- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #16820 üzenetére
Hol laksz?
Nálam most van egy 3360 darabokban aminek az alaplapját javítom,de az akku az hibátlan benne.
Amennyiben a te akkud kifosta a lelkét azt már nem hozod vissza az élők sorába.
Ezekkel az elhasználódott lipó zacskós akkukkal érdemes vigyázni ,mert nálam a műhelyben a napokban egyszer csak kigyulladt egy dell e7470 akku. Eddig csak ott parkolt a hulladéktárolóban felfújódva,majd elkezdet süvítő hanggal füstöt fújni,majd belobbant és rohadt büdös fojtogató lett a levegő utána.
A szerencsétlen dell e7470 gépnek rendesen szétfeszítette a gépházát az a beteg akku,ahogy felfújódott benne egyébként ez széria probléma ennél a sorozatnál a Dell az akku garanciaidejét 1 évről kiterjesztette a gépek teljes 3 éves garancia lejáratának végéig. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #16741 üzenetére
Hello!
Erre esetleg lenne valami tippetek? Sajnos jelenleg nincs a közelben másik aksi, hogy azt tudjam tesztelni.
Köszi!! -
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Van nalam egy Asus GL752VW noti. Az elozo tulajnak az volt a gondja, hogy a toltot radugva, vagy siman aksirol nem kapcsolt be a noti. Vezetekre dugva meg a led sem vilagit. En szetszedtem, gondoltam megsult egy vezerlo IC ott a tolto aramkorben. A toltot persze leteszteltem multimeterrel, es jo. Na most az tortent, hogy felnyitottam, es az aksi kabele kihullott a csatlakozojabol.
Raprobaltam, es tenyleg eleg konnyen lejar, szerintem siman kirazhato. Kerdesem, lehuzott akkuval, halozatrol ettol meg mukodnie kellene a notinak? Csak mert az Acerem megy a nelkul is, de a regi Asus notim nem indult.
-
kreten67
senior tag
válasz
Jennon888 #16816 üzenetére
Persze hogy lötyög a DC-in,mert nem az alaplapba van forrasztva csak egy műanyag fészekbe van beültetve és így jobban bírja a rongát ,mert flexibilisebb (ez így jó).
A hp töltővel a gép el kell ,hogy induljon csak az akkut nem tölti és a gép harmat gyenge (nincs teljesítmény).
Amennyiben az 5520 Bios Defaultra van állítva akkor bekapcsolásnál hibaüzenetet kell dobnia a képernyőre a felismerhetetlen töltőre hivatkozva és F1-- tovább a winfosba vagy F2 biosba -- vagy Leállítás opcióból választhatsz ,de ezt a hibaüzengetést ki lehet kapcsolni a bios-ban (valszeg nálad ki van). -
kreten67
senior tag
válasz
Jennon888 #16813 üzenetére
Az E6530 az bírja a rongát , magnézium vázas és fém borítás,de az 5520 5530 az teljesen más tészta az egy ipari hulladék műanyag szétpergős vacak.
A Hp töltő nem jó hozzá az nem tölti fel az akkut és csak minimálba indítja a gépet (Nincs turbo boost a procin és minimális órajelen nyíklik nyaklik a gép mintha akkuról üzemelne) 90 watt dell töltő szükséges ,vagy talán a 65 wattos is elég neki,de mindenképpen dell kell. A dell töltőket a center pinen a DC csati középső lábán érkező jelen kommunikálva ismeri fel az alaplap a HP töltővel nem kommunikál!!!! -
Gizmo94
veterán
-
Jennon888
csendes tag
válasz
kreten67 #16810 üzenetére
Na ez az. Még 2 éve szétszedtem, hogy kitakarítsam, semmit, de tényleg semmit veszítettem szét rajta, óvatosan, ahogy azt illik, hát úgy tört, mint a ropi, azt hittem, hogy kifogtam egy rosszat, s az eladó a ludas, de akkor ezek szerint ez típus hiba. Akku szerencsére van hozzá, bírja is sokáig. Viszont töltőm nincs hozzá kompatibilis, csak egy nagy 135 wattos HP, csatija egyezik vele.
-
kreten67
senior tag
válasz
Jennon888 #16806 üzenetére
Az 5520-ba sima led hd 40pin kijelző kell 10e ft egy használt.
Annak a gépnek a gyenge pontja a gépház alsó ami darabokra töredezik ahogy elöregszik és a kijelző fedlapból kiszakadnak a zsanérok.
Amennyiben alaplap + gépház+ kijelző+ akku is kell a gépbe akkor inkább falhoz kell vágni,mert amennyiben működő hibátlan komplett gép lenne kb 40 db ezres lenne az értéke.
Nekem van 3 db e5530 gépem amiben az alaplap mind három hibátlan,de a gépházak és a fedlapok szétesőben vannak talán,ha egy normális gépet lehetne összerakni belőle,de az akku mindháromban halott.
Én is alkatrésznek bontásra fogom hirdetni őket. -
Gizmo94
veterán
válasz
Jennon888 #16806 üzenetére
Kijelző ha nem fullhd ips, akkor olcsón van. Alaplapot meg javítanak nagy eséllyel, én is ebben vagyok most.
Az "alaplapot védő burkolat" az alighanem az alsó ház, a bottom base lesz. Nem egy durva áron mennek azok sem.Erre gondoltál? Ez nem fog anyagi romlásba dönteni.
[link]
-
Jennon888
csendes tag
válasz
kreten67 #16805 üzenetére
Az a baj, hogy maga az alaplapot védő burkolat is elég viseltes állapotú. Meg én h.lye, valamelyik nap, erre a gépre egy utángyártott aksit rákötöttem, sercent is egyet, s valami szag is kijött belőle, amperszag talán, ilyen maró savas szag, szóval félő, hogy kuka, ez én hülyeségem volt. De igazad van, bár a környékemen nincs laptopszerviz, csak pc-hez értenek, viszont van talán egy intelligens külső laptopaksi töltőjük, először felöltetem, s kipróbálom maga a gép működik-e egyáltalán, mert, ha működik, akkor tényleg hülyeség költekezni. Viszont kijelző, meg ez az alaplapvédő burkolat mindenképp kellene.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Jennon888 #16801 üzenetére
Ha végiggondolod, mindenképpen megéri felélesztened. Mivel ahogy írod jelenleg kb.nem jó benne semmi ami pénzt érne így normálisan használni sem tudod, de eladni sem. 25 ezer nem sok pénz, annál ha hibátlan biztosan többet fog érni, mert D630-830-akat adnak huszonezres árakon.
-
Jennon888
csendes tag
Sziasztok. Van nekem egy Dell E5520 laptopom, nem nagyon akar tőlem megszabadulni, nem sok az érdeklődő. Filózom azon, hogy érdemes-e rendbe tennem. Elég sok a hibája, a töltést egyáltalán nem érzékeli, valószínű DC hibás, a kijelzőn nagy kiterjedésű fekete pixelpöttyök, amik az idők során nagyobbak lettek. Végül is sokat kibírt, mert bevallom nem nagyon vigyáztam rá, így talán még a szívemhez is nőtt. De reálisan gondolkodva szerintetek ér ennyit ez a gép? Alkatrészek vannak Ebayen, nagyjából 25 ezer forintos projekt lenne, csak a fene tudja megéri-e. Adata: i3 2310M, 4GB Ram, 320GB HDD, 9 cellás 4 órás aksi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
orosziem81 #16793 üzenetére
De igen, ebben a formában már, ahogy jelezted az Ebay alternatíva.
Így már találtam Európában is chipet, de ahogyan én írtam be a rajz alapján (nem értve hozzá) úgy csak Kínában. Ott meg holdújév van, és majd két hét múlva kezdenek dolgozni, utána meg kb. bő egy hónap vagy több mire megjönne, ha nem veszik el. Köszönöm a segítséget neked is! -
Gizmo94
veterán
válasz
kreten67 #16796 üzenetére
Igazad van, mindkettő 2 magos 4 szálas U-s cpu és a különbség nem sok, van egy i5-ös E7440 és E7240 is a családban és az i5-ös verzió szerintem előnyösebb is, mivel sokkal kevésbé melegszik és csendesebb, nem fúj állandóan a venti. Viszont az én két beteg gépem az i7-es, és én sajna ebayen sem találtam jó áron i7-es lapokat, még USA-ból sem.
Segítségeteknek köszönhetően viszont már találtam Angliában és Német kereskedőnél is ilyen chipet nem a magyar áron,hanem 3-4 ezer Ft. környékén, ami még megfelelő ár. Amint írod, te ezzel foglalkozol és mindened meg is van hozzá. És milyen árfekvésben végzed eme tevékenységed? Kimérni a lapot, szükség szerint kondi és/vagy chip csere? -
kreten67
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
kreten67 #16792 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítő válaszokat!
Igen, erre természetesen gondoltam, hogy esélyes, hogy nem fog indulni a lap a csere után sem, viszont ha van esélye, hogy igen, az ebayes árat megéri, ami erre a chipre 1 dollár 41 cent. https://www.ebay.com/itm/1pcs-CD3301BRHHR-CD3301B-RHHR-TI-QFN-36pin-Power-IC-Chip-/391787617218
A Konradban pedig 640 Ft a másik, tehát egy ezres, plusz ha találok valakit akinek van fluxa és hőlégfúvója és házilag pár ezerért felforrasztja, netalán még végigméri a kerámia kondikat is, amik ezeknek a lapoknak a meghibásodásának 99.9%-át okozzák a kb 40 megnézett youtube videó szerint, akkor további esélyt kaphat a lap. Mivel ez nem i5-ös hanem i7-es lap így sajnos igen drága. egy darab van vaterán valami 70 ezerért, és ebayen is 50 körül vannak kb. Ennyit már nem áldoznék rá, akkor inkább kiveszek ramot, ssd-t, akkut és hibátln ips kijelzővel eladom 30-ért, mert nagyon szép állapotú az egész. De nyilván első körben nem ezt szeretném.Van egy másik ugyanilyen gépem is, annak zárlatos a lapja, töltő bedug-elalszik-kihúz-világít, lap meg alszik. Első körben lehet, hogy arra keresek majd embert. Vagy ha nagyn rögösnek látszik ez az út, eladom a kettőt együtt 50 körül, megpótolom és veszek egy működőt. A youtubeon annyira egyszerűnek tűnik... Labortáppal ad neki voltot, végigtapogatja, ami melegszik a lapon azt kiméri, leszedi, és a lap megy... Kb. 30 ilyet néztem meg... Persze kell hozzá felszerelés és tudás is, nekem egyik sincs.
Ezért is keresnék egyben valaki vállalkozó szellemet.orosziem81
Köszi szépen a linket, sajnos nem tudtam más megnevezéseit az alkatrészeknek, mint amit a netről letöltött kapcsolási rajz írt. Sajnos eléggé hülye vagyok ehhez az elektronikai történethez. Viszont pontosan rávilágítottál arra, miért is nem akarom szervizbe vinni. Pontosan emiatt a "barátságos" magyar árrés miatt, ami az alkatrészes oldalon van, mivel ez jellemzi érdeklődésem alapján a szervizeket is.
Nyilván kiváló szakembereik vannak, nem kétlem, és profi, drága eszközeik is, tehát nem fognak olcsón dolgozni sem. Ez érthető számomra, csak az nem, hogy mitől annyira baromi éhesek, hogy kb. egy másik gép áráért javítanák meg a hibát.25400 Ft egy 400Ft-os chipért? Ez igen szerény
-
kreten67
senior tag
válasz
orosziem81 #16793 üzenetére
25.000ft ??
Baráti áron adja a laptophardware az 5 dolcsis chipet.
Az ebay.UK-n 6 font és 4-5 nap alatt itt van. -
orosziem81
tag
válasz
Gizmo94 #16791 üzenetére
Szia,
A problémád nem egyedi, itt másnak is adódott gondja a CD3301B chippel.
https://www.mikrocontroller.net/topic/439657Ha így írod be: CD3301B a keresőbe akkor az első egy magyar találat lesz.
https://www.laptophardware.hu/cd3301b-ic-chip-18946.htmlHa aliexpress túl időigényes akkor ebay nem alternatíva?
Üdv!
-
kreten67
senior tag
válasz
Gizmo94 #16791 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű,hogy csak az ment tönkre ami látszik!
Az is simán benne van hogyha kicseréled a két chipet és indítod a gépet ,1 ismét elfüstöl valami ,2 továbbra sem müxik a lap egyéb pl KBC valószerű hibájából stb ,de lehet szerencséd és a két chip csere után indul a gép ,bár nem ez a jellemző.
Attól hogy a töltőt jelenleg nem vágja le a gép ,simán lehet az alaplap még zárlatos csak beljebb amit a DC-in szintjén nem mutatkozik,mert megszakítja egy FET vagy dióda stb.
Az éget alkatrész alatt vajon milyen állapotban van a nyák?
Ezekbe a 7440 gépekbe nem túl drága az alaplap 20 környékén simán lehet venni.
Nemrégiben vettem egy 7440-est i5 ,8gb ddr3 , 256gb msata ssd, magyar világítós bill , jó akkú,de becsíkosodott FHD ips kijelzővel 50db ezresért. -
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Dell E7440-es i7-es alaplapom elhányta magát. Szemmel látható módon a tápkörön megadta magát pár alkatrész, nem kellett sokáig keresni. Mivel egy másik használt alaplap igen drága, így a javítás mellett döntenék. Első körben szervizek mellőzésével, mivel az sem egy olcsó kanyar, ahogy tapasztaltam. A gép meg már nem egy friss modell, sokat nem szánnék rá.Készítettem két képet az elszállt alkatrészekről. Ebayen van az egyik fillérekért, de kínából, az özön idő. A másik van itthon is. Nagyítóval átnézve a lapot, más szemmel látható kár nincs. A töltőt bedugva a töltő fénye nem alszik el, tehát zárlat elvileg (már) nincs, viszont a lap nyilván nem ad életjelet, totál hulla.Az első képen: INA199A1DCKR SC-70-6, ez meglenne a Conradból is,
A másodikon: CD3301BRHHR QFN36 6X6~D Ezt csak Kínából találtam.Kérdésem, hogy szerintetek esetleg beszerezhető lehet a másik alkatrész is itthon? Vagy más lapról leszedve is jók lehetnek ezek? Már ha vannak pont ugyanilyenek egyéb lapokon... Vagy valaki innen javít ilyesmiket esetleg? Minden információért előre is thx.
-
kreten67
senior tag
válasz
orosziem81 #16786 üzenetére
Játékra gamer kategóriás notebookot kell venni és nem lesz azzal semmi gond,se élettartam se hűtés terén.
-
-
Vasy09
őstag
válasz
orosziem81 #16786 üzenetére
Szia!
Nem vettem tolakodásnak, és teljesen egyet is értek veled!
Ami meg a költést illeti! Azért nem akar rá költeni, mivel van céges laptopja, ez amolyan extra volt otthon. Viszont jövőre a cégest is "leselejtezik", így azt meg tudja jó áron szerezni!
Nem tudom, nézted-e a típust, amit linkeltem, de ez nem épp játékra való sajnos!Egyébként meg nem is játszott vele, én sem játszok géppel, arra ott a konzolom!
És soha nem ölben tartotta, hanem az asztalon, mivel főleg könyvet olvasott rajta, meg netezett vele (blogokat olvasott)!
-
orosziem81
tag
válasz
Vasy09 #16785 üzenetére
Szia,
ha nem veszed tolakodásnak akkor csak néhány megjegyzés:
Anyukád ha erre nem akar költeni, de kell laptop akkor egy másik még drágább lesz. Ha használtan veszitek akkor is, és annak a megbízhatósága is ugye lutri.Az ilyen hiba kialakulásának oka legtöbbször az elégtelen hűtés és a nagyfokú játékra való használás. Ha sokat játszol akkor kérlek NE laptopot vegyetek, mert az újnak is ugyan ez lesz a vége = felesleges pénzkiadás.
Ha esetleg mégis megcsináltatjátok/lesz másik utána laptophűtővel használd és rendszeresen pucold/pucoltasd ki a koszt.
-
-
Vasy09
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy adott egy asus x50sl, aminek egyik napról a másikra rózsaszín, meg zöld lett a kijelzője! Olyan, mintha a színek összekeveredtek volna!Kijelző hiba lehet, vagy? Eddig semmi baja nem volt!
-
-
Ixion77
addikt
válasz
orosziem81 #16775 üzenetére
Én is erre gondoltam, ezért rendeltem egy másik X9100-ast. De azzal se megy. Persze lehetséges, hogy egy halott példányt kaptam, ezt nem tudom tesztelni.
Sajnos nem ismerek olyan helyet ahol ilyen régi laptopot rentábilisan be lehetne vizsgáltatni valahol. Esetleg van javaslat? Már csak szakmailag is kiváncsi lennék hogy mi lehet a hiba. Mitől áll legy egyik napról a másikra, és miért csak egyik fajta procira válik allergiássá. Fura. -
orosziem81
tag
válasz
Ixion77 #16774 üzenetére
Az Intel honlapján a rövid terméktájékoztatóban a 2 proci közti különbség a sebesség, L2 cache, FSB, mag feszültség. Tehát gyakorlatilag simán kompatibilisnek kellene lennie.
Az X9100 tud menni kisebb FSB-vel, attól nem mehetett tönkre. A járatott feszültségről gondolom semmi adatod nincs, mert nem nézted meg tesztprogival míg élt.Én elsőre azt gondolom itt keresendő a problem és az X9100 kaput. Ezt pontosabban lehetne szűrni, ha bevizsgáltatnád.
-
Ixion77
addikt
válasz
zsolti_20 #16772 üzenetére
Nem, mert olyan szerencsétlen helyen van hogy ripityára kéne szedni a cseréhez a gépet. De az már rég nem működött se, amikor az X9100 először belekerült.
Ha működne az bios akku, akkor még talán érteném hogy miért hagyta abba a X9100-al való működést (mert valami elérhetetlen belső beállítás elcsesződött). De mivel nem működik CMOS battery, minden alapbeállításról indul, nem tud elmentődni semmi. Akkor meg miért ment ezzel a procival fél évig, és főképpen most meg miért nem? Abszolút nem értem... -
Ixion77
addikt
Acer 8930G laptop E6400 prociját cseréltem X9100-asra. Tökéletesen működött fél évig. Hajtva nem volt csak excelre és alapszintű webezésre volt használva, a ventije többnyire alapjáraton pörgött, nem melegedett túl. Egyik nap reggel aztán nem éledt fel többé: a bios se jelenik meg. Ha visszarakom a E6400-as procit, működik. Ha berakom az X9100-et, nem. Próbáltam egy másik X9100-at (kínai), azzal sem. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma?
(A bios akku évek óta nem működik benne, szóval minden indítás alap biosbeállításokkal történik.) -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Dell Latitude E5470 (i7-6820HQ) laptopomat használnám egy külső hangkártyával (Focusrite Scarlett 2i2 /1st gen.)
Sajnos zeneszerkesztőben, youtube-nál vagy valamilyen offline zenelejátszónál pattog a hang.
Latencymon-al teszteltem és ezeket a hibákat dobta.
Wdf01000.sys, tcpip.sys, portcls.sys, ACPI.sys a legkritkusabb,
Ötlet?
-
delon
tag
válasz
orosziem81 #16759 üzenetére
Nekem a HDMi a windows betöltéséig meg sem mozdul
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16765 üzenetére
Nem volt lehetőségem kipróbálni, egy boltban cserélték az akkumulátoromat vadonat újra a régit pedig beszámolták, így viszonylag jó árban úsztam meg az egészet.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16763 üzenetére
Igen ilyesmire gondolta. Koszi!
-
orosziem81
tag
válasz
zsolti_20 #16761 üzenetére
Valamivel fel kell tölteni. Akár egy digitális akku töltővel ami nem vizsgálja úgy, mint egy laptop töltő rendszere. Aztán esetleg egy konstans fogyasztón lemeríthetnéd. a teljes feltöltés után. Azon fix áram folyik így az idő elteltével számolható a tényleges akku kapacitás.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
orosziem81 #16760 üzenetére
Jó lett volna látni az elhasználódását.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Hozzámkerült egy dell latitude e5570 laptop, aminek valami gondja van az akkumulátorjával. Ha csatlakoztatom a töltőt, azt írja windows alatt, hogy csatlakoztatva, nem töltődik. Mivel lehet leghamarabb kideríteni, hogy az akkumulátor cserére érett, vagy csak más hiba áll fenn?
Szétkaptam tegnap este gyorsan a laptopot, láttam hogy ebben nem sima akkumulátor van, hanem lapos, mint a telefonokban, ebből következtettem, hogy egy aksicsere elég drága. És valóban az. Ha lehúzom töltőről a laptop azonnal kikapcsol, mintha a PC-ből húznám ki a tápkábelt. Mivel lehetne kideríteni hogy mennyire sérült?
-
Kékes525
félisten
Van egy Lenovo Thinkpad T540p laptopom. Sajnos az aksija nem a legjobb. Ezért kérdezem, hogy az nagy probléma e, ha állandóan hálózatra kötve használom? Milyen problémát okozhat? Károsíthatja e a számítógépet? Ha csak az aksi megy tönkre, az nem gond, de a számítógépnek ne legyen baja. A laptop helyhez kötötten van használva, nem hurcolászom.
-
delon
tag
Sziasztok kijelzőhibas laptopomon hogyan tudok windowst újratelepíteni ha csak hdmi van rajta?
Jelenleg tv n hasznalom de a biost nem látom mert gondolom a hdmi-nek kell a windows
Milyen lehetőségeim vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- Dell Precision 5520 eladó kis hibás!(Kép illusztráció)
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest