Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Stargun! #5799 üzenetére
Azt nem tudom.
Nekem 53-ért kb 2 hete igérik
(nem a Turul) de minden nap azt mondják hogy nemsokára megékezik, úton van, nem kell sokat várni, aztán ma meg azt, hogy lehet nem is kapnak idén
De az ICS csak azt kérdezte hogy postázhatják-é?
Legyen szerencsédlegyen meg annyiért
Örülnék neki akkor tudnám észheztérnek (és vehetek még 1@)
-
Stargun!
tag
Gyanús ez nekem, ha az icsmedia is holnapra tutira mondja az Inno3D kártyákat, akkor valami Inno disztributor tényleg behozhatott kártyákat. De akkor a Turulék miért tudják 53k-ért adni?
Vagy úgy 53k, hogy annyiért nincs?
Aztán lehet, hogy ők meg holnap hívnak, hogy 65k lett az ára...
Ebben csak az a szép, hogy az új G92-es GTS-t (!) tippelik majd olyan 300-350 USD körüli árra. Namost 350 USD az kb. 60k HUF...
-
Gerisz
addikt
Nem régen hívtak az icsmedia-ból és azt mondták hogy holnap jönnek az gt-k
Inno 65k, kérem-e.
Mondtam hogy nem.(De nem azért mert sokallom hanem mert már postán van a BFG-m
)
Uh. ott lhet érdeklődni akinek ez megfelel.
-
Stargun!
tag
válasz
gergo19 #5794 üzenetére
A mai információm szerint holnap érkezik kártya kiskerbe (TurulPC). Ott én 29. vagyok a várólistán, állításuk szerint most nagyon jó esély van rá, hogy tényleg lesz kártya, nem úgy, mint múlt héten. Eddig ők 51k-ért adták az Inno3D-t, most legrosszabb esetben 2000 Ft-ot emelkedik az ár állításuk szerint, így lenne 53k. Természetesen ez bruttó kisker ár.
Hiszem ha látom, holnap kiderül. Én már semmi jóra nem számítok.
-
gree
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Galaxy 8800GT-je???Mi a vélemény róla?
-
Speed®
titán
válasz
ratcache #5792 üzenetére
Jó lenne erről egy illetékest megkérdezni, nem tudom hol olvastam róla.
Fogyvéd vagy akárkit a nyakukba kell küldeni, nehogymár, mindent lehet?
Ilyen gusztustalanságot amit a GT körül eljátszottak/szanak a kereskedők, nem igen láttam az elmúlt jópár évben amióta "kocka" vagyok.hoffman_
Nyugodtan hidd el, ha értelmes hűtő van egy kártyán, így működik.
Más kérdés, hogy a GT valszeg mikor kimászol 2Dbe, csökkenti a venti fordulatszámát azonnal, ezért lassabban hűl vissza. Mivel nincs kártyám, ezt most nehéz lenne bizonyítanom, rajtatok a sor, nézzétek meg Rivatunerben hogy terhelésből (teszt,játék) kilépve miként alakul a venti fordulatszáma. -
hoffman_
nagyúr
Ezt nem vagyok képes felfogni
2mp alatt hogy tud 10 fokot esni?? Nem te vagy az egyetlen aki mondja,tehát van benne valami. De én még sosem tapasztaltam ilyen drasztikus változást(igaz nem gt hanem 640gts
) Én is Rivával nézem és például Oblivion alatt megy a hardware monitoring és kb. 1 percig visszamenőleg látom is az eredményket és 10-15 fokhoz kell legalább 1 perc...
-
Speed®
titán
3DMark nem fűti fel annyira, mint egy játék. Nyomulj 10 percet Crysisszal
Ha feltétlenül DMarkozni akarsz, Custom módban told az SM3.0/1es tesztet max AA&AF-val loopolva monitorod max felbontásán.ratcache&majsztro
Tudtommal ha megrendeltétek adott áron, akkor kötelesek azon az áron adni -
Ginew
aktív tag
lefuttattam 3dmark első 2 videokari teszt fejezetét, aztán meguntam, alap 54 fok, max 75 volt.. de ott ingadozott 1 ideje, szal ha a ház belsejét is felfüti, lehet felmegy 78-80ra. sztem tökéletes.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Interceptor #5782 üzenetére
az nem túl jó megoldás.
az alatt a nem egészen 1-2 másodperc alatt ami az alt+tab megnyomása és a rivatuner feltünése között eltelik, képes 10 fokot is esni a gpu hömérséklete.
-
Speed®
titán
Rivatuner 2.06 Van monitorozó részleg benne grafikonnal.
Elindítod a monitorozást, aztán mikor kilépsz, visszamenőleg is látod.előző hsz.edre (ótó@2000'C): az autó kicsit nagyon más tészta, ne keverd.
Félvezetők szempontjából minél hidegebb, annál jobb. Tuningnál főleg.
Nem mellesleg az élettartamra is kihatással van, nem kicsit.
Persze a gyártónak érdeke, hogy évente kétévente újat vegyél -
majsztro
tag
Icsmedia kapott kártyát, esetleg kártyákat (nem tudom)! Most szóltak, h a héten hozza a futár az enyémet.
Viszont az ára az lényegesen magasabb, mert 65k-ra mondták a telefonba az árát
-
Ginew
aktív tag
válasz
Interceptor #5776 üzenetére
na mostmár azértis lemérem.. de hogy? ha vége az alkalmazásnak gyorsan lehülik.. milyen progival lehet logolni?
-
Speed®
titán
válasz
Stargun! #5770 üzenetére
Kicsit komolyabb hasonló áron a Coolin X12-1200.
Nagyobb venti=nagyobb légszállítás leszabályozva is. Bár 1200on se hangos.
A legjobb megoldás, amit procimnál használok, AC PWMes 12es.
Semmi hangja nincs 1000rpmen. És 12cm, PWM. Nekem nagyon bevált.Dikk
Hogy lenne már mindegy, hogy hangos-e? Játszottál már a Condemneddel?
Vagy SilentHill, FEAR vagy akármi, olyan játékkal, ami a zörejekkel operál?
Nagyon illúzióromboló tud lenni ha közben süvít a gép..számomra legalábbis.
Egyéni beállítottság kérdése. De senki nem hülye ha eltérő a véleménye.
A ház oldalának levétele meg..nálam kb. egyenértékű lenne azzal a hasonlattal, hogy valaki járhat M3massal, de inkább egy 535ös bukócsövezve..Interceptor
Nem, nem hallottam, csak a levegőbe beszélek -
Ginew
aktív tag
amugy hol lehet beirni az adataimhoz a gépemet? bár mindig elég kockaságnak tartottam, de többen mondták hogy sokkal jobb ha lehet látni, és igy jobb tanácsot is adni
-
Stargun!
tag
Ebben tökéletesen igazad van. Csak az a kérdés, hogy az élettartamot nem csökkenti-e a nagyon magas hőfok. Ha persze 3 vagy 5 év a garanciád a kártyára, akkor le kell szarni nagy ívben. De ha csak 1 év, akkor nagyon gáz lehet, ha a gyári hűtő elégtelen volta miatt túl magas hőfokon járó kártyád 1,5 év után hal meg...
-
Dikk
tag
Ginew hsz-hez még annyit fűznék hozzá hogy VF1000-re (valszeg hibás volt) de 110 fokon is ment a kártya 85 ahhoz képest sehol sincs. amúgy meg le lehet venni a szerencsétlen ház oldalát is...
-
Ginew
aktív tag
ez nem szerelem kérdése, kocsidban is 2000 fok feletti folyamatok zajlanak, az nemidegesit?
ha a gyári beállitásokhoz meleg lenne a proci, akkor automatikusan feljebb tekerné a ventit, de mivel az okosok ugy tervezték, hogy ezen a terhelésen ennyi legyen a hütése és igy 85 fokos lesz, és igy király, akkor miért kell felülbirálni a gyárat?
ha melegebb lesz s ez gond, automatikusan emeli a ventit nem?
-
Stargun!
tag
Vagy rá lehet tenni Sharkoon Silent Eagle ventit is, az 1000-es fordulatút.
Igaz, hogy ez csak 8 cm-es, de a célnak tökéletesen megfelel. 2.340,- pénzbe kerül, és nincs hangja. Ráadásul alapból ilyen (8,9 dB), le se kell szabályozni. -
Ginew
aktív tag
válasz
Interceptor #5765 üzenetére
én házamban még annyi venti sincs, egyedül a táp ventije csinálhat vmit... totál zárt, a gép felhuzva, s 55 fokos az alap foka a karimnak alapban, venti kuss módban.. gondolom terhelve 80-90 körül lehet, a 6600GT-m is ugyanilyen volt az alaphűtéssel. biztos ez a jó neki. és sztem senkise fagyoskodik otthon
-
Dikk
tag
Válasz: hogy amikor kiveszed a dobozból..: ÁHHH!!!... ÚHHH!!!... DÁÁJÓÓ...
kb ennyi am nem tudom
(#5767) Speed(R): "A GT hűtője 50%kon minden, csak nem halk."
Ez nem egészen igaz... Bár mint mondtad mindenkinek más a megítélése a hangosságról... De játék alatt nem mind1 hogy milyen hangos a kártya? Úgyis a lövés hangját hallod vagy a gumi nyikorgás vagy... akkor meg nem mind1? Este ha töltessz, le kell venni 25-ra. Akkor úgy sincs meleg, de melege se lesz, meg nem is hangos. Film alatt talán zavaró de azt se hiszem.
-
Speed®
titán
válasz
Birsinator #5755 üzenetére
TTSnél találsz.
Ginew
Ha te szereted ill. nem zavar, hogy egy alkatrész 90'Cokon üzemel, akkor jó.
Én nem.Interceptor
Ugyanaz mint Ginewnek, kiegészítve azzal, hogy eltérőek az igényeink és a hangosság megítélése is egyéni. Nálam akkor nem hangos egy gép, ha a LEDekről dől el, be van-e kapcsolva. A GT hűtője 50%kon minden, csak nem halk.Színes téma: úgyszintén ízlések és pofonok. Ha valaki szereti a gépét dizájn szempontból is építgetni, akkor az téged/titeket miért zavar?
-
Interceptor
addikt
jah csak nekem itt a szobában alapból nagyon meleg van,és a házam sem a legjobb hűtés szempontjából,van egy ventim benne ami kifújja a meleg levegőt ennyi
most pl perpillanat terhelés nélkül 45 fok mert kivan nyitva az ablak de igy sincs bent hideg,hogy pulóvert kelljen felvenni... jah most 40%-on pörög csak akkor 50-en ha játék megy.
-
leviske
veterán
Piros nyákja lesz a GT 256MB-s változatának? Vagy csak az MSI-é lesz ilyen?
-
Dikk
tag
válasz
Interceptor #5748 üzenetére
Nekem 65 fölé se megy 50%-os ventin crysis-be.
-
Ginew
aktív tag
tévedés, ha nagyon akarsz tuningolni, csak akkor szükséges cserélni a ventit.
nemtom hány %on teker terhelésnél a venti, mert nem irja ki, dinamikusra, szal automatikusra van állitva, de sztem 20% alatti, mert egyszerüen néma, hangtalan, totál csendes, stb.. egyszerüen mintha nemis lenne..de komolyan, terhelés alatt is ku*va csendes, és igyis felmegy 700ra a gpu, de ha vki nem huzza, hanem alapon hagyja, mivel sokat nemér a huzás, legalábbis 3dmarkban, akkor még lehet passzivan is elmenne. szal ez 1 halk kari, hőfokja nemtom mennyi, de gyári hütéssel gyári ventiszabályozóval ami halká teszi, és gyári beállitásokkal nemszabad neki tulmelegednie.
-
rup1u5
nagyúr
Duorb
ha még nem lett volna... -
Speed®
titán
válasz
Birsinator #5752 üzenetére
AcceleroS1 ~5k, 12es venti ami leszabályzol ~2k.
Sznoboknak Noctua/YS-Tech stb. ventikkel lesz 10k.Galaxy: Oké, hogy jó, csak úgy tűnik beszerezhetetlen...
shteer: valamit enniük kell szegény egereknek
-
Birsinator
tag
válasz
Elsősorban nem a hűtési teljesítmény miatt, hanem a zajossága miatt gondolkodom a gyári hűtő cseréjén. Otthon a hálószobában van a gép, és az új is oda fog kerülni a helyére, és nem szeretném azt, hogy nagyon hangos legyen. És ha jól olvastam, akkor olyan 10 körül megoldható a jó és halk hűtés az Accelero S1-el. Mondjuk egyenlőre úgy néz ki az a 10 már nem biztos, hogy belefér a keretbe...
-
Speed®
titán
válasz
Ja, csak közben kimenekülnek az egerek a gépházból a hangerő miatt...
#5746 Valaki, tipp?
-
Interceptor
addikt
válasz
Birsinator #5744 üzenetére
Szerintem nem indokolt cserélni a gyárit,feljebb tolod a ventit 50%-ra és nem megy 80 fölé.
-
Speed®
titán
Urak, lenne egy question:
Kék nyákos 8800GT a speckó Galaxyn (HDMI,2tápcsati) kívül más gyártótól van?
Erőteljesen gondolkodok.. -
Birsinator
tag
Üdv!
Még új vagyok, most készülök gépet venni, és úgy néz ki 8800GT lesz benne (tudom hogy hiány, de én bízok benne). Szóval olvastam, hogy a gyári hűtés elég ratyi, és itt ajánlottátok az Accelero S1-et 12cms ventivel. ez így cakk und pakk mennyit kóstál, és hol lehet megvenni?
THX! -
WonderCSabo
félisten
Most már én is megkérdezem: Gigabyte ga-ma690g-s3h-ba menni fog a gt? UP!
-
Macka
veterán
válasz
juliabrilke #5734 üzenetére
Szavazat HR-03 -ra és az AC-S1-re.
-
Macka
veterán
válasz
C.Brigante #5727 üzenetére
Nekem eddig minden ASUS alkatrészem besz@rt. Alaplap, VGA....
-
Stargun!
tag
...Abban az esetben, ha megvan a helyed hozzá a házban, akkor szuper. De ehhez az kell, hogy jószerivel semmilyen PCI bővítőkártyát ne használj, mert a hűtő a ventivel együtt elfoglal vagy 3-4 slotnyi helyet. Plusz a ventinek kell némi hely alul, hogy levegőt is tudjon szívni, szóval nem lehet egyből egy kártya fölé tenni közvetlenül...
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Vki cserélt már gyári hűtőt a kártyáján?HA, igen akkor megmondaná meik illik hozzá a legjobban?
Előre is Thx -
Stargun!
tag
Egyszerű lenne a megoldás:
Ha már a nyomorult árlistájukon, amit látok a weben fel van tüntetve a BFG 8800 GT és pirossal ott virít, hogy "Várható érkezés: november 6-8.", akkor ezt már igazán lecserélhetnék arra, hogy "szállítási időpont ismeretlen". Még szerencse, hogy két hete szóltam nekik, hogy ideje már levenni a nov. 6-8-ai időpontot...
Ezen kívül a Gigabíte 8800 GT-je is fel van tüntetve az árlistájukon ott, csak éppen semmi más infó, és szürke (nem rakható kosárba).
Ha bosszantja őket a telefonálgatás, akkor tájékoztassanak a weben, nem?
-
Angelo69
senior tag
Holnap hozzajuthatok Galaxy markaju 8800GT-hez.
Mi a velemenyetek rola mert itt nem nagyon emlegette senki. -
Stargun!
tag
válasz
zolynet #5725 üzenetére
Ezt csak azért írtam, hogy most már a nagyker nem is találgat. Még csak azt sem mondják, hogy elvileg úton van egy szállítmány, ami talán holnap, vagy a jövő héten, vagy karácsonyra, vagy jövőre ideér.
Csak ennyit: "Nem tudunk semmit".Innen csak egy lépés, hogy ha 8800 GT-t említenék a telefonba, akkor válasz helyett le is teszik egyből. Végülis abból is tudnám hogy nincs nekik, és valószínűleg nem is tud információval szolgálni, nem?
Úgy a telefonszámla még kisebb lenne...
Magyarország, nagykereskedelem, 2007.
-
Macka
veterán
válasz
C.Brigante #5722 üzenetére
Szerintem nem vegyen Ánuszt...
-
Stargun!
tag
Ramiris hívása, 5 perccel ezelőtt:
- "Jó napot kívánok, érdeklődnék, hogy 8800 GT kártyákról van-e bármi új információ"
- "HIÁNY".
- "Ennyi? Akkor semmi bíztatót nem lehet tudni, hogy mikor érkezik?"
- "Sajnos nem."
- "Köszönöm, viszonthallásra!"Kimondottan közlékenyek arrafelé...
-
balbla
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, volna két Asus és egy MSI kártyám ma esti vagy holnap reggeli átvétellel.
Ha valakit érdekel keressen meg priviben, ne offoljuk szét a topikot.
A kártyákról számlát adok.
-
rup1u5
nagyúr
remélem tényleg harmadikán startol az új GTS.
szép is lenne ha kint kijönne 350usd-ból. -
Stargun!
tag
válasz
Pietrosz #5710 üzenetére
Ezt más is meg tudja erősíteni, hogy a NiBiTor gyakorlatilag gyártótól függetlenül mindenkinél 100%-ot jelez minden ventilátorfordulatra? Érdekes, nem erre számítottam. Akkor viszont maximum driver eltérés lehet, más nincs.
Csak hát senki nem írhatja elő, hogy csak az Asus gyári driverrel lehet használni a cuccot, nyilván mindenki felteszi magának a legfrissebb ForceWare-t és kész. Innentől kezdve kezd rejtélyessé válni, hogy mitől más az egyes (egyébként teljesen azonos) referenciakártyák hűtése és ventilátor-fordulatszáma. Márpedig többen jelezték, hogy nem teljesen egyforma.
-
-
Stargun!
tag
Mellesleg ha már szóba került: érdekes lenne megnézni, hogy az itteni 8800 GT tulajoknak a NiBiTor milyen értékeket ad vissza pl. a gyári ventibeállításokra.
Így legalább láthatnánk, hogy a különböző gyártók tényleg más értékeket használnak-e? -
stereoholik
csendes tag
Ja és felhívtam pár kisker-t itt Debrecenben és asszondja : "Az éven nem lesz tuti"
Magyarország 2. legnagyobb városa 2007Persze lehet, hogy rossz helyekre telefonáltam.
-
stereoholik
csendes tag
70 fölött bázzz, ez komoly...pár hét és brutkó 50 lesz. Én eladtam kártyámat (ergo gép áll) de inkább veszek valami nagyonalap PCIe-t és azzal kihúzom addig. 70...hetveeeeeeeen?!?!
-
Stargun!
tag
válasz
Pietrosz #5702 üzenetére
Jajj, jajj, jajj. De mérgesnek tetszik lenni
"Azért ne terjesszük már a hülyeséget" nem esik jól ilyet olvasni.
Legközelebb elég lesz egy kulturált "szerintem ez így nem állja meg a helyét" szöveg is. Köszönöm.
Nos, ha gondolod, elárulom mire értettem a ventivezérlést: a tmin és tlow értékekeket nem tudod módosítani, de a FORDULATSZÁM értéket igen. Ergo lehet olyan gyártó, aki a BIOSban alacsonyabb fordulatszámot ad meg a 3D módhoz - merthogy így csendesebb a kártya (és rosszabb a hűtés). Mások meg gyárilag inkább magasabb értéket adnak meg, hogy a hűtés jobb legyen.
Mivel a kártyák teljesen azonosak, és az Asus is referenciahűtést használ, ezért az egyetlen logikus ötletnek a BIOS-eltérés kínálkozik. Az ugyanis TÉNY, hogy itt egy ember már szívott Asus hűtéssel (nem ment neki rendesen a ventilátor).
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Interceptor #5683 üzenetére
A Driverben a textúrák minősége highon van? Mert alapból nem azon van és a 16AF is ott tudod bekapcsolni!AA-val nem sokat lassul de ugrik a HDR!
-
Pietrosz
addikt
válasz
Stargun! #5690 üzenetére
Azért ne terjesszük már a hülyeséget, azt még elfogadom, hogy Asus nem feltétlen a legjobb mostanában, de a venti vezérlős részt már nem tűrhetem
Nem kell semmit flashelgetni, ráadásul nem is lehet. Kíváncsian várom, hogy nibitorban hol állítod át a t min és a t low értékeket. Ellenben rivatunerrel kb két perc alatt be lehet azt állítani, hogy ne várjon olyan sokat a venti, mielőtt felpörögne. Nálam így idleben 29%-on ment a venti, load alatt 40-50% körül, ami még nem is nagyon hangos, és a hőfok sem több 80-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged