- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Skiller #17933 üzenetére
Erre nagyon nehéz válaszolni, mert ha 1 éven belül eladnád a karit, akkor végülis mindegy, egyébként meg inkább a GTX260 a több gari miatt.
A játékokban általában az nV neve hoz jobb eredményeket, hiába tud erősebb lenni az ATi, ha a driveren megbukik, illetve a fejlesztőkön, ugyanakkor az ATi későbbi driverrel tud általában dobbantani és jobb eredményeket elérni, csak várni kell.
Szerintem nézd meg a teszteket, mérlegeld, hogy mennyi gari kell, mivel akarsz játszani, illetve még talán a melegedést nézném, de az már tényleg csak huszadrendű dolog.
A 4870 az 1GB Vram miatt némelyik játékban tuti kiegyensúlyozottabb, bár nagyon kevéssel van kevesebb a GTX260-ban.mcsaba2324: nem játszok a WOW-val, ezért nem tudok semmihez sem viszonyítani, max annyit, hogy pont 8800GTS-ről váltottam 280GTX-re és először én sem éreztem nagy gyorsulást, sőt a 3DMarkban nekem is max 1200 pöttyel jött több ki, de aztán megnéztem pár játékot sokkal részletesebb beállításokkal és akkor csodálkoztam rá, hogy hát viszi normálisan. Az 1 dolog, hogy a WOW valamiért nem megy rendesen, de meg kellene nézni mással is, nehogy potyára hibáztassuk a karit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest