Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios. Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest