- Fractal Design Define R5 - megint jó lett
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Először is Boldog Újévet mindenkinek!
Sajnos az első hozzászólásom egy rossz tapasztalat a laptopommal kapcsolatban, ezért is tévedtem ide.
Adott egy Asus ROG G751JY laptop, amiben egy Intel Dual Band Wireless-AC 7260 WiFi van.
Mostanában elkezdett rosszalkodni és folyamatosan megszűnik a WiFi kapcsolat. Hirtelen semmi előzmény nélkül egy sárga felkiáltó jel lesz a WiFi ikon mellett és megszűnik a kapcsolat, de ez teljesen random módon. Van hogy 5 percenként csinálja, de van hogy bírja 12 órán keresztül is. Úgy vettem észre ha valamivel játszok ami elég nagy internet kapcsolatot igényel pl GTA V akkor gyakrabban történik ez.Magától persze nem kapcsol vissza, csak ha újra indítom a laptopot vagy ki-be kapcsolom a WiFi-t. De akkor valamiért picit szaggat az egész laptop pár mp-re. Próbáltam kikapcsolni már azt a lehetőséget is hogy energia megtakarítás miatt kikapcsolhatja automatikusan , illetve teljesítmény centrikusra van állítva a séma.
Már a drivert is frissítettem, sőt a windows is újra telepítettem már. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Define R5 - megint jó lett
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tőzsde és gazdaság
- Borderlands 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Pro készlet készletkisöprés!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest