- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
WonderCSabo #5299 üzenetére
Igen komolyan az Asus egyenlőre kerülni kell vagy legalábbis éremes!
Inno nagyon jó márkává fejlődött nyogodtan veheted azt! -
WonderCSabo
félisten
válasz
mert_csokis #5293 üzenetére
Köszi szépen az infókat. Akkor megéri azt venni. (Már ha lesz...)
syn7h37ic: neked is!
Macka, Sárpac: Nektek is, csak nem jött le, komolyan mondjátok-e. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Azért vannak gyártók akik kicsit más nyákra építenek!
-
Maotun
őstag
válasz
R3plica70 #5291 üzenetére
Jelentem visszaolvastam
"Szerintem sem jó rá.
Ha már TT akkor az következő biztosan jó rá : DuOrbNakkerben 5700Ft nettó... én hozattam egyet a héten, tetszetős darab, csak nincs szívem leszedni S1-et "
pont ezért linkeltem melyik nagykerben vetted ? nézted a linket? 15k 3dmark006
és még szép is ez a tt hűtő -
Macka
veterán
válasz
Miért csokis????
-
mert_csokis
senior tag
válasz
WonderCSabo #5280 üzenetére
Teljesen ugyanaz mint a többi. Az összes GT nyákot egy gyár állítja elő (ha minden igaz Foxconn),ez a zöld színű referencia nyák,minden gyártónál egyforma memókkal és kondikkal
A gyári hűtés is teljesen azonos minden kártyán,valszeg azt is egy külön cég csinálja,a gyártók már csak a saját logójukat vagy emblémájukat rakatják rá a végén
Az hogy egy kártya mégis mitől lesz a végén olcsóbb vagy drágább,az hozzáadott extrák,szoftverek és játékok függvénye. Illetve a piacon kivívott népszerűség kérdése is,mennyire ismert a gyártó...
Az Asus és MSI például láthatóan drágább egy Inno-nál,mert a nevük is nagyobb,többért is merik adni. Persze ettől még a kártya ugyanaz. A külföldi exkluzív márkákról nem is beszélek (BFG,XFX,eVGA),azokat aranyárban mérik -
R3plica70
aktív tag
Nem kötözködés és nem is csak neked szól, de érdekes pártfordulás ez...nem is olyan régen más vélemények voltak itt a fórumon az Inno-ról. Nekem történetesen semmi bajom vele, több VGA-m is volt és szervízben sem hullott több belőle mint másból.
8800 és 8800GT-nél egyelőre, azért tud igaz lenni mert referencia kártya és ugyanazon a gyártósoron készül mint a többi, csak cimke más. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #5266 üzenetére
Az Asus egy gagyi fos. Az Inno viszont felmászott a csúcsmárkákhoz!
Sajnos az Asus olyan szinten elment a tömeggagyi felé, hogy már régóta nem hozza azt, amit elvárhat tőle az ember. Csak a név maradt, a minőség nem. És ez nem csak a VGA-ra, hanem az alaplapokra is igaz. -
Malachi
veterán
válasz
Tekintve, hogy a hírek alapján egy csomó ASUS 8800GT hibásan jött ki, nem cinikus Sárpac válasza, plusz eleinte én is tartottam tőle, de 2 éve szuperül keveri a levegőt a gépemben az inno és teljesen meg vagyok elégedve vele. Ha olcsóbb lesz és lesz belőle HDMI-s már repülök is rá.
-
Macka
veterán
válasz
WonderCSabo #5280 üzenetére
Az INNO kifejezetten jó, sőt....
-
R3plica70
aktív tag
Itt van még egy kompatibilis hűtő GT-hez : CoolViva Pro SE
-
bogyó73
tag
válasz
horvathkrisz #5271 üzenetére
szia. látom neked is olyan lapod van mint nekem. próbáltam én is plusz feszt adni a vga-nak.(pci-e volt.) de everest szerint semmi se változott pedig +0.15.
-
Macka
veterán
válasz
horvathkrisz #5269 üzenetére
Fölösleges lett volna jobb ram, az architektúra nem profitálna magasabb szávszélességből.
Bezzeg a tuningolókra nem gondoltak.
A shaderek előtte 1800-at mentek, nem 1950-et. A 8800GT-t meg ne nagyon hasonlítgassuk már a 8600 GT-vel,mert semmi közük egymáshoz! -
Macka
veterán
válasz
horvathkrisz #5264 üzenetére
Az csak hardveres beavatkozással. Ki lett mrve,ad plussz feszt. Ha nem adna,akkor mitől nőtt volna a GPU 60, a shader 150Mhz-vel???
-
Sárpac
nagyúr
válasz
ua.
Szerintem jobb mint az Asus! -
WonderCSabo
félisten
Az inno3d mennyire gagyibb egy átlagos 8800GT-nél? Mert látom órajelei egyeznek.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5261 üzenetére
Annyira minimális hogy egyes OC változatoknál már direkt erre van megemelve a vga fesz és valszin a GTS-nek is ennyi lesz majd! Viszont a fettekből tényleg hiánya lehet az nv-nek mert a nyákon egy 3-as csoportot teljes egészében lehagyott így több terhelés esik a többire jobban melegszenek.
-
Macka
veterán
válasz
horvathkrisz #5261 üzenetére
Csak a GPU-nak lehet. Előtte 700/1800/2000-t ment.
-
Macka
veterán
válasz
horvathkrisz #5257 üzenetére
Igen.+0.05 voltot. Én adtam neki ---->760/1950/2000
Mindegyiken Quimoda van ,és nem mindegyik viszi a 2K-t. -
R3plica70
aktív tag
-
horvathkrisz
addikt
Hallom szabályozza a kártya biosa ill. rivatuner a venti fordulatszámát? és biosból lehet neki + feszültséget adni. igaz ez?
szerk.: minegyik kari kvimonda memóriával van szerelve? és az igaz hogy nem viszik a névleges MHz-et (eff. 2GHz)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5254 üzenetére
Tesztek szerint 18-20C-t hoz a vf900 olyan 65C lesz a gpu vele.
-
horvathkrisz
addikt
miért, 900 mennyit hoz? nem akarok vitatkozni, csak azért kérdezem, mert a gyári nagydarab álámínium hűtőt elég okádásnak tartom, nem értem miért csak 8-10 fokkal jobb a vf700.(8600GT-k esetében 30-40%-kal volt jobb a vf700 mint a gyári, itt miért lenne másképp?
)
szerk.: és ha meghajlítod a kengyelt?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5247 üzenetére
Jónak jó de csak 8-10C-t hoz kár kidobni azt az 5-öst érte!
A kialakításából adódóan nem fexik fel rendesen a gpura hűteni így igaz meghűti de pont e-miatt elveszti hatékonyságát! -
Macka
veterán
válasz
horvathkrisz #5247 üzenetére
Nem fekszik fel rendesen.
-
horvathkrisz
addikt
Áruljátok már el miért nem jó a VF-700!
-
R3plica70
aktív tag
Szerintem sem jó rá.
Ha már TT akkor az következő biztosan jó rá : DuOrb
Nakkerben 5700Ft nettó... én hozattam egyet a héten, tetszetős darab, csak nincs szívem leszedni S1-etMod: kinek kellene szólni, hogy az 1-es hozzászólásban a kompatibilis hűtésekbe felvegye az AC S1-et és a TT DuOrb-ot ?
-
R3plica70
aktív tag
Jó reggelt neked is
Nekem is zalman ZM-F3 van rajta 5V-on, és nálam IDLE most 38 fok LOAD 50-51 volt Atitool arctifactscannél.
Lehet nálam melegebb van a szobábanVagy az ASUS jobban fűt
Végülis mindegy, ez nekem tökéletesen megfelel.
Kézzel tapintva működés közben a VGA hátoldala, a GPU-nál szinte már hideg, a feteknél kicsit melegebb, de ott is langyosnak mondható -
Sárpac
nagyúr
válasz
TazLeacher #5231 üzenetére
Szerintem a vga-hűtő csere mindenképpen ajánlott mivel a gpu melegíti az összes alkatrészt beleértve a memókat is így elképzelhető, hogy menne feljebb is csak a magas hőmérséklet miatt nem tud!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
snoopzkaaa #5233 üzenetére
Nem kell nincs ilyen, hogy master card!Simán veszel két lehetőleg egyfajta márkájú gt-t és az sli csatival összekötöd!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
snoopzkaaa #5234 üzenetére
Ilyet kishazánkba gyakorlatilag a közeljövőben nem igen fogsz kapni.
Zalman vf900-at javaslom halk könnyű felszerelni nem hzza a vga-t és egy slotos. -
Sárpac
nagyúr
válasz
R3plica70 #5226 üzenetére
Jó reggelt!
Én is 5Volton hajtom egy Zalman ZM-F3-al hangja gyakorlatilag 0 (20dba doboza szerint) így 45 fokos stabilan crysis alatt max zárt házban.
_____S1 vs(5v)______Gyári(25%)____Gyári(50%)_____Gyári(100%)
Idle:____35C__< 23C >__58C__< 20C>__55C__< 16C >__51C
Load:___45C__< 45C >__90C__< 33C>__78C__< 25C >__70CAmúgy a gyári hűtésnél a pasztázás förtelmes kb.2mm vastag szürke trugyi van rajta olyan mennyiségben, hogy az egész foglalatot (értsd keretet) is betölti, a gpu maga fizikailag nem érintkezik a réz hűtőfelületel kb 0.5-1mm vastag takony van közte és a hűtőfelület között.
Aki nem akar kínlódni egy másik hűtőre való cseréléssel annak ERŐSEN javasolt némi használat után (hogy jól felmelegedjen a kari) megbontani a hűtést és a pasztából levenni szerintem, hoz vagy 10C ha nem többet ez a művelet mínuszba!!! -
Speed®
titán
8800GTt hűteni vágyók, figyelem van!
Tesztelte a PH elég régen a CM CoolViva Z1-et.
Nézzétek meg a tesztben mért hőfokokat a 88GTnél jobban fűtő 1950XTXel.
Akkoriban még nem volt beszerezhető könnyedén, mára viszont elérhető.
MMTower, USERS, és még sok más hely árulja, 5ks bruttó áron.
Hogy mindez miért érdekes? Mert a gyártói oldal szerint felmegy a GTre.
Akinek szimpatikusabb ez a fajta kialakítás, netán a lapján fontos slotok szabadulnának fel az S1hez képest, nem muszáj HR-03ban gondolkodni -
snoopzkaaa
csendes tag
jah es pls mondjatok 1 gyarilag jol hutott markat, mert hallom kicsit magasra is fel megy egyes daraboknal, és én nem akarok meg a hutessel is foglalkozni, szal vmi gyari jo hutesüt mondjatok nekem(ha lehet ne gagyit)
thx -
snoopzkaaa
csendes tag
hy all
kerdeznem, hogyha 2 gt szeretnek osszekotni, akkor kell master vga card? mert ha jol tom nem, csak nehogy rabaccak, szal slibe jo ha 2 ugyonolyat osszekotok: sima alanature mezeit????? -
Muréna
őstag
válasz
TazLeacher #5231 üzenetére
próbáld ugy, hogy a ramot nem bántod..
-
TazLeacher
nagyúr
Az történt, hogy amikor megvettem a kártyát, nem volt sok időm kisérletezni. Felhúztam az OC-s órajelekre, mivel gondoltam ezt úgyis viszi, vitte is...
Ma viszont megpróbáltam feljebb húzni, de egy tapottat sem mozdúl el innen (vagyis igen, csak hibázik)...A kérdésem az lenne, hogy a Riva HM-a szerint 75fok. Ez szerintem bőven jó. De ettől függetlenül, ha lecserélném a hűtőt, elképzelhető, hogy menne fentebb is? Hallottam, hogy a memók melegednek nagyon. Lehet, hogy nem mér rendesen a Riva?
Köszi előre is!
-
mert_csokis
senior tag
Hmm gyerekek ennyire jó ez az Arctic Cooling S1+ venti kombó? Komolyan elgondolkoztam a cserén,ehhez már csak egy kis apróság hiányzik. Maga a kártya...
De jó látni a frankó eredményeket,ha végre mesebeli módon hozzá is jutok egyhez,valszeg én is cserélem a gyári szaunát -
szupi
tag
lepek aludni, holnap teszt + csinositgatas.
jo8 -
redXIII
senior tag
hali) ez szerintetek rámegy a 8800 gt-re?
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0099/cl-g0099.asp# -
DSG
tag
sziasztok! ez valahol már kapható MO-n ?
[link] -
Sárpac
nagyúr
Mindenkinek köszönöm a segítséget és jó éjszakát!
-
R3plica70
aktív tag
Nálam így fér el a házban : [link]
-
Sárpac
nagyúr
Hmmm... a legnagyobb tűzhacot töltöttem be 10perce megy a bunyó 45C a max hőfok és ahogy kilépek 40alá zuhan!LOL kixaszott jó 45C ver a gyári hűtőre!
Mod: természetesen Crysis 45-re beállt se le se fel! -
Speed®
titán
A venti pozíciója a kártyán majdnem tökmindegy, csak kavarogjon az ájer.
Oldallapon meg felesleges akármilyen venti, ha a gép elején-alul van be-, ill. a táp alatt kifújó ventid. Az oldalsó a létrejövő légcsatornát csak megbontja, arról nem is beszélve, hogy az U8-120ról így nem rögtön megy ki a levegő, hanem kavarogva.
Eredményeket akarunk, teszteld azt a kártyát, ne bütykölj -
szupi
tag
en meg igy....
homersekletet mivel mertek? ami lehetoleg grafikonos es idoben is visszanezheto...
az nvidia homeroje most 38at mutat. bootolas ota.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest