- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDragon5
csendes tag
Kösz a segitséget pont ezen az oldalon keresgéltem én is a processzoral kapcsolatban...a grafikus kártyám az nekem még megfelel 9600GT 512,nem karok nagyn sokat bele invelsztálni mert ahogy te is mondtad h nem nagyon érdemes és ezzel egyet értek veled....de viszont még új gépre nincs pénzem meg nincs is terve véve h elagom addig ha egy 20-30kért találok egy emlitett procit akkor abba is hagyom a fejleszgetést...
még max egy 2GB ram pluszba de az majd csak késöbb mert ugyebár 1+2 van benne amiböl illene egy négyest csinálni
-
DarkDragon5
csendes tag
kössz szépe na válaszokat...
kérhetnék egy linket ahol meg tudom nézni ezeknek a prociknak az árát...???
azt hogy tudom ki okoskodni h chipset és a bios is jó-e erre a procira....??? -
DarkDragon5
csendes tag
Hali
Van egy acpire 5930G-m és amikor nagyon meg vagyok elégedve vele....nem szeretnék megválni töle...csak itt jön a csak
...a processzor lepke fing benne intel Centrino core 2 duo P7350 le szeretném cserélni tudna valaki ajánlani valamit nekem találtam egy P9700-ast ami még elvielg kompatibilis lenne bele,de 3 watt-al több a fogyasztása az még határ érték vagy nem???A meglévö cpu paraméterie penryn mag,45nm TDP 25watt,2.0 Mhz,a segitséget elöre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S / 180W adapter
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged