- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Mauddip
üzenetére
Szia,
Több Linux-disztribúció is alkalmas erre, ugyanis miután letöltötted CD/DVD-re, ki tudod választani, hogy telepíted vagy Live módon (lemezről boot-olva) használod. Akár ki is veheted a merevlemezt, így 100%-os a hardver probléma kizárása, szóval erre jó. (Ubuntu, Lubuntu, Xubuntu 12.4, vagy egy Puppy 5.28-as, ill. kolléga által linkelt változat., stb) [link]
-
Belako
tag
válasz
Mauddip
üzenetére
A kolléga ajánlatára én ezt használtam ez egy linux op amit kiírsz, és bootolható írott állományból.
-
Belako
tag
válasz
Mauddip
üzenetére
Üdv!
Nem én vagyok itt a varázsló. De korábban keményen sz**tam egy lapossal. nem pont ez volt a hibajelenség. De neked is megér egy próbát. nézd meg a ramot hogy ül a helyén. Nekem ki volt csúszva a helyéről és az okozott gondokat. Olyan hibát produkált aminek elméletileg semmi köze hozzá. Még mindig x-akta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Ubuntu Linux
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx