- Azonnali fotós kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P-egyenlo-NP
csendes tag
sziasztok,
az aldozat egy Lenovo 3000 C200 c2duo processzorral, integralt csodaval.
remek dolgokat csinal, mint lefagyas (kikapcsolas csak aksi leszedessel lehetseges), kek halal, esetenkent villodzo szines vonalak az lcd bal felen. neha lefagyas utan nem is indul ujra egy darabig.
tobb mint egy eve hulyult meg, nem is hasznaltam utana egy evig, amikor tettem vele egy kiserletet, akkor viszont stabilan ment a memtest, orakig mukodott normalisan - azutan kedtuk elorol.
-kiszedtem a porcicakat, de nem is melegszik extrem modon (cpu burn-t is birja egy oraig, felmegy 85-90 fokra, de ott is marad)
-memoriakat mindenfele kombinacioban neztem
-kulso monitorhoz epp nem jutok hozza, de tvout-on is ugyanolyan.
-win fuggetlen a dolog
-csak aksival es csak tappal is ugyanilyenami a legerdekesebb, hogy szinte mindig a magara hagyott gep fagy ki, hulyul meg, mintha a fagyasok jelentos resze valamilyen energiakatarekos moddal lenne osszefuggesben. pl. tegnap gond nelkul lement egy film a tvouton, ment egy oran keresztul a 7zip teljesitmenymerese, majd lement a teljes hdtach (ekozben nem piszkaltam), majd vmikor ugy maradt
olyan is elofordult, hogy akkor indult ujra, fagyott le, amikor megmozditottam az lcd-t
mivel reg volt mar, nem emlekszem az elso esetre, de nem elkepzelhetetlen, h valahogy rovidre lett zarva rajta valami, mert az akkor benne levo winchester belebadsectorosodott az elso leallasba.
oszinten, ha mentheto gazdasagosan, akkor kapna egy ssd-t, t7200 procit (5500 helyett), es 2x1 giga memoriat, programozni kellene, meg neha ezzel nezek filmet (bar ez a netbookon is allati szorakoztato...)
PROBLEMA: jelenleg allati messze vagyok Tokoltol
(konkretan maltan), az itteni szerelok pedig nem szeretnek ingyen arajalnatot adni
barmilyen erdemi javaslatot orommel fogadok. koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest