Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
szóval akkor magát a billentyűzetet ne bántsam, csak a billentyűket kapkodjam le? - most egyébként jól viselkedik (kicsit megfújkáltam)
más: érdemes vajon még pénzt belerakni ebbe a laposba? eddig RAM bővítés volt csak, de pár ezer forintért egy proci cserét még talán bevállalnék, ha az hozna némi javulást. (most egy T3500 van benne)
-
bepken
veterán
kicsit, mintha ott is "erőltetni" kellett volna, mert le volt tapadva. - úgyhogy elvileg feleslegesen paráztam.
viszont akkor egy újabb kérdés: ha kint van a billentyűzet, hogyan takarítsam ki? vagy hagyjam az egész kiszerelést és szedjem le egyenként a problémás billentyűket? (kicsit macerás visszapattintani)
illetve, ha a takarítás se oldja meg, akkor mi lehet még a baja? nem ütöm vágom a billentyűzetet, szerintem kíméletes erővel gépelek (és billentyűzet-gyilkos játékokat is mellőzöm), így szerintem kicsi az esélye, hogy tönkrement volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Ingatlanos topic!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged