Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
-
buherka
addikt
válasz
Drizzt #23602 üzenetére
Azért linkeltem a tesztet, hogy megnézze hogy erősebb a GT minimum 30%-al...ez tény.
Meg ha a Crysis-t vesszük azt te is tudod, hogy egy az egyben a GT-re optimalizálták, valahol még a GTX-et is elveri a bench.-ben.
A Jericho-t és a Timeshift-et is a GTS-el toltam végig full-ban. Semmi gondom nem volt egyikkel sem...egy röccenést nem láttam, mondjuk csak 1280-ban nyomtam. Azóta a GT-vel még egyiket sem nyomtam, majd a 32"os LCD-n HDMI-ben, csak rá kell szánnom magam
Szóval tény hogy már úgy lement az ára GT-nek, hogy nem érdemes 320-as GTS-t venni.
De azért az tetszett a 320-as -ban, hogy nem spóroltak az anyaggal
-
-
dokar
addikt
válasz
Drizzt #22945 üzenetére
más egyebet nem vettem észre. de ne essetek pánikba.
az én karimmal már találkoztam olyan teszttel, hogy bármekkorán volt a vbiosban az alap gpu órajel, mindig hibázott, de ha manuálisan változtattam az órajelet (mindegy milyen irányba) akkor meg jó lett. nem tudom már melyik bench volt ez pontosan.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Drizzt #22885 üzenetére
Msaa-val vannak csíkok a szőrös fánk belső körívén! Akkor mégiscsak baj van a karival? Megnéznéztek ti is(gpu caps viewer)? Mondjuk 400*400*32Msaa, s egy picit nyomjátok, fordulásnál belső körön/külső körön sárga szaggatott vonalka néhány néha megjelenik. Mondjuk elsőre nem zárom ki, hogy az msaa miatt is lehet ez, azért kérném, hogy nézzetek rá, kösz.
-
buherka
addikt
válasz
Drizzt #22790 üzenetére
Szerintem próbáld újratelepíteni a Win-t.
Ez is egy lehetőség...lehet hogy amikor fel-le telepítgetted a drivereket akkor maradt fenn valami szemét a gépeden és öszzeakad.
Nekem ilyen fagyásokat akkor csinált a gépem, amikor felraktam az NV. ide vezérlőt.
beraktam egy cd-t és mielőtt beolvasta volna, közben rányomtam a meghajtóra, azonnal bemerevedett a képernyő. -
Boci_83
őstag
válasz
Drizzt #22747 üzenetére
Nekem akkor kapcsolt ki már vagy 3szor mikor kézrátétellel ellenőriztem hogy mennyire meleg, azaz a nyákra rátettem a kezem. Simám fekete képernyő, majd a monitor kikapcs. Semmi reagálás, csak reset. Valaki járt már igy? Vagy csak én vagyok ekkora állat hogy tapogatom a kártyát??
-
KTompi
aktív tag
válasz
Drizzt #22602 üzenetére
Atitool-al húzom (de Rivatunerrel is ez a helyzet), viszont én a stabil órajelet beleírtam a BIOS-ba, és érezhető a különbség, amikor alapról (675MHz) 775MHz-re van húzva a GTS-em (és a 3DMark (ok) is ezt jelzi(k)). Mondjuk 3.6GHz-s C2Q van alatta... (3DMark2K6: 15690 pötty körül)
-
(Darkwood)
őstag
-
Speed®
titán
válasz
Drizzt #21725 üzenetére
Nézz be az ACC topikba ahelyett hogy itt kérdezősködsz..Rev1 jó HD38akra és G92esekre, mert azonos a furatáv ezeknél a kariknál a régi karikkal. Viszont például HD2900asokra Rev2 jó, mert ott picivel eltér a furattáv (de hogy minke?
).
Iponban meg legegyszerűbben egy telóval/emillel eldől hogy mi van.
De jól látom, 320as G80 GTSre akarod feltenni (adatlapod)? Arra egyik se jó.Zippair
A gyári ragacs úgy jön szét a legkönnyebben ha bevágod egy fél órára a fagyasztóba a karit. Nem vicc. Utána tök könnyen elenged és lepucolni is könnyebb a ragacsot. Aztán hagyod 2-3 órát radiátor közelében és mehet az összeszerelés.Peti1978
Valamid túlmelegszik, feltehetően a vidkari. Nézz utána a Rivatuneres szabályzásnak és állítsd be magasabb fordulatra. Akár fixen, akár sávokban. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Drizzt #21722 üzenetére
az az igazság hogy mivel most újítanak az s1-ben, rev1est már nem gyártanak így nem is kapsz, rev2es meg még nem jött be mo.ra. elvileg a héten eérkeznek
, már én is arra várok...tulképpen a rev 2e jó lesz atikra meg nvidiákra is...
úgy néz ki most is álmos vok, nem tudom miért írtam fentebb tegnap estét...=> utálom a délutános műszakot, ilyenkor kimarad a délutáni alvásom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged