- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
17''-es monitoron nem torz ha 1280*1024 vagy ennel magasabb felbontason jatszunk?
-
Benzines
csendes tag
válasz
Stargun! #4749 üzenetére
A 8800 GTS 640 OC 570/1800 -al 6750@3300 2Giga ram.
Nekem ment a Crysis high-on 22 frs-el 1680*1050-en.
A baj akkor jött amikor bekapcsoltam az élsimításokat.
akkor 8 fps, aztán egyszercsak kifehéredett a háttér.Képernyő Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster CX226BW (Digital) [22" LCD]
szóval nem rossz kari a GTS de a legkiélezettebb látványvilágot már nem tökéletesen viszi. A következő generációs játékok meg körülbelu közepes alatti minőségben mennek rajta.Egyébként nekem is volt 320-as GTS-em . Az is OC volt.
Azzal még a régi crt monitoromon játszottam.
A külömbség nagy felbontáson mutatkozott meg.
Talán ezért is vagyok kicsit szkeptikus a 8800 GT-t illetően az 512MB miatt.
Nagy felbontásnál ahogy néztem, már körülbelül egy sebességen van a GTS-el. Legalábbis sok tesztet megnéztem, és írták is, hogy ott már hiányzik a 640 MB illetve a 320 bit.
Megértem, hogy sokan játszanak 1280*1024-ben. És ott gyorsabb a GT.
De aki 1680*1050 en játszott fullon, annak nem biztos, hogy javulást redményez, ha GT-re vált. -
Anthony28
őstag
169.12 drivert valaki próbálta már?
-
D@ni88
addikt
úgy hallottam lesz valami 2 magos nv kari, igazez? valaki tudna szolgáltatni paramétereket, meg egy irányárat?
-
törölt tag
Nnna. ez a maximum, a GPU, a shader és a Mem vége.
Menne feljebb is, de ott sokat hibázik már. -
CséZé
őstag
válasz
aboriginal74 #4779 üzenetére
elírás
ne az legyen a mérvadó (vagy hogy kell írni
)
-
CséZé
őstag
Akit érdekel egy/akárhány Inno 88GT itt érdeklődhet, mert láttam árlistán (nem tom h csak dísznek van-e ott vagy tényleg van, akinek kell érdeklődjön)
-
Pipiripi
senior tag
válasz
slayer006 #4775 üzenetére
Teljesen rendben van. Kézzel néztem, és kb annyira meleg, mint amennyit jelez. De azt már nem tudom megállapítani, hogy atitool vagy everest méri helyesen.
mod: És ez 5v-on tök csendben.A fet-ekre is szépen fújja a levegőt. melegek, de bőven határon belül így borda nélkül is
-
C.Brigante
veterán
válasz
aboriginal74 #4769 üzenetére
nem mindegyiknél volt így, pl GTS, GTX sem pörög fel az elején. De nem zavar, hogy ez meg csinálja, talán még a GTO-m viselkedett hasonlóan...
-
spiercell
aktív tag
válasz
C.Brigante #4765 üzenetére
Milyen márkát és mennyi volt?
-
C.Brigante
veterán
válasz
WonderCSabo #4756 üzenetére
amit ma vettem GT, az aqua-s volt...
-
shteer
titán
válasz
aboriginal74 #4759 üzenetére
már rég nem ég le az AMD.. az is csak lejáratóvideó volt... megfelelő alaplapi védelemmel nem volt para
szupi: ott tényleg van vmi gáz. ne is várj a hűtőcserével
-
szupi
tag
válasz
aboriginal74 #4759 üzenetére
semmit se asse nem.
kibontottam dobozabol, betettem, friss driver nvidia.com-rol, 20 perc krizisz, aztan 3dmark06, kozbe speenfannal neztem a homerojet... ennyi. aztan eccercsak elkezdett csuszni fel, lasd alabb kep rola. innentol semmi, elobb kikapcsnal kicsit felporgott.viszont most rivaban beallitottam fix 45re, es most porog. de ugy nezem, ingadozik elegge a fordulata. vagyis hangjabol itelve....
-
WonderCSabo
félisten
Most voltam 2 boltban, de nem GT-t vettem. Aquaba jövő héten érkezik inno, a4teambe pedig decemberben, de hogy milyen márkájú azt még nem tudják
.
-
törölt tag
Dobd fel a rivatuner legújabb verzióját. Ha fenn van, lesz benne egy olyan rész, hogy low level fan controll.
Ezt engedélyezd, majd állítsd át fix-re, és az értéket állítsd be, kb 45%-ra. A ventinek itt már rendesen kell mennie. Ha nem megy, akkor nézd meg, hogy rendesen benn van-e a venticsatlakozóban a csatlija. Ha igen, akkor meghalt a ventid, vagy a vezérlése. -
Stargun!
tag
válasz
Benzines #4744 üzenetére
Nálam SyncMaster 215TW van, 1680x1050-es natívval, viszont csak egy 8800 GTS 320-assal. Így a natív használata nekem kiesett Crysis alatt.
Meglepően jó képe van viszont 1280x960-on a monitornak, és ezzel a kártyával (persze 0xAA mellett) 23-25 fps-t kapok XP alatt, Very High patch-el, csak néha esik vissza 15 fps-re. Egyébként teljesen jól játszható.
Vannak olyan LCD-k, amiket nem natívban használva is egészen jó képet lehet kapni a játékokban, csak sajnos kevés az ilyen.
"De amikor 52-ért eladtam a garis 640 MB GTS OC-mat abból még alkudni akart az illető. Aztán másnap meglátom, hogy 65-ért árulja."
Megértelek, ez tényleg durva.
-
törölt tag
Tehát, a bios mod a következő volna. a Nibitor legújabb verzióját kell használni.
Beolvasatni vele a VGA bios adatait, és ezt azonnal lementeni, pl. default néven. Ezután, a voltage fülnél kell módosítani, éspedig a 3D beállításokhoz kell kijelölni az 1.1 voltot.
Ajánlott a ventifordulatok módosítása is. Én még a maglassulási küszöböt is inkább 88 fokig visszavettem.
Aki akarja, a bios bejelentkező feliratát is átírhatja
Ha ez megvan, el kell menteni pl. tuned néven.
Ezt a tuned biost kell beleírni a VGA-ba, amit csak DOS alatt lehet az NVFlash progi legújabb verziójával. -
Benzines
csendes tag
(#4558) Speed(R) re reagálva
Szerintem meg játékra a legjobb a széles LCD.
Csak kell hozzá egy normális vidkari. Azért vagyok dühös, amikor mondják, hogy a crysis milyen jól futott a gépen. Nade milyen felbontásban és milyen monitoron?
Mert ugye szélesvásznon már nagyobb kakaó kell a kariba.
Aztán jön az a szöveg, hogy csórók vagyunk, nincs pénzünk LCD-re.
Ezt megértem. De akkor nem mondja az illető, hogy fullon szépen megy mert annál igenis van sokkal jobb. Ezzel félrevezeti azt aki tényleg fullon játszik és bizony ugyanaz a kártya már kevés lesz neki.
De amikor 52-ért eladtam a garis 640 MB GTS OC-mat abból még alkudni akart az illető. Aztán másnap meglátom, hogy 65-ért árulja.
Akkor eltűnik belőlem a szánalom. (Volt rá egy 54-es vevőm is, de lemondtam, mert úgy voltam vele had legyen egy jobb karija a srácnak)Az a baj itt, hogy nagyon sokan pénznyerésre, és nem a saját örömükre, és nem pc-s szenvedély miatt használják a PH-t.
-
-
törölt tag
Hehe
hehehehe
WEHEHEHEHE
Megszaladt a GT -
Sárpac
nagyúr
Bios mod engem is érdekelne GT-ügyben valaki le tudja írni hogyan kell?
-
szupi
tag
most szeretletm be az uj asus t-t. crizisz alatt felment 92 fokra. normalis?
amuy 3dmark06 11698at dobott alapon. -
Macka
veterán
válasz
aboriginal74 #4716 üzenetére
Szerintem mindegyik jó... Én Gigát nyúzok.
-
aboriginal74
tag
Ha már itt tartunk, akkor azt mondjátok meg nekem, melyiket érdemes megvenni?!
Gyártóra gondoltam és csak is 8800GT-re!!!
Mindent meg lehet szerezni csak idő míg átjön
-
Rodrigo
tag
Császtok! Kéne egy kis segítség, a minap rakattam össze egy konfigot. AMD X2 6000+, Gigabyte alaplap (M55S-S3), 2*1 giga kingmax 800 DDR2, Gigabyte 8800 GTS 320MB, Thermaltake Silent PurePowre 480W táp. Az lenne a probléma, hogy nagyon tulmelegszik a videokari, a winyó (120giga samsung IDE), és a táp. Játszok a Crysis-el és egy idő után teljesen kikapcsol a gép(25-30 perc), olykor egy idő után a windowsbol is. Gondolom a tulmelegedés. Pedig minden hütő müködik. Elképzelhető hogy a táp lenne kevés? Probáljak ki egy Enermax 550W-ot? vagy mi lehet a probléma? Tényleg szalonnát lehetne sütni.... Privibe segitsetek légyszives(lewgalábbis oda is) Köszi!!!!
-
McCartman
őstag
válasz
horvathkrisz #4696 üzenetére
itt van..[link]
de kár is ezt tovább feszegetni.. -
Pety
senior tag
válasz
McCartman #4694 üzenetére
Én pár hónapja határoztam el,hogy veszek új gépet.Illetve rágták a fülemet az ismerősök,hogy nekik kéne már a gépem(régi)tehát muszáj volt lecserélnem mert később semmire sem mentem volna vele,illetve nem tudtam volna még ennyiért sem eladni szvsz.Én egy 320GTS néztem ki,de utána jött a GT-hír és a teszt akkor már biztos voltam benne,hogy ezt fogom választani.Egyébként akkor 70-80 volt a GTS tehát nem sokkal költenék többet rá,illetve inkább kevesebbet
már persze ha volna és is inkább arról írnék mit és hogy tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- E-roller topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest