- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
szóval akkor magát a billentyűzetet ne bántsam, csak a billentyűket kapkodjam le? - most egyébként jól viselkedik (kicsit megfújkáltam)
más: érdemes vajon még pénzt belerakni ebbe a laposba? eddig RAM bővítés volt csak, de pár ezer forintért egy proci cserét még talán bevállalnék, ha az hozna némi javulást. (most egy T3500 van benne)
-
bepken
veterán
kicsit, mintha ott is "erőltetni" kellett volna, mert le volt tapadva. - úgyhogy elvileg feleslegesen paráztam.
viszont akkor egy újabb kérdés: ha kint van a billentyűzet, hogyan takarítsam ki? vagy hagyjam az egész kiszerelést és szedjem le egyenként a problémás billentyűket? (kicsit macerás visszapattintani)
illetve, ha a takarítás se oldja meg, akkor mi lehet még a baja? nem ütöm vágom a billentyűzetet, szerintem kíméletes erővel gépelek (és billentyűzet-gyilkos játékokat is mellőzöm), így szerintem kicsi az esélye, hogy tönkrement volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest