Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #6873 üzenetére
nem nőügy, de ~:
Péntek este: épphogy elkezdem egyik gyakori helyünkön kortyolgatni a koktélomat a pultnál, erre jön egy leányzó (nem, nem ronda (sőt, uhh), és nem a legősibb foglalkozást űző)...és megkóstolja az italomat...ott, ahol én magam is érzem az ízét.
Így kezdődött a hétvége...érdekes este volt, de mind1, viszont másnap elcsesztem egy teljesen normális lehetőséget...(az meg norvég leányzó, lehet, h rossz helyen reménykedek én is)...
mindig 2 kérdés marad:
- azért nem kérdezted meg tőle, mert nem ittál eleget?
- miért kell inni hozzá?
(még azért lehet belőle valami, ha összekaparom magam) -
orbano
félisten
válasz
Foglalt név #6894 üzenetére
jaja, ott van a te neved, csak mivel a fotonok nem juthatnak el róla halandó szemébye, ezért átrendeződnek a fényalábok és a szemünkkel már csak a foglalt név feliratot látjuk
-
Tim82
félisten
válasz
Foglalt név #6894 üzenetére
Te még tökéletesebb vagy.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Foglalt név #6891 üzenetére
Ha ennyire jó vagy, akkor hogy lehet, h nincs saját neved? Hogy bitorolható el a legjobbtól a legjobb neve?
Hány csajod van - volt -lesz?
-
Majstor
senior tag
Imádom a Dalmát!!!
ui: Tudom, bolond vagyok+ részeg!!!!!!!!!&#>>>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
fokukac
nagyúr
kezicsókolom, nőügye van-e itten valakinek?
-
lorcsi
veterán
válasz
Foglalt név #6870 üzenetére
igazd van, de szemből hogy látod a hátát?
-
fokukac
nagyúr
-
orbano
félisten
honnan szedted azt a hülyeséget, hogy a jó dolgokhoz ragaszkodni kell? honnan veszed azt a hülyeséget, hogy van párkapcsolatban skaláris mérce, vagy ha úgy tetszik rendezési reláció és ideális elem? Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, hogy legjobb? Nincs legjobb kapcsolat, legjobb csaj. Másmilyenek vannak. Ragaszkodni valamihez csak azért mert "elég jó", az iszonyat nagy faszság és boldogtalanságot szül.
hihetetlenül korlátolt életfelfogás... -
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #6857 üzenetére
kicsit vissza is hallgattam a régi dalszövegeket, és azt találtam, ez ma igazabb, mint '86-ban:
" (...)
Lombardozzi - ez a huszadik század!
Lombardozzi - a nők dolgozni járnak.
Lombardozzi - ne sírj, kacagj!
Lombardozzi - te Lombardozzi vagy!
Lombardozzi - romantikus férfi.
Lombardozzi - a nőket nem érti.
Lombardozzi - levelet ír.
Lombardozzi - titokban sír.
(...)
Lombardozzi - ez a huszadik század!
Lombardozzi - Júliát ne várjad!
Lombardozzi - állj odébb!
Lombardozzi - rajtad röhög a nép!
Lombardozzi - tragikus hős.
Lombardozzi - sokáig volt nős.
Lombardozzi - maradj zenész!
Lombardozzi - rajtad kívül mindenki színész!"(dallamvonalat ismerve persze mégjobb)
-
zso73
veterán
válasz
Foglalt név #6860 üzenetére
Ez szín tiszta előítélet volt. /Tényleg sok az anyag./
Az Exemnek is így lett pasija. Ő megmutatta, hogyan kell szeretni. Van ilyen, hogy a tettek mezejére lép az általad leírt jellemű ember. Ne becsüld le a srácot........Taki: Ne akard mások életét formálni. Nem élhetsz senki helyett. Ezt választották, és ennyi.
A tiéddel rendben minden egyébként ? -
Foglalt név
addikt
Igazán nem muszáj visszajönnöd, ha mégis, 2 dolog.
1. az alkoholt nem én írtam, úgyhogy ez mellé
2. "A szerelem olyan, mint a bepisilés: mindenki látja rajtad, de a melegét csak te érzed!"Egyébiránt nagy guru lehetsz, hogy az egyikükkel tartod a kapcsolatot és eldöntöd mi a jó nekik, úgy, hogy ők maguk sem tudják
Ha ráérsz taníthatnál engem is
Vicc volt, nehogy komolyan vedd!
-
Taki_
tag
válasz
Foglalt név #6860 üzenetére
Csak 2 dolog mert rohannom kell...
1. Alkoholt egészsségügyi okokból nem ihatok, úgyhogx ez mellé.
2. Soha semmit nem akartam a csajtól. Nagyon jó barátom, de ennyi.És igen is azt szeretném, hogy nekik ugyan olyan jó legyen, mint mondjuk 1,5 évvel ezelőtt. Ez akkora baj? Mert most csak szenved mind a kettő, pedig alapja nincs...
-
Foglalt név
addikt
Te ugye az a srác vagy, aki fülig szerelmes a csajba, csak akkora lúzer, hogy sosem kaphatja meg, ezért aztán fikázza azt a srácot, aki éppen a lánnyal van és előadja, hogy ő mindent jobban TUDNA. Ja, hogy feltételes mód, mert sosem jut el odáig, hogy a helyében legyen? Ki is akkor a szánalmas?
Én nem kérek elnézést a leirtakért, mert hányni tudnék az ilyen gerinctelenségtől...
Ha valaki akkora fasza gyerek, akkor mutassa meg, hogy kell, ne pedig prédikáljon. Jó példával járj elöl
Jut eszembe, szűz vagy még? -
Taki_
tag
Már most elnézést kérek mindenkitől a leírtakért. Én soha nem tárgyalnám ki a magánéletemet így nyílvánosan, nem is teszem. Valószínűleg nem is fogok ide többet írni DE...
Muszáj. Felhúztam magam! Érzéseid... aham... Mi volt a probléma pár hónapja? Mit pár hónapja? Fél éve kb! Az érzéseid?! Aham. Talán akkor itt kellene rendet tenni először.
Lehet nem ide tartozik, csak eszembe jutott vmi... Kitalált sztori, nem valós személyek. Vagy de. Tegyük fel külföldön vagyunk. Adott egy pár. Pár, hiszen ők ezt mondták magukról, még ha azonos is a nevük. Adott egy kívülálló, aki testvéreknek nézte őket. Na ez gáz. Ok, keveset volt együtt a pár, de ez hol számít? Sehol. Külső szemlélőnk rossz emberismerő. Rossz emberismerő barátunk csak annyit lát, hogy a srác igen csak elhanyagolja a csajt. De miért?! A választ nem tudni. Lehet nem elhanyagolta, csak nem értékelte eléggé azt, ami van. Ez lehet. De ezt csak a külső szemlélő látta így, a valóság nem ez volt. Reméljük. Na ez a srác ezt a marha kényelmes helyzetet feladva egyszer csak gondolt egyet, hogy neki így kurvára nem jó. De miért? Ezt sem tudjuk. Senki sem. Nem volt jó húzás... Mondhatjuk úgy, hibázott. Hibázott, mert azt hitte talál jobbat. Ideje volt rá. Nevezhetjük őt akár optimistának is, mert a tökéletesnél jobbat találni... Hát ha valami optimizmus, akkor ez az. Semmi képpen sem reális gondolat. Jobbat találni egy olyan nőnél, aki végtelenül rajong érte és bármit megtenne érte. Hogy az optimista srác is így érzett-e régebben, ez sem tudjuk, nem ismerjük őt. De ha ez a srác egyszer, bárhol felbukanna, csak annyi mondanék neki, hogy hülye, ha egy ilyen nőt elenged. Értékelje amit kap. És viszonozza az érzelmeket. Lehet amit viszont kap majd, az pozitívan fogja megváltoztatni a srácot. Ööö, ezt az utolsó mondatot tessék a "lehet" szó nélkül olvasni. Úgy jobb.
Van pár napod. Ha hazajött, tessék cselekedni.
Én 4 plakátot számoltam össze az aulában, te hányat?;)
-
fokukac
nagyúr
figyeljmár, ha nem akarod, akkor nem kell erőltetni, és kész.
ha összegzed az érzéseidet, akkor siralmas a kép? akkor mind gondolkodsz még?nem erőszak a disznótor....
-----------------------------------------
más téma :
-
Flow
senior tag
Kösz, hogy megfogalmaztad. Így kicsit könnyebb lesz talána döntés. Talán meg kéne beszélnem vele, de annak meg kicsit "én előre szólok, hogy nem ígérek semmit" szaga lenne.
Kicsit most úgy vagyok vele, ha racionális, gondolok rá, minden smakkol: kedves arc, szép bőr, szinte hibátlan alak, igényes, tudja mit akar, nem csak a mának él, okos, meg lehet vele beszélni a legtöbb dolgot, nyitott, ismer, elfogad stbstb. Nem akarok áradozni róla. Kicsit azért is estem kétségbe, mert attól tartottam, nem találok nála jobbat. Nem, korántsem tökéletes... vannak hibái. de mégis, szummázva igencsak magas eredményt kapna egy virtuális skálán. HA viszont oda jutok, hogy összegzem az érzéseimet, elég siralmas a kép.Próbálok elvonatkoztatni, de nagyon nehéz.
-
Oracle
senior tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mensest hogyt kell számolni mert 2 variációt hallottam.
1. A megjöveteltől 4hétre.
2. az elmúlástól 4 hétre jön a következő. -
orbano
félisten
Ha azóta nem volt senkid ilyen fontos, akkor nyilván ő lesz az, akit a vágyaid eléd vetítenek. Olyan, mint amikor éhes vagy: nem olyan ételt fogsz megkívánni, amit még nem ettél. Én ugyanezt érzem most az ex-exem iránt, de tudom, hogy csak "kamu". Kezd hiányozni az a szeretet és meghitt légkör. De nem vágyhatok rá egy olyan embertől, akit még nem ismerek, nyilván az agyam a már megtapsaztalt mintákból a legintenzívebbet fogja felhozni...
Próbálj meg ettől az érzéstől elvonatkoztatni, és úgy nézd meg, kell-e neked az a lány. -
Flow
senior tag
Hja.
Nem tudom, érdemes-e. Mit veszthetek? Mit veszthet ő? Ezekre a kérdésekre adott válaszok kavarognak bennem. Miért gondolkozok egyáltalán ezen? Talán mert hiányzik már egy társ? magányos lettem? Vagy ténlyeg _vele_ akarom folytatni, és csak rá van szükségem? Ezekben a kérdésekben nagyon nem tiszta a határvonal. Nagyon nehéz kategorizálni, mit miért érez az ember.
Ez most csak úgy kijött belőlem. :|
-
orbano
félisten
válasz
darnellsmith #6845 üzenetére
én sem értem mi azal a baj
-
Flow
senior tag
Zavarodnak a dolgok. Találkoztam az exemmel. Elbeszélgettünk. Furcsa élmény volt. Azóta többet beszélünk msnen. Azt mondja: kezdjük "újra". Tudja mit hibázott, blabla.
Hiányzik, és nagyon szeret(t?)em. Akkor meg mi tart vissza? Kicsit megkeseredtem azóta. Vagy csak már iránta nincsenek romantikus érzelmeim? -
lorcsi
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
fokukac #6826 üzenetére
Akkor meg szíved joga eldönteni, hogy most belépsz-e avagy sem. Én hasonló esetekben tudatom az illetővel, hogy évente 3-szor vagyok MSN-en, szal ha ott akarna elérni, akkor találjon ki valami mást (emiatt már buktam egy-két érdekesnek tűnő dolgot - pl. egy online rádiószereplést -, de nem bántam meg még semmit...)
-
frame>24
addikt
ja meg én speciel senkivel sem msn-ezek/iwiw-ezek, ill. ritkán, sürgős esetekben (akkor is csak barátokkal). iwiw-re felnézek, ha e-mailre jön levél, hogy írtak/jelöltek, stb.
e-mailen ritkán váltok 1-2 távoli ismerőssel hosszabb levelet, munkán kívül szinte csak találkozók megbeszélésére használom. Már az idegesít gyakran, ha a gmail-chat funkción valaki lovagol és ott kell "csevegni". -
frame>24
addikt
válasz
tekeyagd #6834 üzenetére
ez az iwiw meg msn, ezeken én már csak kuncogok. tartsuk a virtuális kapcsolatot, mert személyesen már túl sok energia, vagy mi?! - bahh. Nem. (legalább nálunk többnyire élőben beszéltünk, de mostanra én ezt az egész miazmát járhatatlan útnak tartom. csak felszakítja a sebeket (ha voltak) + visszalök az emlékek közé. (fokukac pláne utalt rá, h ez az emlékezés neki sem gyengéje, én detto...hát nem tudom, kell-e ez...)
Don: kapcsolódj be!
apropó emlék: mint korábban mondtam, természetes, h halálunkig elkísér, de úgy értem, nem biztos, hogy jó mindig a múltban búvárkodni.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!Most tévedtem erre a fórumtopicra.Be lehet kapcsolódni?Mostanában kicsit összekuszálódtak a dolgok.Jó lenne kibeszélni.Persze, hogy hölgyekről lenne szó.
Lehet?
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #6821 üzenetére
nálunk a követekző a helyzet:
ugyanezt játssza velem a volt barátnő, akit én is évekig életem igazi, visszavonhatatlan, megismételhetetlen és egyetlen nőének tekintettem. (lehet, h ez így is van); (de vmelyik nemrégi hsz-ben utaltam rá, h ez a szemlélet részemről kissé megváltozott) A lényeg, ha nem vettem fel vele a kapcsolatot, addig nyösztetett, amíg mégis végül összeültünk egy beszélgetésre. Bármikor felhoztam, hogy "rewind selecta' ", akkor a válasz az volt, h nem is tudja, h képes lenne-e újra..., később meg hogy biztos nem, de akkoris tartsuk a kapcs., stb.
ilyen szociológiai dógok ezek
de persze sose lehessen tudni...(én valószínűbbnek tartom, h ez csak annyi, h mint ember normálisnak tart, és valószínűleg azon kevesek közé tartozol nála, kivel jól el tud beszélgetni, de nem történhet meg az a bizonyos "some sort of line has been crossed.")nyaff....
inkább kérd meg Lucifert, hogy vezessen új utakra.
p.s.: megin offban írsz echte ON-topik témát, de ez asszem ez már stilisztika -
fokukac
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #6827 üzenetére
szívesen, szórom az alapbölcsességeket, ahogy azt kell
------------------------------
többieknek : köszönöm, viszont kívánom...
mondjuk veletek is csak többen vagyunk
-
fokukac
nagyúr
tényleg, életem exnője tegnap (Egy nap késéssel) írt a wiw-en, hogy nagyon boldog névnapot kíván, és hogy "majd kattintsak rá" az msn-en.
Nemtom, hogy kezeljem a kérdést, mert úgy alapvetően magától nem szokott hozzám szólni, és én sem szólok hozzá hónapok óta (egy boldog karácsonyt- ill. buék-sms-t leseázmíva), meg nem szoktam belépni be msn-re, meg amúgy is letiltottam hónapokkal ezelőtt.álljak vele szóba, vagy hagyjam? már az fáj, hogy eszembe jutott.
(Ui. amúgy úgy két hete megint hozzáadott az msn-listájához, pedig én nem is töröltem..)
-
fokukac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #6816 üzenetére
ahogy mondtam már, amikor racionálisnak kéne lenni, általában emocionálisak; ugyanakkor abban a kevés esetben, amikor emocionlisnak kéne lenni, akkor annyira baromi racionálisak tudnak lenni, hogy az már bicskanyitogató...
-
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r) #6816 üzenetére
akkor te nem kapsz pezsgőt
-
frame>24
addikt
OFF:minden alkalmat megragadok, hogy elmarasztaljam a hazai helyzetet:
ha már Amerikába mégy, próbáld úgy intézni, h véletlenül ott maradj!(komolyan is)
igen, "külföldinek lenni annyi is, mint nyomoréknak lenni," de én itthon halmozottan így érzem.FF
biztos imponál neki, h "világot látó embör" leszel...
-
zabla
aktív tag
hát azok alapján teljesen más a helyzet
amúgy az is hozzátartozik a dologhoz, hogy egyrészt van barátja, igaz vele nagyon fasírtban van, másrészt én 1 hónap múlva megyek amerikába egy évre...
frame>24: ritka jó viszonyban voltunk már az előtt is, hogy egyáltalán láttuk volna egymást élőben
-
VargaI
senior tag
Sokkal ösztönösebbek, azonban ha ezt mondta az még egyáltalán nem biztos. A nőknél sokkal inkább a viselkedés és metakommunikáció számít. Abból már leszűrheted, hogy valójában mi a helyzet
.
frame>24: Nálam az csak első szűrő, még kell hogy a temperamentuma is normális legyen vagy éppenséggel mégjobban megfogjon. Hiába néz ki egy csaj jól ha mondjuk teljesen irritál a viselkedése...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Fűnyíró topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5080 SFF/Pentium G6500T/2 8 GB DDR4/128GB NVMe - Windows 11
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest