- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Tudom, hogy ez így lutri kérdés lesz. De hátha.
Adott egy HP 250 G7-es laptop.
Egy kisgyermek áldott hatásaként a billentyűzetet megöntötte egy korty öblítővel.
Rám hárult a feladat, hogy próbáljam megjavítani. Nos én a szétszedésig jutottam, megnéztem, megtakarítottam. Volt egy áramköri elem, ami picit megpattant, de ez nem befolyásol semmit, mert az SSD felől van. ( ez javítva lett megfelelő helyen )
A lényeg, előtte is utána is maradt az az állapot, hogy a laptop rádugott saját klaviatúrájával nem indul ,töltést se veszi ( gondolom zárlat miatt )
Ha lehúzom a csatlakozóját az alaplapról, akkor töltést veszi, a gép bekapcsolóra annyit reagál, hogy villan egyet a kijelző, de képet már nem ad. Venti pörög, hibajelzést nem ad a LED-ekkel
SSD tartalma olvasható, ez rendben, viszont próbálnék egy külső billentyűzettel még működő gépet összehozni.
Kérdés mit nézzek még át, kihez forduljak ilyen géppel, aki esetleg ki tudja mérni mi merre?
Előre is köszi, tudom komplex a probléma, mert bármi lehet... De vesztenivaló már nincs.
Mire ezt leírtam, elindult a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest