Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
Domike84 #10497 üzenetére
Szia!
Ha lehet,próbáld ki egy másik WiFi-vel is.
Elképzelhető hogy az a rossz.
Nekem is volt egyszer hasonló jelenség,és a kártyacsere óta tökéletesen megy.
Esetleg,(ha nem kell a LAN,mert nem akarod használni)letilthatod a LAN-t az eszközkezelőben.
Lehet hogy az is kever valamit.
Egyszer egy LENOVO WiFi-je csak akkor volt hajlandó működni,ha nem volt LAN. -
Domike84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! A héten vásároltam egy lenovo z510-et és windows 7et tettem rá.
Problémám a következő: Wlan driver felrak minden műxik aztán csak egyszer elkezdi dobálni a csomagokat és nagyon belassul a net. Próbáltam z500-as drivert is fél napig tökéletesen ment, ma bekapcsoltam a gépet ismét ez a hiba.Kábelről semmi hiba.
Arra gondoltam vmi nem stimm a driverrel, de lehet a wifi adapter a rossz? Meg tudom nézni vhol?
Köszi
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Ilyen problema van a notimmal:
https://www.dropbox.com/s/42wbls1z9tquvgz/Video%202013.11.30.%2017%2021%2032.movVan valami otlet?
Koszonom
Udv -
-
belinho
senior tag
Üdv!
Adott egy Hp notebook, amely a következő hibajelenséget produkálja:
Bekapcsoláskor egy hosszú és két rövid sípolás, gép nem indul, kép nincs!
Gondolom valami megadta magát alaplap? vga? ram? -
geritwo
csendes tag
Sziasztok!
Töltő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A barátnőm már a második Dell Inspiron gépét koptatja. Mivel grafikai munkákat végez, a gép sokat van tápon, és úgy tűnik, a gépnek tönkrement a töltője - legalábbis tölteni nem hajlandó róla, amikor csatlakoztatva van a töltő, villog a figyelmeztetés, hogy mindjárt meghal az akksi.
Amikor az előző, már használatból kivont masina megegyező teljesítményű (65 wattos) töltőjét dugtuk rá, arra hibaüzenetet jelez, és Dell 65 wattos töltőt követel (...), tölteni pedig ugyan nem tölt, de biztosít áramellátást a gép számára. Nekem csak emiatt gyanús: biztos, hogy ilyenkor a töltővel van gond, vagy lehet valami a géppel is?
Mivel most történt a pusztulás (ha az), szervizzel még nem kontaktoltam az ügyben, de gondoltam, hátha ismeri valaki a jelenséget.
-
Disney71
csendes tag
válasz
Captaindeph #10470 üzenetére
Szia! Igen.Vidd vissza,és ők mondják meg mi a baja! Garancia???
-
tko123
újonc
válasz
Megvan a megoldás LenovoG500 - AMD Radeon 8570 WIN7 témában!
Az AMD driverével semmi baj, csak kell mellé telepíteni az Intel-t is, mert ott figyel az isEzt kell letölteni WIN7 64 bit-re, de ha máshova kell Lenovo oldalán fent van mind.
http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/ivga110w764.exeBasszus egy napot szívtam ezzel
-
tko123
újonc
válasz
Dettó ugyanez a hibám, tök ugyanezzel a típussal. Lenovo oldaláról már letöltöttem mindent, amit csak lehet, meg egy csomó minden mással is próbálkoztam, de nem megy.
Egy portálon olvastam, hogy win8 orvosolja a problémát, de nem igaz, hogy az AMD nem képes egy rohadt drivert csinálni win7 64 bit-hez, már olyat, ami működik is. -
BlkdmndMobil
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo ideapad S10-2 netbook -om és a következő problémám akadt vele.
Az akkut nem tölti, így vettem használtan. Egy hete az írta: "51% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik)" most ma rá kukkantottam ismét, ugyan ez a szöveg várt viszont az akkum most már csak 44% -os. Ezek szerint az akku jó, csak nem tölti valami miatt? Mi lehet a probléma? Csak tápról megy a gép. Kb 5 napja újra húztam a gépet full gyári beállításokkal megy a netbook. Segítsetek ha tudtok, pont most akarom eladni jó lenne működő akkuval tovább adni rajta. Köszi és üdv mindenkinek. -
KKK-007
tag
Sziasztok.
Mi lehet annak a laptopnak a problémája, amin a gép bekapcsolása után csak egy homogén fehér kép látható?
Javítható-e? Ha igen mennyi lehet az ára?
A típus: Asus N53JElőre is köszönöm.
-
Sinter 008
csendes tag
válasz
Clown-corp #10480 üzenetére
Ez volt az elso amire gondoltam,de mar 5x bontottam szejjel es semmi nem er hozza.Most kivettem az elemet es igy mukodik,igaz most is ahogy aramot kap indul magatol.Lehetseges hogy az elem csinal/csinalt valami galibat?
-
Clown-corp
tag
válasz
Sinter 008 #10479 üzenetére
nem lehet hogy valami hozzá ér az alaplaphoz és zárlatot csinál mikor össze rakod ??
-
Sinter 008
csendes tag
Üdv mindenki.Ma neki ugrottam HP Compaq nc6320 Notebook-om takaritásának (nem eloszor csinalok ilyet)problémázott a bekapcsoló gomb és azt is alaposan megtisztogattam kiporoltam.Szépen széjjel szedtem a laptopot jól kiporoltam,lepasztáztam a procit.amikor pedig összeraktam nem működött a bekpacs gomb egyáltalán.Újra széjjel szedtem,s amikor összeraktam ujra és bedugtam aram alá magától bekapcsolt (az aksi jo ideje nem mukodik)Ez mitol lehet?tud valaki segiteni?.Eljatszotta ezt a figurat, hogy mire osszecsavaroztam volna mar igysem kapcsolt be,aztan mikor megint szetszedttem ujra bekapcsolt.Ezt a dolgot eljatszottuk vagy 5 x/egyelore most bekapcsolt teljesen magatol.Nme reagal a bekpacs gond abszolute semmit
Valakinek van otlete mi lehet a baj?
-
BobMaster
senior tag
válasz
Próbáld ki, hogy szűz Windows 8-ra csak és kizárólag gyári drivereket telepítesz (ha adtak mellé CD-t, akkor azokat). Így mit mutat?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy pár hónapos Samsung laptop. Win 8 rendszer.
Pontos specifikációt és típust nem tudok, mert nem a sajátom és nem is láttam még.Probléma 1:
- Google Chrome - Facebook- az e-mail cím beírása után a jelszó 1. betűjének beírása után "tálcára" kerül a chrome. Újra előtérbe hozás után újabb betű - újra tálca. Hogy lehet ezt megoldani?Probléma 2:
- Ugyanaz a laptop. Használat közben (csendben csak böngészve) random időközönként pár másodperces fülsértő sípoló hang hallatszik. Sajnos azt nem tudom, hogy hangszóróból jön, vagy sem.
Van hogy sokáig nem jelentkezik a hang. És nem tart túl sokáig.Esetleg valami ötlet?
Köszi előre is!
-
ati012
őstag
válasz
menjapipaba #10473 üzenetére
Szerintem inverter.
-
NEMO1968
őstag
válasz
menjapipaba #10473 üzenetére
Szia!
Valszeg "csak" a az alaplapot a kijelzővel összekötő szalagkábel tört meg.
Relatíve olcsón javítható. -
menjapipaba
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo 3000 n100 laptopom, a probléma vele pedig a következő:
-Egyszer csak elkezdett vibrálni a kép, aztán el is elment, lehajtás-felhajtás után visszajön egy nagyon kis ideig.
Azt vettem észere, hogy nagyon halványan van kép (kb mintha bele lenne égve a monitorba).Monitoron működik a laptop.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Clown-corp
tag
Sziasztok !
Volna egy olyan problémám hogy van egy Fujistu siemens espire v5515 ös laptopom .
S olyan gondom van hogy nem mindig indul el,föleg ha meleg az alaplapi chipset hütö . de ha le ul akkor egeszen jol teszi a dolgat... -
Captaindeph
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Lenovo G500-as notebookot Ati Radeon Hd 8570m-es GPU-val.
De valamiért nem látja az Aida 64 a dedikált VGA-t csak a processzorba integrált Intel HD-t
Föltelepítettem az AMD driverét, de csak az eszközkezelőbe a videókártyáknál irja, hogy AMD Radeon 8570m.
Az utóbbit nnem azért mert feltettema drivert?
Nem lehet, hogy hibásan működik a Videókártya?
Már föltettem a win 7-et win 7es drivert, aztán Win8-at telepítettem szintén saját driverrel azt követte a 8.1.
De nem műkdödött rendesen a kártya, most nem mutatja az Aida, kezdem azt hinni, hogy nincs is benen.
Vigyem vissza a boltba?Mit gondoltok srácok?
-
zocsa001
csendes tag
válasz
ati012 #10465 üzenetére
A kábel másik végére gondoltam. Ami a kijelzőre megy azt tudom.
Közben visszaraktam az eredeti kijelzőt bele, és megmozgattam a kábelt,
hátha jobb lesz,vagy rosszabb, de semmi változás.Így most van egy eladó kijelzőm.
Ha videokártya,akkor gondolom kuka az alaplap ugye?
köszi.
-
ati012
őstag
válasz
zocsa001 #10460 üzenetére
Videó kártya korai elhalálozási stádiumban vagy szalagkábel. Dugd csak be mégegyszer a kijelzőbe a kábelt.
Könnyen kivehető egyébként, vagy darabokra kell szedni hozzá?
Ezt hogy érted? Kijelzőből ugye ki kell húzni a kábelt, és rádugni az új kijelzőre.
Nem olyan könnyen, de kivehető egyébként. És ja, a fedlapot darabokra kell szedni -
mrteacher
csendes tag
Sziasztok! Van egy HP Pavilion 17-e050sh notebook-om, szeretnék vele csatlakozni samsung smart tv-hez wifin keresztűl ,(a routert kihagyva, csak a két eszközt) de nem szeretik egymást. Van, hogy a notebook látja a tv-t, és tv nem látja a notit, van, hogy fordítva, illetve egyáltalán nem látják egymást, pedig közel vannak egymáshoz. A notin win7 van (win8-al még rosszabb volt a helyzet). A HP online technikusára gondoltam (bár nem bízom benne, hogy tudnának segíteni), ha nincs valami jó ötletetek. Köszönet!
-
StreetBizTO
tag
Sziasztok!
Barátnőm új, Asus Eee PC netbookjára telepítettem a Windows 8.1-et ISO fájlból.
Minden szuper is amíg nem akar Metro appokat használni.
Kicsit utána jártam és rájöttem hogy a kép felbontása nem éri el az 1024x768 értéket (1024x600-as).
Arra is eljutottam hogy regedit-en belül a felbontást át állítsam 1024x768-ra, viszont ekkor nagyon összenyomja a képet.
Kérdésem z lenne hogy nem lehet-e valahogy az 1024-es értéket is feljebb állítani valahogy, hogy normális képet adjon és működjenek a Metro-s appok? -
zocsa001
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne egy Asus X5EA notebookkal.
A képernyő, ahol fehérnek kellene legyen, ott világoskék.
Ahol feketének kellene lennie, ott pedig keresztirányú piros csíkok vibrálnak.
Már bootoláskor is csinálja,de azért megróbáltam egy driver reinstallt.
A videokártyát kizárnám,mert a HDMI kimeneten minden rendben.
Sikerült szereznem egy kijelzőt bele,kicseréltem és nincs változás.
A kinyitás-lecsukás nem befolyásolja ahogy észrevettem...Szerintetek mi lehet még?
köszi.
-
tiger74
csendes tag
Üdv Mindenkinek!Egy Acer Aspire 5630 lapi kijelzőjével lenne gondom!Bekapcsoláskor bejön ugyan a kép,de nincs háttér világítás,külső monitorral szépen megy!Néhány újra indítás után visszatér a világítás,következő kikapcsig megy szépen!Kábel hibára gyanakodtam,levettem a fölső kezelőpanel borítását,alatta megy egy vastag,többeres kábel,megmozgattam,de az jó!A LID kapcsoló megnyomásakor elmegy a kép és utána nehezen jön vissza
Szerintetek mi lehet a gond?Köszönöm a segítségeket!
Üdv:Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest