- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Black-core #15909 üzenetére
(#15909) Black-core ::
igen a régi 192sp van... semmi spéci hütés, gyári referencia hütés, és egy huzatos ház..(#15910) alanwake::
nem mindegy milyen az a 500w-s táp.... rengeteg külömbség van azonos Watt számú, de más gyártó által készitett tápok között.... van olyan amit a szomszédba csinál józsibácsi és rávan irva hogy 500w, aztán csak 400w se bir leadni... de aztán van olyan is amire ráirják hogy 500w, de még 550w is képes leadni.....a kártyával kapcsolatban amit az XFX honlapján irnak mint minimum elvárás ::"Minimum Power Supply Requirement: 500 "
(#15911) Tommmmka :: finoman ,de megkapta... és még nincs vége,,, van még benne valószinü, mert hibátlanul, szemétmentesen dolgozott.... a ramokat egyszer felhúztam 1250-re de az elsö teszt legvégénél megált, utána levettem 1200-re , ment szépen, utána a te általad közölt 1220-t probáltam, amin szintén jól viselkedett...
"Ezen még brutál hűtés van egy nagy vas az egész "
igyvan, elöször megijedtem hogy valami nehezéket raktál bele, de aztán tudatosult bennem hogy ez olyan mint egy orosz tank,,, az anyag nem számit van böven..
"Remélem elégedett vagy vele"
egész kellemes a kártya, elégedett vagyok teljes mértékben....
holnapután megyek a bankba és átutalom a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest