Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Van nalam egy Asus GL752VW noti. Az elozo tulajnak az volt a gondja, hogy a toltot radugva, vagy siman aksirol nem kapcsolt be a noti. Vezetekre dugva meg a led sem vilagit. En szetszedtem, gondoltam megsult egy vezerlo IC ott a tolto aramkorben. A toltot persze leteszteltem multimeterrel, es jo. Na most az tortent, hogy felnyitottam, es az aksi kabele kihullott a csatlakozojabol.
Raprobaltam, es tenyleg eleg konnyen lejar, szerintem siman kirazhato. Kerdesem, lehuzott akkuval, halozatrol ettol meg mukodnie kellene a notinak? Csak mert az Acerem megy a nelkul is, de a regi Asus notim nem indult.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest