- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heindrich
csendes tag
Sziasztok! Vaciláltam hogy ide vagy az acer topicba kell írni, végül ide lesz téve a kérdés:
Van egy Acer TravelMate 5520 laptop. nem mai darab de nem rossz kis gép, csak van vele egy kis probléma:
Használat közben bekapcsolás után kb az ötödik perctől, nagyon belaggol az egész gép, ilyen 30-180 másodperces intervallumokra, aztn 2-3 percig fut midnen rendesen, aztán megint belaggol, és ez megy egészen addig ameddig fel nem b*sz idegileg és félre nem dobom magamtól.A gyári oprendszer egy gyárilag felrakott vista home volt, ezzel semmi baj nem volt az ég adta egy világon, pöpec volt minden. ameddig fel nem tettem a win7et, ott kezdte a laggolást (tudom, hülye voltam hogy belepiszkáltam, ha egyszer faintosan ment, de kiváncsi voltam már a win7re nagyon). mondom magamban faint, ez így nem megy, biztos nem elég erős hozzá a gép, leszedtem ncoreról egy vistát, visszaraktam, de azóta folyamatosan ez a probléma. felraktam 4-5 különféle win7 és vista változatot, és midnegyiknél ugyan az a baj. driverekkel is variáltam, mindig a tisztaszűz friss oprendszerre tettem fel a drivereket elpször a gyárit, utána a weblapokról a legfrissebbeket, utána már azzal kezdtem h oké, csak a netkártya driver, és driver genius hátha az talál vmit amit kihagytam de mindig uygan az a baj. laggol, használhatatlan. érdekes , megfigyeltem hoyga mikro elkezdi a laggot, a hűtő nagyon felpörög, akkor nagyon laggol, utána leáll és akkor fut minden rendesen. nemhsizem h a vas gyenge, oylan játékokat elvitt a régi vistával pöpecül amit az asztali gépem nem bírt, de azóta azog a gamek se mennek rendesen amik eddig mentek. én a cool&quiet technologynak valami bios vagy mittomén miylen hibájára gondolok, de őszintén lövésem sincs mi lehet abaja. Délután megpróbálok egy 32 bites régi xp sp2-t hátha az megoldja bár kételkedem benne.
Ha kell itt a spec: Acer TraelMate 5520 amd turion 64 x2 2gigahertz, Ati mobility radeon 2400XT 1GB, 2 giga ram, meg a maradék..
Ha valaki tudja mi lehet a baja, vagy volt hasonló tapasztalata de sikerült megodlania kérem írjatok!!!!! Köcce!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- 15.Hp 640 g4 laptop Processzor:7300U Memória:8 gb dddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító Akku
- 5.Hp 840 g2(2.) laptop Processzor:5300U Memória:8 gb SSd:256 gb Billentyűzet:Magyar Akku több ó
- HP ZBook 15 G3 - Intel Core i7-6700HQ - AMD FirePro W5170M - 16 GB RAM - 512 GB M.2 SSD
- Asus Zenbook UM3402YA-KM183W több mint masfél év garancia.
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest