Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - E-book olvasók
 - RAM topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Házimozi belépő szinten
 - Vezeték nélküli fülhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok!
Egy acer emachines gép hibájával kapcsolatban érdeklődnék, háha hallott/látott valaki ilyet.A gépnek nagy valószínűséggel rejtett hibája van, random jön elő a probléma.
Bekapcsolás után bebootol rendesen, elindul a Windows betöltése, kép van, hang van ,de a Windows betöltése közben, kb 2 másodperc elteltével a ventillátorfelpörög, majd még gyorsabban pörög (maxon) utána leáll.
Biosba belépve nem produkálja ezt a hibát, simán tudok lépkedni benne percekig.
Linuxot vagy memtestet bootolva is ugyanez a hiba jön elő.
Amit csináltam és működött:
Szétszedtem a gépet, bioselem ki és be, utána működött.
2 nappal később előjött, memória ki és másik slotba át, működött.Mindkét működés után memtestet futtattam fél órát, rendben működött.
Windowson belül hőmérsékleteket néztem, terheltem is a gépet stb, minden rendben volt (40-50 fok)Amire tudok gondolni:
bioselem rosz (kimértem,3,1V, szerintem jó) ,
memória slot hiba (ezt tesztelem most, mert másik slotba került át) ,
memória hiba (van itthon másik, ha újra hiba lép fel akkor kicserélem) ,
akksi hiba (12perces, próbáltam vele és nélküle is indítani, ugyanúgy maadt a hiba)
töltő hiba (saját és más laptop töltőjével is próbáltam ,hiba maradt)
hőmérsékletérzékelő hiba (ezzen nem tudok mit csinálni.bios nem ír ki hőmérsékletet ,aida kiírta de nem volt semmi rendellenes. Az ötlet a fokozatosan felpörgő ventilátor miatt jött)
Bermuda-háromszög (erre használtam mindenféle woodoo módszert, nyomvatartani a bekapcsológombot ,nyomogatni másodpercenként stb, de nem használt) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
 - Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx