Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drgery

csendes tag

Szia! HP 15 d001 sh amd proci a4-5000. Bekapcsolás fekete képernyő wifi led narancssárga F12 es gomb. Kiveszem a wifi kártyát ugyanezt produkálja tehát nem a wifi /bt kártya akasztja meg a rendszert ezt írta a HP az a hibás, de kivéve ua sárga led. Ha fürge vagyok és gyorsan nyomok esc gombot fehérrel írja belépne a biosba de nem megy tovább a lista sem jelenik meg szintén fehérrel hogy diagnosztika betöltés folytatása recovery stb. HP bios letöltöttem pendrive ra 2 féle is volt win+b billre jön elő a menü megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan :)) :Y :DD köszönöm hogy időt fordítasz rám :R :R :R már két hete ezzel küzdök :W :W :W nem eszek nem alszok kicsit zilált vagyok :D beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult.

Új hozzászólás Aktív témák