Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy oldschool kérdésem lenne. Van egy IBM T20-as laptopom. Az a bajom vele, hogy bekapcsoláskor mindig kiírja, hogy check time and date vagy valami ilyesmit, és minden egyes bekapcsolásnál be kell állítani az időt, különben nem kapcsol be? Ez mitől lehet? Először a BIOS elemre gyanakodtam, de furcsálltam a dolgot, mert ha töltőn hagyom, vagy tele az akksi akkor is ezt csinálja, márpedig gondolom ilyen esetben nem a bios elemet kéne piszkálnia.
Mindegy biztos ami biztos, lecseréltem a BIOS elemet egy újra, de a helyzet sajnos változatlan. Mi lehet a bibije?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest