- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz BluEyes #11097 üzenetére
köszönöm szépen a választ!
akkor vehetek mellé nyugodtan egy 4gbos 1300mhzest? így lesz ha minden igaz 6gb és 600mhz helyett 1300mhzen fognak menni? és amúgy csak behelyezem a másik slotba, és minden bios állítgatás nélkül a win8 felismeri és máris száguld? vagy azért állítani kell majd valamit?Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
akaido
addikt
válasz BluEyes #1989 üzenetére
Sejtettem ám, hogy hdd gebasz van, és köcce a megerősítő infót így erről tudok majd referálni a tulajnak és tudom ajánlani neki a hdd cserét.
A Hiren's Boot Cd 9.3-as épp most töltött be, tehát hdd nélkül műxik a boot.szerk: Azt nem értem, hogy rossz hdd-vel mé' nem "bútul"? Elvileg kéne neki...
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
INMOTEP
őstag
válasz BluEyes #1777 üzenetére
Üdv nekem egy Ecs g 732 esem van [link] most szereztem be lenne pár kérdésem mivel a sima ddr ramok elég drágák 1 gb osban lehet e belerakni ddr 2 , 1 gb os ramot ? az nekem nem gond ha 333 on fut csak 1 gb-ot igy olcsóban megúsznám. Most egy ddr samsung pc 2700 as van benne 333 as még van egy hely de ha belelehet rakni ddr 2 est akor 2 szer 1 gb ot raknák bele az jó lenne és nem tudom még hogy a videokártyát lehet e böviteni valaki ha megválaszolná hálás lennék mert nem tudom mit tegyek
-
Bári
tag
válasz BluEyes #1761 üzenetére
Kösz a segítséget! Most boldogan muzsikál benne az új RAM. Az XP tényleg nem lett gyorsabb, de a másik program nagyon örül neki, meg is zabálta rendesen. (a 3D-s tervező programok eléggé hardveréhesek)
A kérdésem az, hogy hogyan lehet hozzáférni a notebook első, billentyűzet alatti RAM slot-jához, ugyanis lehet el tudom adni a régi RAM-ot, de ahhoz nekem kell szerelnem, és hát jelenleg fogalmam sincs hogyan kell. Valaki el tudná részletesen mondani, esetleges korábbi részletes leírást belinkelni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
allanon
csendes tag
válasz BluEyes #1574 üzenetére
BlueEyes
Te egy zseni vagy! A két GB-os modul közül kivettem az egyiket és rögtön elindult, csak azt nem értem, hogy amikor visszaraktam a két régi modult, akkor miért nem akart elindulni?
Köszönöm a tippet!
Tovább próbálkozom, hátha felismeri mindkettőt ilyen-olyan csereberék után, hiszen azért mégiscsak 17 ezerbe került darabja!!
Mégegyszer, köszi!
Üdv!
-
zoleek
tag
válasz BluEyes #1345 üzenetére
Köszi a segítséget neked is.
Már csak azt kéne kideríteni, hogy cserélhető-e a procim. Mert ha igen, és látok egy M390et akkor lecsapok rá mint tyúk a takonyra!Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
zoli0312
csendes tag
válasz BluEyes #1313 üzenetére
Hali !
Remélem erre van szükség!
Északi híd tulajdonságai
Északi híd Intel Calistoga i945GM/PM
Revízió 03
Tokozás típusa 1202 Pin FC-BGA
Tokozás mérete 3.4 cm x 3.4 cm
Magfeszültség 1.5 V
In-Order Queue Depth 12Memóriavezérlő
Típus Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód Dual Channel (128 bit)
Mező ÉrtékDéli híd tulajdonságai
Déli híd Intel 82801GBM ICH7-M
Revízió E2
Tokozás típusa 652 Pin mBGA
Tokozás mérete 3.1 cm x 3.1 cm
Magfeszültség 1.5 V -
Mercutio_
félisten
válasz BluEyes #1223 üzenetére
Nono, adnak még el 256MB rammal notikat oda jól jöhet további 256
polip: privibe megírnád hová és mit?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én. Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.=== Szatocs ===
-
aspe
csendes tag
Remélem jó helyen néztem: LAPKAKÉSZLET:
Eszköz leírása
Északi híd: Mobile Intel Calistoga-G i940GML
Mező Érték
Videokártya tulajdonságai
Eszköz leírása Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
Adapter leírás Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family
BIOS leírás Intel Video BIOS
Lapka típusa Intel(R) GMA 950
DAC típusa Belső
Most nem nagyon értem: akkor 940 vagy 945. Részemről mindkettőt megtaláltam.
Everest: Ultimate Edition 3.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videó stream letöltése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI angol billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
- Használt Lenovo ThinkPad T480s T490 T14 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 Gen2 ventilátor
- Razer Blade RC-30 230 wattos laptop notebook hálózati töltő adapter
- Eladó Intel Core i3-4100M Processor netbookba
- ASUS akku Vivobook S14 S433E
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest