Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Huh, nagyon jó írás, látom te szakember vagy
Nekem volt laptopom de már nincs meg, régi fajta volt, 80 k-ért vettem és 15 k-ért bírtam elpasszolni, igaz anyu nem igazán őrült neki hogy eladtam.........
Nem volt 1 csúcs laptop, aszem Pentium 2-es kategóriába tartozott nem túl nagy hdd-vel
és 1-2 óra múlva dög meleg volt az egész de nem égettem le
Ja és használtan vettem, tudom elég hülye voltam hogy ennyiért és ráadásul régi laptopot ennyiért vettem meg.... nah mind1..... lehet ennyiért kaptam volna 1 jobbat....
Emlékszem, Usb-n nyomtam rajta a netet mert a belső lan vagy micsoda az meghalt benne, de működött
aztán meg hírdettem és 1 olyan emberke jelentkezett akinek ilyen kártyája volt bele dugta a gépbe (most hogy mondjam?) és működött úgy is a net bár azt írta ki rá a készülék hogy nem ismerte fel de működött
Azóta se láttam az ürgét
Mielőtt elvitte volna a készüléket megkért hogy legalább arra a napra adjak garanciát de mondtam neki hogy nem tudok rá vállalni semiféle garanciát mivel nem vagyok szervíz sem bolt
Érdeklődésképpen kérdezném az alábbit:
Most jelenleg melyik notit/ laptopot érdemes választani?
de tényleg csak érdeklődésképp kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest