- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nálam játék után néha nem veszi vissza egy darabig, pedig auto-n van és működik is szépen (hőfokokból látom mikor mennyire emeli), de az azért zavar, hogy miért megy még majdnem 20 percig maxon, amikor már régen csak 2d-ben kellene lennie. Na az áramszámlát majd meglátjuk...
-
Elmör
őstag
válasz
mcsaba2324 #17957 üzenetére
Mindegyik paraméteren lehet húzni: GPU, Shader, Mem. Pici lépésekkel kezdenék, max 30Mhz-ekkel, aztán nézném teszteken hogyan reagál. Nekem általában a memória volt mindig a sarkalatos pont, azon nem tudtam sokat emelni szinte egyik kártyámon sem. GPU-t és Shadert külön szoktam húzni Rivatunerrel.
Ha nem szemetel, nem melegszik túl akkor nem lesz gond, feszhez ne nyúlj!
-
Elmör
őstag
válasz
mcsaba2324 #17953 üzenetére
Alakul az eredmény, a VGA-t is lehetne kicsit húzni, ha több pöttyöt akarsz, még tuti van benne tartalék 500 pötty.
Vagy legalábbis meglesz a 16000.
Jesszis, Te gyári hűtővel húzod a Phenomot? Nem melegszik nagyon? -
Elmör
őstag
válasz
Skiller #17933 üzenetére
Erre nagyon nehéz válaszolni, mert ha 1 éven belül eladnád a karit, akkor végülis mindegy, egyébként meg inkább a GTX260 a több gari miatt.
A játékokban általában az nV neve hoz jobb eredményeket, hiába tud erősebb lenni az ATi, ha a driveren megbukik, illetve a fejlesztőkön, ugyanakkor az ATi későbbi driverrel tud általában dobbantani és jobb eredményeket elérni, csak várni kell.
Szerintem nézd meg a teszteket, mérlegeld, hogy mennyi gari kell, mivel akarsz játszani, illetve még talán a melegedést nézném, de az már tényleg csak huszadrendű dolog.
A 4870 az 1GB Vram miatt némelyik játékban tuti kiegyensúlyozottabb, bár nagyon kevéssel van kevesebb a GTX260-ban.mcsaba2324: nem játszok a WOW-val, ezért nem tudok semmihez sem viszonyítani, max annyit, hogy pont 8800GTS-ről váltottam 280GTX-re és először én sem éreztem nagy gyorsulást, sőt a 3DMarkban nekem is max 1200 pöttyel jött több ki, de aztán megnéztem pár játékot sokkal részletesebb beállításokkal és akkor csodálkoztam rá, hogy hát viszi normálisan. Az 1 dolog, hogy a WOW valamiért nem megy rendesen, de meg kellene nézni mással is, nehogy potyára hibáztassuk a karit.
-
Elmör
őstag
válasz
mcsaba2324 #17926 üzenetére
Mivel is tolod?
Visszaolvastam, de csak annyi derült ki, hogy GTX260-od van. CPU?
Valami gebasz lesz ott, ha annyira megy csak, mint egy 8800GTS. Ha ennyi drivert kipróbáltál akkor talán kellene egy driver cleanert nyomatni és úgy feltenni amelyik a legjobb volt, ha úgy is fail, akkor tényleg hardware-es probléma lehet, legalábbis én erre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest