Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• snoblive

csendes tag

Sziasztok fórumozók!!

A probléma a következő lenne, adott egy MSI CR500-as notebook ami az egyik pillanatról a másikra a következő hibát produkálta(rendszerújrarakás után). A gépen windows7 Ultimate x64 oprendszer van és volt is mindig. Egyszer csak beszart a gépezet és eddig nem volt semmi baja, újra akartam telepíteni, de az eddig használt telepítőt lemezt nem akarta beolvasni se(Maxwell DVD-RW), oké kiírtam egy sima lemezre ugyan azt a win7-et majd azt sem olvasta be.Aztán letöltöttem egy másik win7-et kiírtam egy sima dvd-re és működött.Oké. Rendszer újrahúz, az eddig használt drivereket feltettem és azóta időközönként elfeketedik a kép aztán vagy visszajön egy kernel hibával vagy pedig a lent leírtam adatokkal jön elő a kék halál.Eddig nem volt válogatós a gép a lemezek terén sem, és ez a baja sem volt. És persze ha nem kék halál van akkor visszajön a kép, kernel hiba és a pixelek (nem nagy számba kb olyan 50db) pirosan tündöklik az lcd-n. A gép nem votl soha túlhúzva, nem volt tuningolva. Nem is volt soha agyongyötörve. Plusz jelenség még, hogy a hiba után néha kilövi a wifi-t is. Szerintetek mi lehet a hiba okozója? Már több drivert is kipróbáltam de azoknál is hasonló a helyzet. Szerintem a videókártya halálán van..

A videókártya típusa: NVIDIA GeForce 8200m g 256Mb

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA8006A10010
    BCP2: FFFFF880059996AC
    BCP3: FFFFFFFFC000009A
    BCP4: 0000000000000004
    OS Version: 6_1_7601