Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalmika27
üzenetére
Hát nem nagyon használtál mondatvégi/közbeni írásjeleket, de ha jól értem, a noti saját kijelzője nem működik, csak külső kijelzővel lehet használni.
Viszont már cserélve lett a kijelző, a kábel jó, és a gombokat is próbáltad.
FN + F6: ki/be kapcsolja a kijelzőt.
FN + F5: váltogat a külső kijelző, és a belső kijelző közt.BIOS-ban meg nincs ilyen opció, úgy néztem.
Hmm.. szép tutorial van a szereléshez a manualban..Hát nincs ötletem, esetleg próbáld meg itt:
itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
Vagy aki a kijelzőt cserélte, az nem mondott esetleg valamit? Csak jobban ért hozzá. Ennyi erővel az is lehet, a kijelző nem is rossz. Inverter pl. jól működik?
Nem nagyon tudok hozzászólni, én asszem nem tudok segíteni
ebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.Esetleg az aprók közt vannak akik kijelzőcserével foglalkoznak, őket ha megkérdezed, talán tudnak javasolni valami használható kiindulási pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.
Pyttawrx