típiusból, hiánycikk, és nem tudják mikor lesz. Tehát az már látszik, hogy "jobban informált" embereknek esetleg többet / mást mondanak el. Node akkor honnan tudhatod, hogy ebből bármi is igaz?!
-
TazLeacher
nagyúr
Azért vicces. Vannak bizonyos körök, ahol sikk gizdázni, hogy ilyen meg olyan drága videókártyát vettem. Itt szépen lassan már az lesz a sikk, hogy ki az aki egyáltalán tud szerezni, és minél olcsobban...az se jó érzés, ha nincs rá zseton, de, ha megvan a zseton, de nem kapsz...ez a szívás.
-
Macka
veterán
-
R3plica70
aktív tag
Hi
Új infót szereztem Ramirisből és sajnos nem jót.
Xpertvisionból kaptak 5db-ot és kb 50 rendelésük van csak erre a típusra. Összesen teljes Kelet-Európa kapott 50db-ot
A múlt hétre ígért Giga a héten sem jött meg.
A jövő hétre várnak 10-10db ASUS-t és Leadteket, ennyi.
Sajnos nem jók a kilátások továbbra sem és nem nagykeren múlik, hogy nem kap annyit amennyit kér... -
Maotun
őstag
válasz
banderasz77 #4171 üzenetére
ki mit 3850/3870 kai vagy 8800gt kari árak sogoréknál lényege 2 3 hét 1 hónap mulva talán lesz belőlük
-
banderasz77
addikt
Az én karim simán viszi a 820/2200-at, teljesen játszható a Crysis a javítással 1680*1050-ben, minden very high, csak egy két apróság high. no AA , 3DMARK06-ban 12500 ponty!
Csak a Crysis-hoz kellett húznom eddig, az összes többinél elég volt XT Biossal. Hova kell ennél több?
-
Maotun
őstag
válasz
banderasz77 #4166 üzenetére
[link] mégegyszer az elgondolkodtató link
-
Larry303
addikt
válasz
X Factor #4157 üzenetére
crysis alatt sajnos meghal az r600
volt nálam jódarabig, egy xt...erős konfigban volt, próbáltam vista alatt xp alatt, de a crysist mocskosul nem szerette...persze kompromiszumokkal be lehetett állítani játszhatóra, de aki csúcskártyát vesz gondolom az annyira nem örül ennek...
viszont más játékok nem nagyon tudták zavarba hozni (GOW, Vegas, UT)
jah és a srác persze az új kártyák miatt adta el....Maotun z vel... geizhals....
-
Maotun
őstag
válasz
banderasz77 #4166 üzenetére
google "geishals " ha odaát is ez a helyzet
-
banderasz77
addikt
Nem tudom, de látott már valaki akárhol is az újakból? Mert én nem nagyon, pedig van pár nagykeres ismerős, de se híre se hamva. Nem mintha cserélni szeretnék, de egyszerűen nem értem mi van manapság. A végén visszajönnek azok a szép idők, amikor TV-ért meg mélyhűtőládáért kellett külföldre menni. Szép emlékek...
Milyen évet is írunk? -
Maotun
őstag
válasz
banderasz77 #4164 üzenetére
pü megy
-
subaruwrc
félisten
válasz
Anthony28 #4048 üzenetére
én láttam. képeken
egyáltalán nem háborít fel.nyílván nem szándékos volt csak véletlen. így kevésbé irigykedemolvasom a topikot 1000rel mert mindenki de postolgat máshova nem
az én meglátásom az hogy várok.
egyrészt mert nincs rá elég zsém másrészt a galaxy 8800gt-nek még híre sincs
egy olyanra összekaparom a zsét az tuti -
Dikk
tag
válasz
Pietrosz #4141 üzenetére
Lehet hogy van olyan jó... Én ezt nem tudom konkrétan. Nekem már jobban tetszik a HR-03
. Jó... drágább is. Meglátom hogy lesz pénzem majd venni egyet... lehet én is S1+12-esre ruházok be majd meglátom. Amúgy nekem alap órajelhez nem kell jobb hűtés... szerintem. A 6600-om után megváltás lesz minden téren nem fogom én még kínózni is. Nem azt mondom hogy idővel nem próbálom meg (csak light-osan) a 650/1550/1900-at de majd meglátom... úgy se jelentene sokat. tesztek annyira nem érdekenek engem hogy mire mit kap lényeg hogy játékbe meg HD lejátszásba jó legyen. abban meg bőven ott van
-
M_zolee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már ma délután én is boldog GT tulaj leszek!
Nekem MSI-t mondtak, hogy érkezik (kb. 65-ért) és lehet hogy OC-s is lesz ráadásul.
De majd meglátjuk!
Amúgy akinek van GT-je, azoknak mennyire hangos a karijuk gyári hűtése? -
Muréna
őstag
expertből kezdenek eltünni a GTS/GTX-ek..
minden típusból/gyártó 1-5 darab vagy 0 darab van, erősen gyanús h visszatartják a GT-ket amíg el nem fogynak.. -
shteer
titán
válasz
Bile Demon #4136 üzenetére
tényleg vicces
nem lehet
3dmark06 egy gyenge procival vista alatt
-
Ginew
aktív tag
ja és én 60ért vettem a megjelenés után 1 nappal, akkor aztmondjátok most 70ért is el tudnám adni?
elgondolkodtató
-
Ginew
aktív tag
ja hogy ez az expert tool csak gainward kiváltság? én azthittem alap dolog, és azthittem mindenkinek hangtalan a karija
amugy nekem nem megy ennyit... kifagy a 3dmark.. bár gpu ment már 700on, csak visszavettem, merthát ugye minek, de pl mikor memo 2000ren volt a shader meg mittomén 1650en asszem, akkor fagyi lett.. mondjuk naon nemszámit, alapon is tökéletes mindenhová
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
#96302336 #4123 üzenetére
Úgy értettem, h megjött , az előfutára a GT-knek, mivel még nem lehet általánosan kapni, hogy pár hónapig veri a GTS-t, aztán kitalálják és megcsinálják az új GTS-t, ami meg jobb lesz a GT-nél, a GTX-ről nem is beszélve, de ezt most hagyjuk! Szal remélem jó lesz pár évig!
Amúgy ezek is referencia kártyák, mint a GTS-ek?
Egy helyen 61k-ért láttam Inno3d GT 512-t, Asus meg 65, viszont EVGA már jobb memória sebességgel dolgozik, igaz 76k az ára! És az hogy lehet, ezeknél drágábban lehet kapni GTS 320-t?(ugyan ezen a helyen)
De igaz a hír arról, h ezekben az extrákban gyengébb a GT mint a GTS, mármint az antialising, stb.? -
Bile Demon
őstag
Üdv a klubtársaknak, és a leendőknek is
Egy vicces kérdés. Mit lehet kezdeni egy 7600GT-vel, be lehet tenni SLI-be a 8800GT mellé ?
-
Gyuro!
aktív tag
Érdemes szerintetek most lecserélni a GTS 320-t egy GT 512-re, vagy ez is "csak" olyan életű lesz, mint anno a GTS 320 volt?
Azt láttam, h most jobb a GT, csak olyasmit magyaráznak, hogy az élsimítások, meg az extrák jobban lefogják, mint a GTS-t, hogy van ez?
Válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Nem is rossz ez a cucc
Mark06
Simán GTX killa
Már csak egy jó kis hűtés, és a vmod hiányzik.
És egy jobb CPU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged