Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HDD probléma (nem adatmentés)
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #48724 üzenetére
"Hogy helyes volt-e lefeküdni vele?"
Amennyiben húzott gumit, ha nem akkor kockázatos, bármit elkaphat.
nade komolyan! A csaj kezdeményezett. Akkor? ne erkölcs csőszködjetek már ennyire.
-
Vladi
nagyúr
válasz
negyedes #48539 üzenetére
Szebb csajt mindig fogsz találni, nem vitás.
Te döntesz végül is, akár rossz döntést is hozhatsz, belefér.Csak halkan jegyzem meg, hogy vagy 2 éve sírsz itt, hogy nincs nő, most meg az a baj, hogy 2 is.... anyám....
Ha meg danolászás van, akkor:
... szebbre vágyott, de nem kapott
még olyat se mint én vagyok
sej hannan naaaa na na na naaaa.... -
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #47689 üzenetére
Érdekes amit írsz. Vajon mit mond rólad, az, hogy ilyen nők társaságát keresed? Márpedig keresed, mert mindig ilyenekkel jössz össze.
Egyébként a k... az mi? Kicsinyes? Kéjvágyó? Kedves?
Nem ártana tisztázni ez mit jelent neked? Mert lehet valakinek csak az a kis kurva, aki a sarkon áll, van akinek már egy csinos nő is.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #46802 üzenetére
Szerintem ez nem időpazarlás. Egyszerűen kimozdulsz a mostani állapotból. Kötsz új ismeretségeket stb.
Aztán ha jön az igazi [omglol, bravo magazin.
] akkor önbizalomtól duzzadva, mindent eldobva rohansz hozzá.
Vagy 2 iwiw linket dobj már, kíváncsi vagyok.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #46788 üzenetére
Akkor válaszd ki a 10 legjobbat, írj nekik. Közülük az 5 legértelmesebbel beszélj meg randit a jövő hét minden napjára egyet. Vagy 2 nap alatt 5-öt.
Naés ha nem olyan jók neked? Tán nősülni akarsz?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #46704 üzenetére
csajok és pasik szvsz sz@rt nem ér. Rendes oldalra regelj és írj vagy 30 nőnek!
Ne várd, hogy kezdeményezzenek. Te legyél aktív.Így van ez az életben is.
A 3-as helyzetet meg hagyd a fenébe. Ez jojo szindróma, ezeket el kell felejteni.
Bocs jojo. -
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #46691 üzenetére
pat86 lány, nem?
Akkor fordítok:
"Engem vigyél el randizni, ne itt sírjá!"
Ami a nyűgödet illeti: regelj valami randi oldalra, heti 4 randit beszélj meg. 2 hónap alatt az 16 randi. Akkor elvileg lehet is valami.
-
Vladi
nagyúr
válasz
negyedes #46100 üzenetére
Gáz azért kicsit. Láttam már ilyesmit, egyik havernek volt ilyen csaja. Folyton hívogatta, meg a nyakán ült. Meg a sráccal mentünk reggel 5-6 között melózni, de 6:10-kor már hívta, hogy hol van, meg mit csinál.
Mondta neki: Drágám, hát dolgozom. Csaj kiakadt, hogy folyton munka de vele nem törődik. Már azóta nincsenek együtt.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
válasz
barca4ever #45998 üzenetére
Nem korai ejakuláció? Mert a korai erekciónak semmi értelme. Mármint, hogy abnormális.
-
Vladi
nagyúr
válasz
CurrentValue #45937 üzenetére
Én meg úgy tudom, hogy egy kapcsolatban legalább 2-en vannak. Egy háromszög helyzetben pedig hárman.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #45823 üzenetére
Egy minimális szociális vagy milyen gyest biztos kap. Az olyan 20 k. A többit passzolom.
Keresztkérdés?
-
Vladi
nagyúr
válasz
fordfairlane #45787 üzenetére
Naja. Felhívja lakásra, jól rámászik stb.
Csak meg kérdi: hát de nem lassítottunk?
De drágám! Nálam ez a lassú! -
Vladi
nagyúr
válasz
LadyLorien #45726 üzenetére
"ide jött panaszkodni"
megteszi ezt jópár srác. Ez a nőügyek topik." ha inkább felveszi a telefont "
A te kis kacsód se szakadt volna le a telefon súlya alatt.Jóvan béke, ti tudjátok.
-
Vladi
nagyúr
válasz
LadyLorien #45696 üzenetére
Nagyon komolytalan, hogy ide jössz arcoskodni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Most mit mondjak erre? Picsába.
Ordíts nyugodtan, akár le is kaphatod a 10 körméről a kiscsajt.
azt meg ne tűrd, hogy hülyére vegyen és kész.Egyébként annyira azért nem kőszikla ő sem. Szerintem ő is fog bánkódni miattad később, de akkor már késő.
Nekem is így volt exel. Dobott msenen. Mondom: wtf? Ezt hogy gondoltad csillagom?
Nem vallja be, de szerintem volt már akkor valami fickó, akire kacsingatott. Persze nem volt sok időm rá, és erre fogta.Nemrég meg felbukkant, kicsit kiborult, hogy le se szarom annyi idő után. Hát babám te pattintottál le, mint valami piszkot a körmödről. Mindegy. Néha meg jön az msn üzenet, hogy veled álmodtam.
Nézek, hogy mivan? Előbb kellett volna okosnak lenni.
Szóval lehet később lesz még ennek epilógusa, csak most valahogy rendezd a dolgot. Dühöngsz egy sort, majd befordulsz, de szép lassan elmúlik.
Aztán jöhet a következő csaj.
De a tapasztalatokat azért jegyezd meg.
(#45648) MmDorian:
De teljesen normális. Amikor szerelmes vagy belé.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #45280 üzenetére
degonosz
-
Vladi
nagyúr
Csajomnak 7 hónap járás és 2 hónap együtt lakás után tegnap először "fájt a feje".
Vagy ennek nincs olyan nagy jelentősége? Legjobb családokban is előfordul? -
Vladi
nagyúr
válasz
concret_hp #45074 üzenetére
Milyen nemi betegségekben szenvedett.
Jó bocs. -
Vladi
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #44832 üzenetére
Hehe. Ezek szerint csak elolvastad azt a könyvet.
Azért érdekes, hogy mit látott bele. Lehet azért adta a könyvet, hátha észreveszed már, hogy mi hiányzik neki.
És most hadd ne idézzem orbanót.
-
Vladi
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #44828 üzenetére
"hanem az, hogy azt értenek ki belőle, amit nem kéne - és amúgy benne sincs"
Ennyi erővel lehetne Nők lapja is.Én amúgy olvastam már Coelho könyvet, egy pasas ment a piramisok felé. Ilyen utazó féle volt. Most nem értem ebből mit tud egy nő kiolvasni a kapcsolatára.
-
Vladi
nagyúr
válasz
kaoszpapja #44606 üzenetére
lcsb: legyünk csak barátok. Az az állapot, ami elkerülendő. Avagy: "pasim már ne legyél, de dumálgatni jó veled, marad még, az nem érdekel, hogy hülyére frusztrálódsz közben, nekem ez így jó, dugni azt nem fogunk, de azért csak szórakoztass el egy darabig. "
Nem összekeverendő a férfi-nő barátsággal.
-
Vladi
nagyúr
válasz
kaoszpapja #44590 üzenetére
Bakker mé nem menté beee???
(#44601) kaoszpapja:
Sehogy.
Keress másikat. Aki be is cibál a bugyis jelenetnél.
De tipikus, hogy jojoval egy az avatarotok. Most szolidaritásból én is magamra öltöm.Hallgass amúgy rá, tudja miről beszél.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #44579 üzenetére
Na jó, jó, de most hogy állsz?
-
Vladi
nagyúr
válasz
negyedes #44161 üzenetére
"Egy reszben nagyon megfelel es vonz, masikban viszont szinte taszit."
Nincs tökéletes ember. Vannak pozitív és negatív tulajdonságai. Mi a meglepő?Ha szimpatikus és jól alakul a dolog, akkor tovább előre.
Aztán majd kiderül, hogy mi lesz és kész.
(Egy szem főnököm mondja mindig, hogy majd átugorjuk a folyót, ha odaértünk.)
-
Vladi
nagyúr
F@sz kivan. Mennyire tudtam, hogy ez lesz.
Nehogy már visszaess! Mondtam, hogy ez sehova sem vezet. Hiába akarod elhinni az agyad hátsó zugában. Halott ügy!A terézanyaságod meg tartogasd egy olyan csajnak, aki alig várja, hogy veled lehessen, felnéz rád, és egy mosolytól beindul a cerka.
-
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #44076 üzenetére
Szerintem lesz még ennek folytatása, a csaj biztos, hogy fog még keresni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica #44048 üzenetére
"Én szerintem jó ötlet."
Akkor mi a kérdés? Mondtam, ha bejön, akkor hívd el randizni stb.Egyébként meg: de. Pont ezzel indítod a kapcsolatot.
(#44052) orbano: vagy közös főzésre beállít 1,5 kiló pacallal.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica #44043 üzenetére
Azért meredek azzal kezdeni, hogy ha xy dolgodon változtatsz, akkor megfelelsz nekem. Nem gondolod?
Ezzel előállsz, hát kicsit se lesz kiakadva. De ha ezen lovagolsz, akkor miért is akarsz vele lenni? Tényleg nem értem.
A másik meg: simán jöhet holnap egy nálad okosabb, akinek bejön a kis husi. Akkor már fújhatod.
-
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica #44028 üzenetére
Ha bejön a csaj, akkor utazz rá. Ne filozofálj.
Mondjuk úgy nehéz, hogy a negatív tulajdonságait veszed előre a listán. -
Vladi
nagyúr
válasz
Apollyon #43720 üzenetére
Á elhiszem, hogy szar most. rádöbbensz, hogy nélküled is van neki élet, meg pótolható vagy.
Ne aggódj, elmúlik az érzés. Most szar, de majd kijózanodsz () és máshogy látod majd a dolgot. Kicsit még sajog, de a lényeg, hogy ne ess vissza. Menj tovább, akkor hamarabb elmúlik.
Ha meg találsz egy rendes csajt, akivel egymásra vagytok kattanva, akkor már az egész csak homályos nosztalgia lesz.
Jól kiüthetted azért magad.
Jah még valami: Nyugodtan kiborulhatsz. Tombolhatsz. Akár sírhatsz is. Mert akkor mi van? Semmi. Jobban leszel tőle és hamarabb összeszeded magad.
-
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #43623 üzenetére
"Tegnap még azt mondtad, hogy ne legyek ott a névnapi bulidon, mert nem bírnak"
Atyaúristen. -
Vladi
nagyúr
válasz
Uhh, az első szakasz már megvolt. De már fulladok attól, hogy milyen álompasi vagy.
Illetve nem vagy. A kapsolatban. 1 kapcsolatban 2 ember van. Neked mi volt ebben a jó?
Hogy tökéletesnek érezhetted magad? Vagy mit tett bele a lány?(#43651) orbano: jóvan. Lényegen nem változtat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
"Szerelmes voltam."
Egyelőre eddig jutottam.De hát ennyi is elég már. Mert ha ezt így fogalmazod meg, hogy voltál, akkor ko, vége, infinito, ende.
Nem baj, kicsit szomorkodsz, majd felszabadulsz, bulizol, megismersz lányokat, találsz valakit, összejöttök...
-
Vladi
nagyúr
válasz
d_Gabesz007 #43624 üzenetére
Nem gáz. De nem neked kéne lesmárolni?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #43484 üzenetére
Hát jah.
Level 3: legyél vele mindig kedves, de mindenki mással bunkó.
exem imádta ha tirpák vagyok, mindig tűzbe hozta.Aztán 1-2 rossz szó neki és nekem annyi.
(#43488) Ijk :
"Amúgy az lehet a problémád, mint nekem. A jó csajok megriadnak a szépségemtől."
Híjnye...(#43495) ildi_ :
Mán oda 25 is elég.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #43021 üzenetére
Szexuális zaklatás.
(#43025) Jojo5:
Nézzél körmére.
De mi az, hogy titkolni?
-
Vladi
nagyúr
Najó hát azért ne keverjétek a szenved miattadot azzal, hogy oda van érted, epekedik utánad, nagyon vágyik már rád.
Egyébként meg a kapcsolat elején belefér a játszma, hogy kevered a kártyákat meg stb. de egy tartós kapcsolatban már inkább az együttműködés a fontos, a kapcsolati dinamikát meg ne a játszmák uralják.
-
Vladi
nagyúr
Arrrghh jojo!!
Küld már el a csajt a halál fa... faluba!
Ha nem pattintod le, akkor csak a szívás lesz vele még sokáig. Párszor már leírtam a topikban, hogy az ilyen tipikus 3-as kapcsolatokban mindig a 3. szív. 98%
(#42901) akos3:
Jelen.
Semmivel se vagyok előrébb, ha a csaj szenved miattam. A csaj legyen boldog attól, hogy velem lehet.
(#42905) Jojo5:
Nem akar szarban hagyni, mégis megtette veled.
Hát most előrébb vagy, hogy tipródik?
Ugyanúgy nuku csaj neked, mint ezelőtt. Hiába töröd magad. Csak játszadozik, hidd el. -
Vladi
nagyúr
Csajom holnap megy állásinterjúra! Szurkoljatok. Ha kap munkát költözik hozzám.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Apollyon #42711 üzenetére
Persze! Kb ez a különbség az együtt élés és a házasság között. A házasságot mint olyat a jog is keményebben veszi.
Ami a papírra került ugyebár. De ez csak a jogi oldala. Van ennek egyéb része is.
(#42714) SzalaiG:
Hát nem is üzlet. De lehet, hogy egyszer véletlenül csak kell. Ki tudja.
Ismerek olyat, hogy 3 gyerek 1 lakás. válás. A kedves férj meg befenyített, hogy vagy a gyereket viszi, vagy a lakást.Ilyen emberre gyereket? Anyuka meg vitte a gyereket. Igaz ráment pár ősz hajszála, de felnevelte a gyerekeket 0-ról indítva.
De jó lett volna ott egy házassági szerződés.
-
Vladi
nagyúr
Házasság: azért az nem csak egy papír. Hanem egy elvben élet végéig vállalt elköteleződés. Annak minden örömével és nehézségével.
Nem csoda, hogy a nők nagyon fontosnak tartják, hiszen erre vágynak. Egy pasira ezt az elköteleződést és stabilitást tudja vállalni, biztosítani.Nem csak egy papír, meg nem ósdi hagyomány.
-
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #42652 üzenetére
Gonosz lennék azt mondanám: megmondtam.
De persze nem teszem.Így könnyebben kijössz a történetből, örülj neki. Keress egy normális csajt.
-
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #42636 üzenetére
Elnézés?? Hát de mér? Mit csináltál? Orrbavágtad?
Vigyél neki csillagokat akkor.
De nem úgy, hogy orrbavágod!
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neoteric #42575 üzenetére
Ez is benne van vastagon.
(#42576) Iscariah
Nem végez ki, nem ér véget az életed, csak a kapcsolatod. Kihevered majd. Látod már a srácok hívnak inni... izé lazítani.
Szerintem sem hazudott, egyszerűen véget ért. Lehet már korábban is voltak jelei ennek, csak nem figyeltél rá, vagy nem törődtél vele. -
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42539 üzenetére
Velünk kezded? Ok.
Még akár be is jöhet. najó ez mégse rátok tartozik
-
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #42530 üzenetére
Már írtam neked korábban, hogy egy ilyen 99.999%-ban sehová sem vezet.
Hová, hová... döngetik a csajt éppen.
-
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #42516 üzenetére
Ezrét fogsz te pofára, semmi gond.
Azért vagyunk férfiak, hogy elviseljük.
(#42522) Stalker-2572:
Bakker már te is?
Másikkal mi lett?
Franc se bírja már követni a nőügyeiteket.
-
Vladi
nagyúr
válasz
runner 125 #42456 üzenetére
Hejj olyan szépen betett téged tartalékba, hogy öröm nézni.
Én végigmentem ezen az úton már, hidd el, ameddig tart. Nem vezet sehová.
Mindig a 3. szív.A közösségi oldal semmit se jelent. Ha tényleg annyira nem lenne fontos neki a srác, akkor már rég a te ágyadban szuszogna.
Csak összehasonlítás végett, az én egykori ilyen "lány ismerősöm" azóta már hozzá is ment az illetőhöz. De az iwiw profiljáról az se derül ki, hogy kapcsoltban van. Na jó lehet sejteni, mert gyereke már van.Az én véleményem szerint: kis hölgy megy megtudni mit is akar az élettől. Addig runner 125 keres magának valami normális csajt.
(#42460) Ba cy lus:
Déli sarkra postázás az csillagos ötös megoldás.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42431 üzenetére
Üdv és béke fórumtársak.
Várjál kicsit, továbbfejlesztem neked: amelyik csaj nem is érdekel: szard le, dobd. aki igazából tetszik: dugd meg.
Jobb kicsit?
-
Vladi
nagyúr
válasz
SzalaiG #42114 üzenetére
Köszönsz. Alap. Kifejezed a szimpátiát. Felteszel 1-2 kérdést. Hogy lássa, érdeklődsz iránta, megnézted, elolvastad az adatlapját. Plusz meg tudjon indulni egy társalgás. Magadról minimálisat! Max a levél 5%-a. Mert az adatlapod már kitöltötted, pár dolgot írtál magadról. Ugyebár kitöltötted...
De ha érdeklődik komolyan, akkor úgyis fog visszakérdezni!
Plusz látta a képeid. Főleg azok döntenek!
Valamelyik oldalon van is egy oktató videó sorozat (nemröhög!
), azt ajánlom figyelmedbe.
Pl:
"Szia Zsuzsa 18!
Nagyon csinos lány vagy, tetszik a biciklis képed. Szeretsz túrázni?
Én a nyárat mindig a Mátrában töltöm.
Írtad, hogy tanulsz még. Melyik egyetemen? Milyen szakon?
blabal és a többi..."De kb. Ennyi.
Lorion? Mivel sértem a közerkölcsöt?
(#42124) Lirion:
Ühüm. A jobb, értelmes csajok az ilyen levelet rutinból vágják a kukába.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42035 üzenetére
"mert lehet nem tudná egyből eldönteni, hogy "ő elég jó a NEKED""
Bakker aláírás gyanú!!!
-
Vladi
nagyúr
válasz
GabN73 #42029 üzenetére
"neten nem szeretnék szerelmet vallani"
"Nem csapok nagy zajt, ajtóstól rontok a házba"
Te figyelj már! Hová rohansz?
Az internet kapcsolatteremtésre nagyon jó, megismerkedésre nem annyira. Lehet bejelölni, írni neki, meg utána lehet 2 ünnep között elmenni korcsolyázni, teázni stb.
-
Vladi
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #42021 üzenetére
Várd meg, míg lesz kép és hang.
Majd lesz.
Aztán vagy összejön, vagy nem. A lényeg, hogy működik a csajozókád, ha nem is vele, akkor másikkal.
Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Éjszakai műszak
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asustor NAS
- Windows 11
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest