- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moncsuh
csendes tag
Lehet már nem aktuális, vagy már nem figyeled, de nekem is hasonló konfig van a laposomban, nekem Acer Aspire. Attól a chipset family videókártyától ne várj sokat szerintem.. Nekem is ugyan úgy akad a minecraft, elég zavaróan, szinte minden játék laggol, a hőmérséklettel annyira nincs probléma, nekem sem volt már rég kipucolva, sőt talán még sosem, kifújatva volt eddig, eszméletlen porfelhő volt..
Valószínűleg nem csak amiatt laggolhatsz, eshet vissza az fps, mert túlmelegedik a gép, hanem mert az a videókártya a leggagyibb amit bele lehet tenni egy laposba.
Mikori masina? Az enyém már vagy 5 éves.. Semmi sem megy normálisan, ettől a videókártyától semmi sokat ne várj. Még mondjuk egy WoW is full minimumon, minden kikapcsolva, gameboosterrel is egy minimum 1 fps max: 18-20 (licsking kieggel)
Folyamatosan defragmentálom, futtatok programot, ami eltűntet minden fölösleget a gépemről, vírustalanítás, minden.
A legfőbb oka a rossz grafikának az a videókártya.
Amivel játszhatsz mondjuk régebbi Heroesok, Warcraftok és hasonló grafikai követelménnyel rendelkező játék.Jaa igen, még egy netes vidót se tudok végig nézni, az is beszaggat néha..
-
vid kari driverből próbáltál már újabbat vagy régebbit?
(#10727) Márkito
Nem teljesen értem a problémádat. A win folyamatosan szedi le a frissítéseket, amivel szépen hízik a rendszer. Bármilyen progit felraksz, hiába nem arra a wincsire, dll-ek, ezaz akkor is megy oda, így persze, hogy növekszik a méret.
A folyamatos írás aktivitás az NTFS sajátossága. A rendszer folyamatosan optimalizálja a winyón a file-ok helyét, egyszerűsítve mintha háttérbe futna a defregmentálás mikor van szabad kapacitás rá. -
NEMO1968
őstag
HDD hőfok jó,de nem sok köze van a GPU-hoz.
Akkor inkább egy procihőfokot nézz meg,abból már lehet kicsit következtetni a GPU-ra,mert az mindig melegebb (főleg terhelés alatt),mint a proci.
Akár 20-30 fokkal is.
Adott valami garit,aki az alaplapot cserélte?
Lehet hogy nem jó,vagy túl sok pasztát használt,vagy nem tette vissza a hűtőt rendesen. -
BNM
csendes tag
-
BNM
csendes tag
Én lefuttatnék egy eredetiség tesztet mert lehet hogy ott lesz a gond és torrentes mókázott rendszer van a gépeden.
Szerviz csak hozott anyagból telepít. Tehát neked kell vinni a rendszert ami eredeti,és licensz is kell hogy legyen hozzá. Ha nincs akkor sok helyen szervizben vehetsz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest