Hirdetés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
dee.
csendes tag
válasz
ladybug #17073 üzenetére
Nálam sokszor volt szünet. (nem csak ebben a kapcsolatomban) De én tudtam, hogy a szünetben is együtt leszünk. Valójában csak szünetnek nevezett "folytatjuk a kapcsolatunkat úgy, ahogy eddig" ek voltak az életemben. Ha igazi szünet lenne, nálam is azt jelentené, hogy ennyi volt. Tulajdonképpen nem tudom miért is voltak szünetek a kapcsolataimban...
De a lényeg az, hogy a szünet ( 1hónap után..) azt jelenti, hogy vége, csak fél kimondani. Nem tudom mit vár (t) el ez a csaj tőled
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
ladybug #16710 üzenetére
Ha még csak ezért flörtölgetne!
Én mindenkivel flörtölök, még a nőkkel is. Nem tudtam, hogy azt csinálom, mert én csak kedves vagyok, meg szívesen bókolok másoknak, ami számomra a figyelmesség kifejezése. Szóval, amikor kiderült, hogy ezt flörtnek hívják, akkor belenyugodtam, hogy én mindenkivel, szinte mindig flörtölök. Ez van.Amúgy, miért is ne lehetne flörtölgetni, ha azt okosan, és mértékletesen csinálja valaki, amiben kellő időben, és kellő ponton meg vannak húzva azon határok, amelyek szükségesek? A flört, nem pasizás, és nem csajozás. A flört egy általában pozitív kimenetelű emberi játszma, ahol a cél minél több pozitív megerősítés adása és kapása. Egyfajta időtöltés. (Tranzakconalista pszichológiai terminusokban.)
Ami túllép a flörtön, az már affér, vagy kikezdés valakivel, vagy csajozás/pasizás, stb. Ezek árnyalatnyi különbségek, érezni kell a határokat.
Wolvi: Miért is?
-
orbano
félisten
válasz
ladybug #16710 üzenetére
Persze, sok oka van annak, hogy en nő miért kacsintgat félre, és minden nő mindegyik esetben másmeddig megy el. Van olyan nő, aki félrelép, ha nem kap a pasijától elég megerősítést, visszajelzést a nőiességével kapcsolatban, van akinek elég egy-két bók begyűjtése. Van aki egy megunt kapcsolatból sem mer magától kilépni, van aki pedig már az első problémáknál meginog. Ha minden nő egyformán reagálna, baromi unalmasak lennének a párkapcsolatok
De inkább nem feszegetem a témát, majd hőn szeretett picológusnőnk megírja a mélyen tisztelt pupákoknak, hogy hogyan is megy ez -
edipqe
senior tag
válasz
ladybug #11179 üzenetére
mi 1 évig probáltunk tenni érte, és ugy érzem, h sokat dolgoztunk a "megmentésén", mégse sikerült, mert ugy gondolom, h annyira megváltozott a párom és az igényei (az enyémek pedig nem, és nem követték az övét), hogy nem tudtuk azt nyujtani egymásnak már amit a másik szeretett volna.
-
orbano
félisten
-
-
Integra
titán
válasz
ladybug #9983 üzenetére
én tisztán játszom.
és amennyire egy ilyen dolog működhet, működik.
persze hosszú távon teljesen életképtelen, mert az ember társaslény és végső soron egy másikra hangolja be magát, nem pedig több személyre, de amíg nem ez van, addíg viszont egyenesen és őszintén lehet ezt csinálni szégyenkezés vagy ciki nélkül.
persze itt is vannak buktatók, vagy érdekességek, de hát ez benne van -
Kokkantas
senior tag
válasz
ladybug #9950 üzenetére
De, ha egyszer nem szeretek emberek közé menni, akkor hogy tanuljam meg?
Most is nagy nehezen sikerült elrángatniuk a haveroknak, hogy én is húzzak inni valahová. Két percet sem bírtam ki, mehetnékem volt rögtön.(#9963) orbano: Azé, mer rohadtul unatkozok. És nincs jobb dolgom.
(#9955) Cs.Orsolya: Szexelni? Az mi? Ma haverokkal piálás közben (ez még azelőtt volt, hogy elrángattak. Van egy ifjúsági klub és ott szoktak inni, de ez zártkörű) az volt a téma, hogy ki mennyi csajjal csókolozott már. Én vezetem a negatív rekordot kettővel. Mellesleg én vagyok ott a legidősebb.
-
frame>24
addikt
válasz
ladybug #7738 üzenetére
a helyzet bonyolultabb, ugyanis:
- természetes, hogy eddigi "hosszú lejáratú" kapcsolataimban nem az izommal "hódítottam", de kérelxépen, nem volt egy lány se, aki ne mondta volna, hogy "azért lehetne rajtad kicsit több muszkli," mikor már régóta jártunk,
- s ugyanígy egy se volt, aki elmulasztotta volna a dícséretet, h "dejó kis bicepsz," mikor sikerült feltornáznom magam.
Egy szó mint 100, én ki vagyok békülve magammmal, de nem lehet nem észrevenni, hogy előnyösebb a sportivo buildup. (ja, 'gyébként nem 40kg vagyok a 180+ magassághoz...) -
dragonfx
veterán
válasz
ladybug #7738 üzenetére
Nahát vazz akkor mondok egy jobbat....én utálom a borástás vok hozzászoktam hogy nem esik jol mert melegem van tőle...nők is utálják nagyátlagban ha szur ha angyobb ha akármilyen..erre Zsu ezzel baxtat hogy minimum 1 hetesnek hagyjam...faxom....jo tudom van fantázia ami miatt jo
...de akkor is...na jo néha lehet gyereknap de akkor kell érte valami
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #5951 üzenetére
Csak egy kerdes: ha rendszeres, és állandó az amit mondasz, akkor az figyelmesség, vagy megszokás?
Szvsz ne azert legyen egy ferfi illedelmes egy novel, mert kell, meg mert illik, hanem azert, hogy ezzel "megajandekozza" nehanapjan a not. Tudom , kevesen osztjak a velemenyem.
I_am: koszonom valaszod.
-
orbano
félisten
válasz
ladybug #5811 üzenetére
Nem tom, sosem volt ezzel problémám (mondjuk általában túlgondolkodom én is, de mindig arra a következtetésre jutok, hogy nem az a lényeg, hogy hova hívom, hanem hogy kit, mikor és hogyan hívom oda
). Komolyan van a srácok jó részében pár ilyen hülye sztereotípia, pl ez, hogy a nőnek az számít, hogy milyen programha hívod el, meg hogy ki kell nyilvánítani az érzéseinket és el kell kényeztetni, hogy szóba álljon veled. Biztos a hülye amcsi filmekből jön vagy nem tudom...
Egyébként az exemnek élete legjobb randija (meg nekem is a második legjobbat, ha van ilyen rangsor) a mi közös első randink volt. Olyan szinten nem készültem rá. A móriczon a mekiben dolgoztam a notimon és vártam hogy megjöjjön. Aztán még el kellett kísérnünk a barátnőjét a keletihez. Na akkor már végképp tanácstalan voltam, mondom kiugrunk a városligetbe aztán sétálunk, csak lesz valami. Volt egy kellemes sétánk, plusz volt valami borfesztivál szerűség, ott körbenéztünk, kiültünk az egyik stégre nézni a csillagokat meg a fényeket, beszélgettünk, utána (mivel éjjel lett), elbattyogtunk a blahára, közben nekem hátfájásom lett, ő kimasszírozta az egyik padon, majd hosszas búcsúzkodás után arra jutottunk, hogy nálam folytatjuk.
Ha valakinek ezt mondanám randiprogramnak, hogy "mitomén találkozzatok a mekiben oszt vidd el valahova sétálni", valószínűleg kiröhög... pedig tényleg tök mindegy, a lényeg, hogy jól töltsétek el az időt, és a férfi tudjon határozott lenni és improvizálni.Na jól kiadtam magamból a véleményem
-
Pinya007
aktív tag
válasz
ladybug #5811 üzenetére
Egyetértek! Icehearted állj a sarkadra szívd fel magad, és ne izgulj. Ha izgulsz azt megérzik és menekülnek!
Légy magabiztos, ne készülj szöveggel meg ilyesmi, add magad. Ha bejössz neki, azt észreveszed, ha nem akkor meg legalább megtudtad. Felesleges tervezni a találkát napokig, hetekig...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
ladybug #5558 üzenetére
A nehezen alkalmazkodót ne szószerint értsd inkább úgy hogy határozott jelleműek akiknek sajátos véleményük van a világról, értsd nem cicababák akik egymás ruháit frizuráit lesik vagy épp milyen pasival jár az egyik meg a másik stb.., az ilyen típusú "más" nők nem is szeretik az ilyen dolgokat nem adnak neki túl nagy jelentőséget.
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #5558 üzenetére
Egyetértek. Mindennel, amit leírtál.
(UTsó mondatoddal is.)Pont ma meséltem egyik munkatársamnak, hogy ugye lassan egy éve leszek a cégnél, és hogy tökre úgy érzem, hogy elfogadtak jól, pedig nő vagyok.
Az egyetlen az egész osztályon (oké van még egy ~asszisztens csaj (mit csaj, hiszen már 2 gyerekes anyuka!)is, de ő is elég fiús )
Fura, de én is azt vettem észre magamon amit Sárpac ír: vagy férfi/fiú barátaim vannak, vagy férfias jellemű nők. -
Sárpac
nagyúr
válasz
ladybug #5553 üzenetére
Én nem tom de ahogy tapasztalom azok a nők akiknek viszonylag kevés női barátjuk van és sok fiú azok általában nehezen alkalmazkodó típusok, legalább is azok akikkel én találkoztam mind ilyenek voltak. Férfinemmel női nemnek mindíg könnyebb a barátság mert a férfiak a nőkkel szemben mindíg sokkal toleránsabbak mint általában a nők a nőkkel.
Nagyon sok ilyen barátságban a férfi részről a szexuális vonzalom is benne van(néha a fordítottja is igaz), bár ha történetesen úgy alakulna valószínűleg maga a férfi is megfutamodna. -
agrarfiatal
senior tag
válasz
ladybug #5509 üzenetére
aesir + ladybug:
Nem mondom, hogy undorító fajta de az tény, hogy nem gerinces dolog és így van a másikhoz bízalommal kell lenni de hát azért a bizalom is el tud szállni.
Erről a telefonos dologról pár hölgy ismerősöm "világosított" fel, hogy ők bizony a párjuk telefonják át szokták "vizsgálni"
Személy szerint én sem szeretem ha megtudom, hogy a telomat nézegették, meg nem is engedem nem mintha rejtegetni kellene valamit is -
orbano
félisten
válasz
ladybug #5402 üzenetére
nem látom, egy bögyös csajt látok, aki úgy csinál, mint ha felhúzná a pólóját, aztán bemutat... és? Lehet hogy egy bölcsész a lány, csak felkérték, hogy csináljon egy ilyen animációt. De IRL sem tartom olyan fenemód elítélendőnek, ha valaki úgy csinál, mint ha, aztán mégsem. Nem ettől lesz valaki szűzkurva, vagy megjátszós, vagy akármilyen. Ezek től felületes következtetések emberekről.. az ilyet nem szeressem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #5395 üzenetére
dehogyis, gyakran találkozom
amúgy pedig :
Felépült végül a házam, na jó
Kastélynak éppenség nem
mondható
De kényelmes szék áll a
tévém elött
Vén vagyok, akár a földNem csábít engem a siker, a pénz
Az élethez nem kell más,
csak egy kis ész
Az ember már elfárad
harminc fölött
Vén vagyok, akár a földÉs eljön majd a régen várt nap
Kézhez kapod a nyugdíjadat
Addig is vigyázok, ne érjen vád
Hogy véletlen kihül az ágyHa mindenképp muszáj,
hát dolgozgatok
De nem túl sokat, mert elfáradok
Lehajtok inkább egy jó üveg sört
Vén vagyok, akár a földA jó élet titka a jó házasság
Törvényes asszonyom
prímán bevált
Nem érdekelnek már kacér kis nök
Vén vagyok, akár a földÉs eljön majd a régen várt nap
Kézhez kapod a nyugdíjadat
Addig is vigyázok, ne érjen vád
Hogy véletlen kihül az ágyFejére állhat az egész világ
Játsszátok nélkülem a komédiát
Az én fejem lágya már
régen benött
Vén vagyok, akár a föld -
Niquis
aktív tag
válasz
ladybug #4741 üzenetére
Tessék rögtön fordítani Tamara Cruise-ra.
Nálunk is van hasonló a munkahelyen, fantasztikus élmény. Egyikük szinte repül a folyosón, kedvesen, kislányos vonásokkal csinál mindent, olyan ő, aki egy nyári mezőre illik, ahol libbenti a haját utána a szél. Ráadásul nincs egyedül: egy kolléganője szolid divatbemutatóba illő mozdulatokkal illegeti magát, ahogy jár, és "ajka jobb sarkában csöpp mosoly", de mindig ám.Aztán ott a végtelen bájos portás lány (aki 1ébként egy szintén eszméletlen jó nőt váltott a portás poszton), de még a Clearwater-felelős "takarítónéni" is keggyetlen jól néz ki, mellé szexis reszelős hanggal rendelkezik.
-
Mawyx
őstag
válasz
ladybug #4723 üzenetére
Nem mondta kedvesen, mogorva, zárkózott, goromba mindenkivel, eléggé elvont, engem mégis megfogott. De tény, hogy nem jövök be neki és ezt tudatta rég, nekem meg vacak, csak le kellett írnom. Gondoltam, ha várok majd idővel majdcsak lehet közeledni, de nem. Eddig jól viseltem, csak most rámtört a pánik, hogy hamarosan hírét se hallom majd. Sztem kedves vagyok, figyelmes és nem nyomultam, mint egy tank. Egyszerűen csak nincs meg a viszonzás.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
ladybug #4364 üzenetére
Ezzel elég nehéz vitatkozni... már csak azért is, mert nagyrészt igaz
Csak hát, ugye, a rossz tapasztalat rossz tanácsadó, a sok rossz tapasztalat meg még rosszabb. Függetlenül attól, hogy mi az oka. Akit a kígyó megharapott, a gyíktól is fél c. történet, akár.
Összefoglalva: általában az általánosítók se vehetők mind egy kalap alá.(Különben az indító hozzászólást tekintve erősen valószínű, hogy neked van igazabbad, én meg kezdek egyre cinikusabb lenni. Geez.)
-
tbs
addikt
válasz
ladybug #4367 üzenetére
"...Sajnos én is beleesek ebbe a hibába..." ???
???
Miért lenne hiba..? A csokifagyi finom. A nők szépek. Stb... A negatív általánosítások a hibásak..? Hisztis nők? Agresszív férfiak..?
Szerintem egyik sem hiba.
Ha már "hiba", akkor a másik oldalon van. Aki reagál egy "általánosításra" (vagy amit annak titulál(!)), mert valamiért felveszi azt az inget...
Stb.
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #4200 üzenetére
Anyunak van, Egyet kapott tőlem, azóta már 3-t csinált (választott szét) belőle
Nagyon szép kis növény tényleg. Köszi az ötletet egyébként
Te kukuc, nem is lakótelepen lakom. Ellentétben veled
tbs: szerencséd, hogy...
Egyébként gondolom olyasmi mint szöllőnél. Bevezeted föld alá egy részét, és az ott gyökeret ereszt. Itt olvashatsz róla.
Jahm és ha már nőügyek topic: van felbujtás is.Na nem olyan
Fejbujtás. Július végén az erős hajtások végét csúcsukkal (fejjel) lefelé hajtjuk le egy kb. 15 centiméteres gödörbe. Lekampózzuk, a gödröt laza humuszos földdel takarjuk be, és a nyár további részében folyamatosan nedvesen tartjuk. Ősszel a hajtás csúcsa gyökeret ver, ami aztán leválasztható az anyanövényről, és önálló növényként elültethető. A szedernél és a málnánál alkalmazható ez a módszer, bár ezeket a növényeket sarjakról könnyebb és egyszerűbb szaporítani.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest