Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy oldschool kérdésem lenne. Van egy IBM T20-as laptopom. Az a bajom vele, hogy bekapcsoláskor mindig kiírja, hogy check time and date vagy valami ilyesmit, és minden egyes bekapcsolásnál be kell állítani az időt, különben nem kapcsol be? Ez mitől lehet? Először a BIOS elemre gyanakodtam, de furcsálltam a dolgot, mert ha töltőn hagyom, vagy tele az akksi akkor is ezt csinálja, márpedig gondolom ilyen esetben nem a bios elemet kéne piszkálnia.
Mindegy biztos ami biztos, lecseréltem a BIOS elemet egy újra, de a helyzet sajnos változatlan. Mi lehet a bibije?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest