Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Most olvastam /hoc/ , 3 hét és itt az új GTS!
-
Macka
veterán
válasz
TomiBone #5995 üzenetére
Inkább 20-30....
Tanulmányozd -
Zalaymate
senior tag
Mennyivel mennek jobban az OC GT-k mint a simák?
Játékok szempontjából! Szembetűnő, érezhető a változás?
-
Smith83
csendes tag
G92 COOL!
This is ATI's nightmare! Hi hi hi.... -
keszegduda
őstag
válasz
Birsinator #5990 üzenetére
Van rá esély, de a magyarokat ismerve...
-
xboxgyuresz
csendes tag
Köszönöm meggyöztetek
-
Birsinator
tag
Reménykedő kérdés:
Előfordulhat, hogy INNO3D 8800GT-t kapok a dec 10.-ei héten 54-5K-ból? Nem bazár, hanem csakis kisker áron értendő... -
törölt tag
válasz
xboxgyuresz #5983 üzenetére
Simán.
Jobb lett az Inno, mint sok más nagyobb márka. Komolyan! -
törölt tag
Elnézted
A Crysis-ben simán veri az XT-t, a World in conflict-ben Vegas-ban van az, hogy felzárkózott az Ati a 3870-el, és kb 3-5% különbségel gyorsabb csak. Csak ott.Mark06-nál fontos a CPU is
Intel Core 2 Extreme X6800 (übertaktet auf 3,46 GHz, Dual-Core)
És az egyéb környezet, gondolom full default volt. Azért is lehetett 11000 körül a mark.
Nem olyan rossz a teszjük. reálisnak tűnik nekem -
keszegduda
őstag
válasz
xboxgyuresz #5983 üzenetére
Semmi különbség nincs a többihez képest...más matrica, doboz és körítés.
-
xboxgyuresz
csendes tag
Szerintetek INNO 3D-t érdemes venni?
-
Stargun!
tag
Azért azt se felejtsük el, hogy a tesztelők természetesen az elvárásoknak megfelelően Vista alatt tesztelték a Crysist. Többet azt hiszem nem is kell mondanom a teljesítményadatokat illetően...
Ha már Crysis: próbáltátok már az r_UseEdgeAA használatát? (itt olvashattok bővebben a Crysis buherálásáról)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #5976 üzenetére
Senki nem vitatkozik!
Csak mondtam hogy van olyan game amiben ugyanez a felállás.
COD4,Test Drive Ultimate,UT3,
És igazad van a nem számottevő mert Crysisban az AA/AF mellett tök mindegy mert ugyis behal alatta! -
Macka
veterán
válasz
Gaboman #5975 üzenetére
Csak erre voltam a leginkább kíváncsi. 3870 soha nem fogja leverni GT-t, inkább egy szintre ér velem, maximum.
Valós Crysis FPS-ek. -
Macka
veterán
Akartok nagyokat röhögni??? E szerint a Crysis 1280x1024 16AF/4AA meleet a 2900XT veri a GT-t...
Ja, és Mark06-ban 11000 pont a GT. Elküldeném nekik a 14K-s eredményemet. -
faber24
őstag
Sziasztok!
Láma kérdésem van, találtam egy ilyet:
Inno3D FX 8800GT 512MB DDR3 PCI-E
Viszont gőzöm sincs, mit jelent előtte az FX. Nyugtassatok meg, az nem valami "butított" verzió. Vajon ilyet érdemes venni?
Köszi a választ
-
Gaboman
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5954 üzenetére
Mekkora bunkó vagy te istenem!
Te sem állsz az élen azért öregem!
Ő nem ért a dolgokhoz ahogy a kérdésbből is kiderült,de te meg ha értesz is akkor p_cs vagy.
Ezért talán nem kellene mindjárt valakit leugatni. -
Piti1
tag
Végre megvan a tápom tegnap már toltam Crysist!
Tesztelésre nem volt idő, de elmondhatom h.:Minden vas alapjáraton,
A Crysis AA és AF nélkül,
1280x1024-ben,
Minden beállítás HIGH-on,
Nagyjából akadásmentesen fut, szemre kb 25-40 fps-sel.Ha lesz rá időm tesztelek meg húzok.
-
keszegduda
őstag
Érdekes ez a 8800GT hiány, akár hányszor benézek ide mindig van egy emberrel több akinek már van...és itt gondolkodik el az ember, hogy most akkor hogy is van ez?
A másik pedig hogy hány olyan ember van aki azt sem tudja hogy létezik a PH!...gondoljunk csak bele akkor mennyi ilyen VGA jön az országba.Hát nem egy meg nem is 10 db. -
TomiBone
tag
Tegnap óta egy MSI 8800 GT boldog tulajdonosa vagyok, és hát egyszerűen FANTASZTIKUS. 1280*1024-ben CoD4 MINDEN maxon... az összes aa fsa jfg dkr hky és ehq bekapcsolva, és meg sem röccen. Na jó, hatalmas füstben leesik 50-re az fps, de egyébként ki van akadva 100 körül
. (Config: C2D 6850, 4 giga ram.)
Ja, és a hűtőjét sem cseréltem le, 3-4 óra folyamatos cod4-ezés után 80 fok volt. És még csak nem is hangos... (lehet ám, hogy a régi gépemhez vagyok szokva + fülhallgató).
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Ez szerintem egy elég csúnya gesztus volt!
Szegény srác (lehet kb 14-15 éves /sorry, ha több vagy!/ ) megkérdez egy számára teljesen nyilvánvaló kérdést, mert bizakodik, hogy ha karácsonyra megkapja az új gépét, (ez csak találgatás) akkor azon tud e majd gamerkedni a 22"-os moncsiján vagy sajnos lejjebb kell vegyen a grafikai beállításokból, mint ahogyan azt mostis tennie kell!
Szerintem építő jelleggel kéne válaszolni neki, ha meg ennyire zavart a kérdése, akkor inkább ne válaszolj rá! Nem kell mindenre válaszolni!
yoid: vegyél inkább egy ATI x1950Pro -t az 512MB-os változatból! Max 40.000ft és azzal elég rendesen el lehet játszani, ha nem is minden full grafikán, de nem kell sok beállítást visszavenni!
Egyébként a full grafika és a nagy felbontás azért nem fog összejönni, mert túl kevés a RAM a VGA-n és ezt a nagy felbontást nem tudja kezelni mgfelelő sebességgel!
-
Dikk
tag
válasz
Nem kéne egyből leugatni a másikat már nem is azért... Szépen kérdezte (még ha írdatlan nagy baromság amit kérdezett is) de nem kéne leugatni szvsz.
Nem vinne maxon a 2007-es játékokból szinte semmit.
-
horvathkrisz
addikt
te normális vagy?
hol élsz? gumibelsőben?
netán fordítva vagy bekötve?
nehezedre esne gondolkodni?
20ezer Ft-os kártyától mit vársz?
időutazó vagy?
most teleportáltak a 18.századból?
abban a korban még emberi áltozatokat hoznak a 8600GT-nek?
a királyotok mit szól hozzá?
médiamárktban szoktad vásárolni a gépedet?
gondolom te sem álltál sorban mikor az ész osztották.
20ezer forint akártya csak azért írom mégegyszer hogy megértsd.
mit kapsz manapság ennyi pénzért?szóval: igen a doom II+nál régebbi játékok biztos jól mennének, csak az a gáz velük hogy peccs nélkül nem ismerik a widescreen felbontást, másik gáz hogy ezekhez nem készült javítás a II. világháború óta.
szóval gondolkoz el legközelebb mielőtt kérdezel...
-
yoid
tag
22 wide-on 8600gt fullban maxon minden jatek jol menne 1680X1055?
-
Speed®
titán
"Mondjuk +0.5 volttól nem fog besz@rni."
Besz@rni nem, csak elfüstölni+0.5V már 1.55Vot jelent
+0.05 lesz az
A HDs "úriember" apja inkább rántott volna anno még1et...
Az egyetlen lehetőséget, amivel kikecmereghetne Ati a sz@rból, az ilyen f@szok puskázzák el.
Sebaj, jó lesz, nV/Intel lesz a No.1. , lesznek szép 200ks indulóárak, amik 1 év alatt esnek 100ra, meg az 1 éves ciklusok is persze. Mooret meg nyugdíjazzák, arra hivatkozva, hogy eddig lehetett csak tartani a fejlődés ütemét.. -
Ginew
aktív tag
hehe, itt az a4 team, holnap megyek épp fel pestre hozzátok
-
Macka
veterán
Na, kezdődik az árzabálás ATI-éknál is.....
-
a4team
csendes tag
Mi nem rohangálunk multiméterrel
, ha visszahozod, és nincs rajta látható jel a beavatkozásra(ami miatt a nagyker elutasítja az ügyintézést), mi már küldtük is vissza nagykerbe cserére..
De te is mondj meg nekem valamit cserébe: ez a plusz 0.05V használ valamit tunningban, mert korábbi nvidia kártyámnál nem segített semmit. -
Speed®
titán
Nem szóltál, amikor kék nyákos GTt kerestem..gugliznom kellett.
Cúf gonosszz Maszkaaa"Mikor kérdezted?" nemrég, #5746 és tovább
a4team
Lehet, hogy kevés a haszon termékenként, de sok kicsi sokra megy..
Ha nem érné meg, nem csinálnátok, nekem ez a véleményem.
Tudod, a vélemény mint s3ggluk, szóval nem kell rossz néven venni. -
zoli00
csendes tag
sikerült vennem egy MSI 8800GT-t végre!!!
a gyári hátés sztem jo rajta! 1 kérdés csupán. az létezik hogy 2 tápcsatlakozpt kell rádugni? mert olyan a kábel amit adtak hozzá.
-
ImI87
őstag
Bocs h közbeszólok, de mi ez a fentebb linkelt "kamu" EVGA kártya?
[link]
Ilyenről nem is volt semmi infó és a honlapjukon sincs semmi ilyesmi.Szerintetek
ImI
-
a4team
csendes tag
válasz
Pietrosz #5912 üzenetére
Köszönjük az értelmes hozzászólást, de kérdem én ott voltál? Tudod mi történt valóban, vagy lehet, hogy egy elégedetlen vevő bosszújáról van szó csak?
Mi is nyomon követtük a forumot, és a fórumtárs, igen korrektűl belinkelte az állítását alátámasztó levélrészleteket(a saját nevét persze kicsillagozta természetesen), miközben a teljes igazság, homályban maradt, mint ahogyan minket sem kérdezett meg senki, hogy mi az álláspontunk a dolograól.
Nem kívánok arról az esetről vitát nyitni olyannak akire nemtartozik, és fogalma sincs a történtekről.
Részemről a téma lezárva. -
a4team
csendes tag
-
Stargun!
tag
válasz
Pietrosz #5912 üzenetére
Velem csak annyi esett meg, hogy telefonos érdeklődésemkor (még 3 hete) szimplán hülyének néztek, és érthetően elmagyarázott "8800 GÉTÉ" kérdése után GTS-t vagy GTX-et akartak rámsózni, hogy akkor melyiket is kértem?
Valamint első lépésben előadták, hogy az árlistájukon szereplő valamennyi kátyát tudják már aznap délutánra rendelni, aztán véletlenül persze fasorban sem volt egy gramm 8800 GT sem. Utána már csak annyi infó volt, hogy 8800 GT nincs, hiánycikk, nem is lesz, és máshol se keressek, mert úgysem fogok kapni.
-
papsZa
tag
Nah.. azért kicsit kúltúráltabban kedves fórumtársak...
Kezd egyre kaotikusabbá válni a helyzett ebben a topicban...
Azért vegyük észre, hogy külföldről be kell hozni a cuccot, ami költség hiszen a kamionsofor se, dolgozik ingyenNem vagyok sem kereskedő sem lókupec, én is kareszra várok, de azért őrizzük meg a méltósángunkat, na.
-
Stargun!
tag
Már megint nem jó a megközelítés: próbáljuk meg kereslet oldalról.
Akkor most feldobok majd egy hirdetést, hogy új 8800 GT-t keresek gyártótól függetlenül 53-55k áron, minimum 2 év garanciával, számlával. Versenghetnek a boltok, tessék, csak tessék.
Ki kínál nekem megfelelő kártyát? Én ráérek...
-
Pietrosz
addikt
Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg az a4teamben esett az meg, hogy a lefoglalt kártyát nem akarták kiadni a vevőnek?
Ennyit a korrektségről.
szerk.: lehet csemegézni: [link] -
Speed®
titán
Ha keveset keresnétek rajta, az nem zavarna. Tisztes haszon kijár.
De sok helyen mesterségesen felpumpálják az árakat és visszatartják.
Komolyan elhiszitek, hogy a nagykereknek nem jutott bőségesen?
Az ok a szivakodásra rém egyszerű, ki KELL szórniuk a GTSeket.
A szabad akaratos téma jó, Bruce is megtanulta a végére. -
a4team
csendes tag
Ez mondjuk igaz, de tts is kisker, és subcooling is az, csak, hogy kettőt emlitsek..
"süljön ki a szeme a nagykerből kiverbuválós nyerészkedőknek" - pedig sokan nagyon hálásak nekik, de ez ellen sajnos mi nem tudunk semmit se tenni. Én még emlékszem a 70k-s Inno-ra, ami azért már tényleg nagyon durva volt.
Ezzel szemben mi értelmes árakkal szoktunk dolgozni, és a legtöbb 8800gt itt a ph-n tőlünk van(mégha néha fikáztok is minket). -
a4team
csendes tag
Nem kérjük senkitől, hogy sajnáljon minket, de ha járatos lennél a számtech kereskedelemben, akkor tudnád, hogy milyenek az általámos haszonrések a termékeken.
Itt egy termék amin tud az ember egy keveset keresni, és máris leköcsögözik. Hidd el, én is jobban örülnék neki, ha negyed ennyi haszonnal, naponta el tudnék adni 10db-ot, mert lenne a nagykereknek..
Nem használunk ki senkit, nem kötelező nálunk vásárolni, mindenki szabad akaratából jön be az üzletbe, és megy ki vásárlás nélkül, ha úgy látja jónak. -
Macka
veterán
A "morgolódásom" fő oka az, hogy Ti egy cég vagytok, ugye. És idejöttök, "hirdetitek" itt magatokat, ami szerintem a PH! aprók között eléggé furán jön ki, és akkor nagyon finoman fogalmaztam...
És ahogy kedves SpeedR barátom is mondta, süljön ki a szeme a nagykerből kiverbuválós nyerészkedőknek... -
Speed®
titán
Nem fért MODba: az árakért/"hozzáférhetőség"ért kösz mindazok nevében, akik emiatt értelmes áron el tudják adni GTS320/640, 2900Pro/XT karijukat
Ha nem lenne ez a szopakodás, 1 hónap alatt buktam volna ~10kt a 29Pron.
Ehelyett kerestem vele 5öt, mivel sok S3 felhasználó unta meg a várakozást -
a4team
csendes tag
Szia!
Talán tudod, hogy mi mennyiért kapjuk, hogy így véleményt alkotsz?
És azoknak miért nem akik a nagykerekből húzzák le a kártyákat(előletek vásárlók elől), hogy aztán 70K-ért eladják itt a PH-n, és ez csak egy zsebbe megy, mi meg talán fizetünk rezsit, meg egy csomó ember munkabérét, és mégis olcsóbban adjuk. -
Ginew
aktív tag
szabad piac van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged