Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsobacsi77
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek nekem kitalálni légyszi, hogy mi lehet a baja a feleségem gépének.
HP ProBook 4520s, kb másfél éves, de nem hiszem, hogy ez fontos.Előzmények:
Sokáig hibátlanul működött, majd tavaly decemberben elkezdett kék halállal lefagyogatni. Hosszabb-rövidebb tesztelés után rájöttem, hogy a hard disk beadta a kulcsot. Kicseréltem, újrainstalláltam, minden ment tovább a régiben...Egészen a múlt hétig, amikor megint előjött a kék halál. A diagnosztika szerint a memória a hibás. Óriási, mondom, de sebaj, kicserélem azt is. Csere után újra lefuttattam a hardver diagnosztikát. A HP saját alkalmazása, ellenőrzi a hard disket, a memóriát, az akksit, a WLAN kártyát stb. Azt mondja, minden frankó. Mégis előjött újra a kék halál. Megpróbáltam újrainstallálni. Szépen, hiba nélkül felment rá a Windows (jogtiszta Win 7), otthagytam éjszakára, hogy szedegesse le a Windows updateről a frissítéseket. Reggel megint kék halál.
Most már ott tart, hogy egyáltalán nem bootol, és a hardver diagnosztika ismét azt jelzi, hogy hibás a memória.
Mi lehet a baj?
Gyári hibás memóriát vettem?
Nem is a memória hibás, hanem az alaplapon valami, ami a memória kezeléséért felel?
Lehetséges, hogy olyan baja van a gépnek, ami az egyébként új memóriamodult tönkreteszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest