Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok,
Van egy 10+ éves Asus laptop (K52J), amivel kb. 2 hónapja küzdök. Hol elmúlik a baja, hol előjön. Én a billentyűzetre gyanakodom, az már volt cserélve 5 éve és egy kinai, utángyártott került bele.
A probléma: a laptop elinditásakor automatikusan belép a laptop a bios flash menübe... Cseréltem benne gombelemet, illetve a legfrissebb biost is felraktam, de a probléma nem szűnt meg.
Másik tünet, hogy néha gondol egyet és elkezd magától karaktereket bevinni, pl. Windows alatt a beragadó gombok funkció folyamatosan felugrik, használhatatlanná válik a laptop, mert ide-oda ugrál a kurzor. Olyan, mintha be lenne szorulva egy gomb, pedig nincs.
Harmadikként ma már egy olyan hiba is előjött, hogy bekapcsoltam a laptopot és egyből egy olyan menübe dobott, ahol választhatok, hogy milyen driveról bootoljak... DE a billentyűzet nem működött, nem tudtam a nyilakkal meghajtót választani.
Amit csináltam. Kivettem a billentyűzetet és a szalagkábelt megtörölgettem, majd visszatettem. A gép indult, szokás szerint beugrott a bios flash menü, de engedett továbblépni és most erről a gépről irok. Egyelőre nincs probléma, csak nem tudom, hogy meddig tart ez igy.
Van ötletetek, hogy milyen irányban indulhatnék el?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
 - 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
 - Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx