Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
Új hozzászólás Aktív témák
-
drgery
csendes tag
Szia! HP 15 d001 sh amd proci a4-5000. Bekapcsolás fekete képernyő wifi led narancssárga F12 es gomb. Kiveszem a wifi kártyát ugyanezt produkálja tehát nem a wifi /bt kártya akasztja meg a rendszert ezt írta a HP az a hibás, de kivéve ua sárga led. Ha fürge vagyok és gyorsan nyomok esc gombot fehérrel írja belépne a biosba de nem megy tovább a lista sem jelenik meg szintén fehérrel hogy diagnosztika betöltés folytatása recovery stb. HP bios letöltöttem pendrive ra 2 féle is volt win+b billre jön elő a menü
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
már két hete ezzel küzdök
nem eszek nem alszok kicsit zilált vagyok
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Pyttawrx