- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy öreg, de szívemnek kedves laptopom. Igazából csak filmezésre használom, illetve olyan helyre cipelem, ahová az újat sajnálom. Illetve csak cipelném, mert az akku lassan kilóra többet nyom, mint Ah-ra.
Az érdekelne, hogy 2db akku-ból lehet-e otthon 1 jól működőt összehozni. Az egyik akku egyik pillanatról a másikra 0%-on marad és nem tölt, a másik tölt, de hamar lemerül. Gyanítom, hogy az elsőben az elektronika halt meg, mivel idáig nagyon jól üzemelt és volt az elmúlt időszakban egy univerzális töltővel egy pici zűr. A másik sejthetőleg cellafáradásban szenved. Azt szeretném megcsinálni, hogy szétszedném cellákra és a jó cellákból összeraknék egy jó verziót. Elektronikához nem vagyok teljesen kutyaütő, forrasztás, mérés nem jelent gondot, eszközök adottak. Viszont az akkuk terén járatlan vagyok ezért érdekelne, hogy ez mennyire járható út, amit kitaláltam.Krystal_s: A videó alapján és a saját gépem összeszerelését ismerve én is a jobb oldali zsanér felülről behelyezhető csavarjának a meglazulására gondolok. Ezt viszont csak a felső burkolat eltávolításával lehet javítani. Jól láttam, hogy a zsanérhoz a gép hátuljából nem megy csavar? Mert, ha megy akkor azon nagyon picit nyitáskor-záráskor meg lehet figyelni a másik csavar lazaságát. Ugyanis ekkor az kicsit megmozdul. Ha ezt teszi akkor tuti a felső csavar lesz a gond. Ha beigazolódik, akkor érdemes lenne meghúzni azt a csavart, mert, ha kijön a menetből, akkor nyitáskor-záráskor a hátulsó csavar (ha van ott) annyira megmozdul, hogy kitörik a műanyagból, illetve a zsanér talpa nagyon felnyomja a burkolatot, egyes esetekben el is törheti. Éppen a napokban dobtam ki egy ilyen burkolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest