- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Skiller #17933 üzenetére
Erre nagyon nehéz válaszolni, mert ha 1 éven belül eladnád a karit, akkor végülis mindegy, egyébként meg inkább a GTX260 a több gari miatt.
A játékokban általában az nV neve hoz jobb eredményeket, hiába tud erősebb lenni az ATi, ha a driveren megbukik, illetve a fejlesztőkön, ugyanakkor az ATi későbbi driverrel tud általában dobbantani és jobb eredményeket elérni, csak várni kell.
Szerintem nézd meg a teszteket, mérlegeld, hogy mennyi gari kell, mivel akarsz játszani, illetve még talán a melegedést nézném, de az már tényleg csak huszadrendű dolog.
A 4870 az 1GB Vram miatt némelyik játékban tuti kiegyensúlyozottabb, bár nagyon kevéssel van kevesebb a GTX260-ban.mcsaba2324: nem játszok a WOW-val, ezért nem tudok semmihez sem viszonyítani, max annyit, hogy pont 8800GTS-ről váltottam 280GTX-re és először én sem éreztem nagy gyorsulást, sőt a 3DMarkban nekem is max 1200 pöttyel jött több ki, de aztán megnéztem pár játékot sokkal részletesebb beállításokkal és akkor csodálkoztam rá, hogy hát viszi normálisan. Az 1 dolog, hogy a WOW valamiért nem megy rendesen, de meg kellene nézni mással is, nehogy potyára hibáztassuk a karit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Tippmix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest