Új hozzászólás Aktív témák
-
BlkdmndMobil
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo ideapad S10-2 netbook -om és a következő problémám akadt vele.
Az akkut nem tölti, így vettem használtan. Egy hete az írta: "51% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik)" most ma rá kukkantottam ismét, ugyan ez a szöveg várt viszont az akkum most már csak 44% -os. Ezek szerint az akku jó, csak nem tölti valami miatt? Mi lehet a probléma? Csak tápról megy a gép. Kb 5 napja újra húztam a gépet full gyári beállításokkal megy a netbook. Segítsetek ha tudtok, pont most akarom eladni jó lenne működő akkuval tovább adni rajta. Köszi és üdv mindenkinek. -
BlkdmndMobil
csendes tag
Sziasztok! Sikerült egy használt Lenovo ideapad s10-2 netbook-ot ma beszereznem. A problémám vele a következő:
Olyan szinten űzi a lassúságot, hogy ezt már elsem akarom hinni mire betölt rajta a win7 szerintem jócskán beleugrik a 7-8 percbe már kiállítottam szinte minden programot a windows-al együtt indulásos résznél. Kitöröltem minden programot már csak a driverek meg kettő böngésző van rajta. Mi lehet a gond? Full gyári a gép. Lehet egy újra húzás nem ártana de külső meghajtóm nincs ahogy most kp-m se hogy szervízbe huzassam újra. Tipp? Ötlet? A másik nagy gondom az a vga akadozik egy sima 360p videót sem lehet megnézni youtuben... Eszközkezelő szerint minden megfelelően műkődik és napra kész... Segítsetek rajtamelőre is köszönöm és üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest