Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elmör

    senior tag

    válasz Skiller #17933 üzenetére

    Erre nagyon nehéz válaszolni, mert ha 1 éven belül eladnád a karit, akkor végülis mindegy, egyébként meg inkább a GTX260 a több gari miatt.
    A játékokban általában az nV neve hoz jobb eredményeket, hiába tud erősebb lenni az ATi, ha a driveren megbukik, illetve a fejlesztőkön, ugyanakkor az ATi későbbi driverrel tud általában dobbantani és jobb eredményeket elérni, csak várni kell. :U
    Szerintem nézd meg a teszteket, mérlegeld, hogy mennyi gari kell, mivel akarsz játszani, illetve még talán a melegedést nézném, de az már tényleg csak huszadrendű dolog.
    A 4870 az 1GB Vram miatt némelyik játékban tuti kiegyensúlyozottabb, bár nagyon kevéssel van kevesebb a GTX260-ban. ;)

    mcsaba2324: nem játszok a WOW-val, ezért nem tudok semmihez sem viszonyítani, max annyit, hogy pont 8800GTS-ről váltottam 280GTX-re és először én sem éreztem nagy gyorsulást, sőt a 3DMarkban nekem is max 1200 pöttyel jött több ki, de aztán megnéztem pár játékot sokkal részletesebb beállításokkal és akkor csodálkoztam rá, hogy hát viszi normálisan. Az 1 dolog, hogy a WOW valamiért nem megy rendesen, de meg kellene nézni mással is, nehogy potyára hibáztassuk a karit. ;)

    [ Szerkesztve ]

    RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

Új hozzászólás Aktív témák