- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
djozsi #27934 üzenetére
+winery
Köszi nektek a vàlaszt.Kvelstadt
Én e Definitive Edition-t easy-n kezdtem el. Egész szépen lehet benne így haladni, persze a platformer részek ugyanúgy szivatósak. Viszont egy élmény nézi, annyira szép hogy folyik a nyàlad kb miközben jàtszol.
Vajon milyen lehet egy 65"-os OLED-en? -
Dreimus
senior tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
djozsi #22018 üzenetére
Ez egy f#ng reszelgetés, nem érzed? Most komolyan azon kell rugóznod, hogy én azt mondtam, a BC sikeres funkció az XO-n és számolod a másodperceket? Hagyjuk ezt, nem mondok inkább erre semmit, csak annyit ha olyan nagy kudarc lenne a BC, akkor miért feszülnek rá nagyon komolyan a következő generációban (is), sőt most már a PS is nagyon komolyan veszi még specifikus szabadalmakat is benyújtott és komoly munkát fektetnek bele.
Ráadásul az alap felvetésem a Wii-hez kapcsolódott, hogy szerintem egy Wii emulátor sikeres termék lenne a Switchen.
Inkább le se írom, mert előhúzol valahonnan egy statisztikát, hogy cáfolni próbálj, de mégis milyen sikeresek volta a különféle retro gépek, elkapkodták őket, az emulátorokat is kajálják a népek.
A Wii-n rengeteg jó kis játék van, ráadásul szerintem egész jól néznek ki főleg a Nintendo címek, pláne kézi módban, ahogy a linkelt YT videó is mutatja.
Egy olyan fiatalnak, akinek a Switch az első konzolja simán adna játékélményt. Engem főleg a parti játékok miatt érdekelne, mindenki megtalálná a maga játékait.
Lehet, hogy lesz előbb-utóbb erre fejlesztői kapacitás a Nintendónál. Én örülnék neki nagyon. A Wii viszonylag egyszerű HW volt és már most is egész jó emulátor van rá, a Nintendo kicsi megreszelné és még hatékonyabbá tenné meg a joy cont hozzá illesztené és kész. Nem kéne olyan nagyon sok munkát belefektetniük szerintem, mondjuk szemben egy x360 BC-vel. -
mike1334
veterán
válasz
djozsi #22010 üzenetére
Ja..a cikk szerint amiből a grafikon van, 1.65 milliárd percet játszottak xbox one-on "régi" játékokkal...azt tegyük félre, hogy a helyreigazítást, miszerint rosszul számoltak, azt nem linkelted....De egy évvel később már 1 milliárd ÓRÁRÓL van szó...jó év lehetett.
Egyébként személy szerint az általam legjobban várt játékok a mass effect és a fallout sorozat tagjai, azokat azonnal megvenném.
-
Baltazár123
őstag
válasz
djozsi #22010 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ezek alacsony árú programok eleve, mert XO-n a régi játékok olcsóbbak és ráadásul minden hónapban kapok 2 db x360 vagy első xbox játékot ingyen a live előfizetés miatt? Illetve még ezen felül is masszív akciók vannak rá és a többség olyankor veszi.
Nyilván egy Nintendo ökoszisztémában nem számítok se alacsony árakra se ingyen játékra se masszív leárazásra, de arra gondoltam, hogy megérné nekik Wii emulátort készíteni és a régi játékokat újra eladni, de most már Switchre. Én magam is vevő lennék legalább 4-5 játékra és lenne is rá forrásom, mert akkor eladhatnám a ritkán használt Wii-t.
Egyébként meg a BC kiemelten fontos tulajdonság lesz új konzoloknál sőt most már a PS5 is kiemelten kezeli ezt. -
törölt tag
válasz
djozsi #21979 üzenetére
Az kemény!
Én most fejeztem be az első végigjátszást. Egy kicsit félre rakom most a játékot, mert jön most egy csomó játék, ami érdekel. Mire megint belevágok, talán megjelenik egy-két plussz dlc.
Amúgy Te hogy érezted, nem laposodott el a történet egy picit a végére (blue lions oldalon)? A közepén nagyon beindult a story, de a vége olyan semmilyen lett szerintem. Kíváncsi vagyok, a többi route milyen lesz. -
törölt tag
válasz
djozsi #21938 üzenetére
40 perc gameplay is van már hozzá.
Én úgy döntöttem, maradok pc-n ezzel a játékkal. De akinek eddig kimaradt, annak itt a remek lehetőség -
petymek
senior tag
válasz
djozsi #21888 üzenetére
Azt vettem alapul amit a cikk írt. Attól, hogy Zelda rész kevesebb van, még lehetnének jobb mutatók.
Mariót nagyon szeretik ez tény, Zeldát nem annyira.
Mint ezen mutatókban járatlan, ültem a cikk elé, és meglepett.Nézd meg a GTA brandet, csak a GTA V-ből több mint 100 millió ment el.
-
Baltazár123
őstag
válasz
djozsi #21851 üzenetére
Meg az író dúl-fúl, hogy túl keveset kért a jogokért és most, hogy sikeres lett, szeretne még több pénzt kapni érte. Nehéz természetű az író és ez igazolta is.
Ez a switch port nagyon nagy dolog tőlük és hihetetlen, hogy megcsinálták. Én viszont cikra 3 hónapig mással nem is játszottam, mint a witcherrel. Nem bírnám magam rászánni, hogy újrakezdjem.
Jobb lett volna, ha szüneteket tartok a DLC-k között, de goty kiadást vettem meg XO-ra és egyben lenyomtam. Akármilyen jó is a játék, már alig vártam, hogy vége legyen a napfényes délen a történetnek. Túlcsordult. -
zegram
csendes tag
válasz
djozsi #21645 üzenetére
Kinek mi az affinitása, arról hol lehet jót olvasni? Van erre valami oldal, amit esetleg javasolni tudnál? Én a kék oroszlán osztállyal haladok most, de úgy érzem, hogy Ingrid nagyon gyenge. Lehet, hogy egyszerüen rossz irányba mentem vele? Másokhoz képest hihetlenül gyenge, sokat mellé üt, keveset sebez és stb. Pegasus Knight-ot csináltam belöle. Mondjuk ö az egyetlen ilyen, lehet csak rosszul használom ezt a kasztot?
A lovasokat le se kell szállitanom a lóról, de öt lehet le kellene?
Köszi. -
válasz
djozsi #21625 üzenetére
Nagyon irigy vagyok, amikor valaki ilyen jól belemerül egy játékba... nekem a család/munka mellett egyre kevésbé sikerül sajnos
(nehogy bántásnak vedd!), egyre inkább gyűjtök, mint játszok.
Az amiibo-kal az utolsó játékom az volt, hogy Zelda feleségül ment valamelyik FE figurához, de aztán inkább átmentek a Super Mario Odyssey esküvőre és irigykedtek a szép ruhák miatt - kislányom 7 éves, bocsiiii)
-
ISThun
csendes tag
válasz
djozsi #21556 üzenetére
Blue Lions. Velük megpróbálom végigtolni egyelőre normál nehézségen, aztán utána majd egy másik házzal egy fokkal nehezebben. Vagy dobom a sutba, mert más játék is várná, hogy végigjátszam.
Kipróbáltam a 3DS Fire Emblem Echoes-hoz meglévő két amiibomat a játékban, kaptam értük pár cuccot de "csak" egyszer, tehát nem úgy naponta mint a FEE esetén. Enyhe csalódás, de azért így is örültem neki. -
nxswitch
senior tag
válasz
djozsi #21494 üzenetére
Van egy ,,Bookmark", ami elmenti a játékot és kidob a főmenübe, és utána tudod onnan folytatni. Nem tudom, hogy ha betöltesz egy másik mentést akkor elveszik-e a Bookmark, gondolom igen.
Azt hittem egy healer elég. Potiont még nem láttam eddig, megnézem majd(nagyon a játék elején vagyok, 1x újra kezdtem).
Köszönöm a tippeket!
-
adalbert1
veterán
válasz
djozsi #21380 üzenetére
Megjelenéskor vettem a gépet, így a 2 év garanciám már lejárt - persze ettől függetlenül lehet, hogy le lehetne beszélni, hogy javítsák meg ingyen.
Illetve a topicban többször felmerült már, hogy alkatrész sincs mindig nekik, szóval lehet, hogy még arra is várni kellene.
Illetve mint írtam, a legjobban azt a 3-4 órát sajnálnám az életemből, amit erre szánnék - lehetne frekventáltabb helyen is Nintendo szerviz. -
adalbert1
veterán
válasz
djozsi #21378 üzenetére
Itt a topicban én írtam hasonlót, de annak inkább az volt a lényege, hogy ha beleszámolom a kétszeri oda-vissza utat a Gameparkba és a javítás árát (illetve azt, hogy akkor a javítás időtartama alatt nem tudok handheld játszani, mert csak 1 pár joy-conom van), akkor már nem is tűnik olyan drágának egy új darab ára (itt főleg az időt sajnálom, munka és gyerek mellett abból van a legkevesebb) - ettől függetlenül szégyen, hogy ezt a Nintendo így kiadta.
-
Baltazár123
őstag
válasz
djozsi #21332 üzenetére
Ha így is van, mit számít egy joy con tulajdonosnak? Kiad 100e a gépért vagy még bosszantóbb, ha külön megvette 20e ft feletti összegért a joy con párt meg az újabb hírek a méregdrága pro kontrollerről is és akkor azzal vígasztalod, hogy de hiszen a ps4 kontrollere is hibás lehet és mindenki nyugodjon le? Furcsa egy logikád van.
A Nintendo is spórolt nagyon a joy conon, van is visszhangja. Ennyi a történet és nehezen hiszem, hogy bárki elfogadná azt a magyarázkodást, hogy XO vagy PS4 kontrollere is meghibásodhat, szóval minden rendben van. Ez inkább szánalmas magyarázkodás, már bocsánat.
Nekem még nincs gondom a joy connal, bár a külön vásárolt párban a jobb oldali már elkezdett kattogni kicsit, abból baj lesz szerintem nemsokára. 23e forintért vettem a párt. Ennyiért elvárható, hogy fél-1 évnél is tovább bírja, úgy gondolom. -
-
-
petymek
senior tag
válasz
djozsi #21270 üzenetére
Lesz, lehet hatása. Közvetlen is. Csak a polgárokon múlik. Megincsak az iménti példa.
Nem azért fognak a vásárlók pert nyerni, mert amerikában vannak, hanem azért mert jogos a keresetük.
Nvidia esetén, valószínű, eu-ban azért nem kaptak semmit, mert a vásárlók lenyelték, és nem pereltek. -
-
Peat;)
veterán
válasz
djozsi #21258 üzenetére
"Ebben az esetben egy HW hibáról van szó, amit garanciaidő alatt ingyen javítanak"
Es utána mint nálam? Az elhivatott nintendo fanokkal osztozom a költségeken?
Úgy tudom a javítás sem mindig sikerül ráadásul, valahogy nincs ösztönző erő hogy hosszú távon javítsák a hibát. Szomorú hogy ennyire puritán gépnél, elavult kijelzőnél még mindig spórolnak ezen. Márkától függetlenül ez baromi negatív pont nálam, az hogy a pro kontollernél is ez van..ezt már nehéz pozitívan megközelíteni. -
ayo
veterán
válasz
djozsi #21087 üzenetére
meglepő
nézd meg a többi rész pontszámát.
Az Awakening óta nagyon kazual waifu-ba ment a játék, ami egyrészt jó azoknak, akiknek nehéz volt a játék (permadeath), plusz kicsit rámentek a csajok kidolgozására. De ahogy olvastam ez végre hasonlóan összetett, mint a régiek, így talán win-win lesz mindenkinek. Én majd veszem akciósan a limitedet, ha annyira lesz limited mint az Octopath, amit áprilisban sikerült 16-ért megvenni boltból, úgy se volt időm megjelenéskor hozzá -
nxswitch
senior tag
válasz
djozsi #21087 üzenetére
Én igen. Többen is játszhattak vele 20 órát. Első napos vétel.
Elős Fire Emblem játékom lesz, de szeretem a japán RPG-ket. Kifejezetten tetszik, hogy a karaktereknek, akikkel harcolsz van személyiségük.
Még kettő dolog nem derült ki nekem:
1. Tudsz-e más házból diákokat képezni és harcolni velük a ?time skip előtt
2. Erősödnek-e a karakterek ?time skip után Ha valaki a collectors edition-t veszi és nincs szüksége a kítűzőkre rám írna?
-
torik
senior tag
válasz
djozsi #20839 üzenetére
Na ez így már jobban hangzik
azt olvastam hogy csak adott szörnyiknek lesz gigantamax formája, nem mindnek (elvileg csak azoknak amiket raid alatt fogunk el). Ez már azért jobb kilátása helyezi a dolgokat, aztán kiderül hogy a dynamax csak arra lesz jó hogy kivédjen valamennyit a gigantás monokkal szemben, vagy ott is lesz valami csavar a dologban.
Apropó, lesz verzió exkluzív trainer az új etapban.
-
torik
senior tag
válasz
djozsi #20816 üzenetére
Nekem is ez ugrott be elsőre, ha annyit tesz hogy minden statot ugyanúgy megnövel 3 körre azt' jó napot akkor ez elég karcsú taktikailag
reméljük ettől tényleg valami okosabb rendszer lesz.
Amúgy van igazságod a régi szörnyikkel kapcsolatban, azt hittem eddig minden rész alaphangon tartalmazta az addig megjelent összes mont + az újakat. Így tényleg más.
A coop-ra leszek egyébként kíváncsi, jól hangzik a raid elképzelés.
-
torik
senior tag
válasz
djozsi #20706 üzenetére
A top 2 pályát (japánok gyártották mindkettőt) lenyomtam, arra számítottam hogy jó szívatós lesz de a nehézséget is elég jól belőtték + kreatív is volt. Egyszerűnek tűnik az ilyen pálya első ránézésre de mióta elbohóckodtam a pályakészítővel, hát nem az
igaz hátrányból indulok mert az első Mario játékot nyomtam rengeteget annak idején, az összes többit csak futólag, pl. a helikopteres sapkával most találkoztam először, múlt héten jöttem rá hogy egyes játékokban fel lehet venni a teknőspáncélokat, stb..
-
ViharVadász
őstag
válasz
djozsi #20442 üzenetére
Bocsi, csak fogorvosnál vártam és hallottam, hogy mindjárt kovetkezek és elküldtem idő előtt.
Szerintem a Crash Team Racing a Mario Kart-hoz képest humorosabb sok tekintetben, míg a Mario Kart inkább cukibb és komolyabb. De mindkettő fantasztikus egyébként, bármelyiket is veszik meg az emberek, csak nyernek vele.
Most a CTR-ben ráadásul a Nitro Kart pályáit is átemelték plusz feltuningolták a látvány világát, szóval tartalomból nem lesz hiány.
ayo: ha egy kb Amoled kijelző szintű fekete lenne a háttér, biztos jobban el tudnám viselni. Szerencsére sötétben nem nagyon használom a gépet, de ha igen is csak maximum pár másodpercig látom a menüt mert indítom a játékot rögvest. -
Madwe
nagyúr
válasz
djozsi #20435 üzenetére
Félreérted
Egészen addig, ameddig nem történik visszaállítás, minden megy a normális gépen.
Abban a pillanatban, hogy a backupból visszaállítod a mentést (azért mert vettél egy switch prot, vagy mert a régi eltört/lopták akármi) abban a pillanatban az új gépre beállított backup lesz az aktív mentésfolyam, az minden megkötés nélkül használhatja tovább.
De amennyiben a régi, eredeti mentést (amiből a backup készült) használó eszköz lépne fel, miután már volt backup visszaállítás, ezért azt az eredeti mentésfolyamot használó játékot letiltaná az online funkciókról - nem a gépet, csak a játékot.
-
nxswitch
senior tag
válasz
djozsi #20427 üzenetére
Ez egyértelmű volt, minden ilyen játéknál ez lesz. Ha bizonyos funkciókhoz online kellene lenni, akkor viszont sok funkciót elvenne azoktól, akik offline szeretnének játszani, ami sokkal rosszabb lenne egy handheld konzolnál.
Splatoon 2-nél viszont tényleg gáz, hogy nem képesek egy szerveren tárolni a dolgainkat.
-
petymek
senior tag
válasz
djozsi #20402 üzenetére
Akkor már ketten mulatunk. Bár engem már leginkább zavar, hogy te folyton azzal vagy elfoglalva, hogyan oktass ki másokat, és próbáld mindig az akaratod ráerőltetni másokra.
Számoltad már, hány esetben fordult elő, hogy ilyennel jöttél másoknak is?
Pl. az ipari hulladék Joyok kapcsán?Ha unalmadban vetted volna a fáradtságot, látnád, hogy a linkelt cikkben ott van az eredeti hivatkozása is, amire kattintva nem tudod alapból elolvasni a teljes cikket.
Az új gépet érintően pedig, abszolut nem biztos, hogy sok millióan lenyelik, hogy elfogadható minőségért, megint újabb nintendót kell venni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
djozsi #20363 üzenetére
Úgy kb sehol.
A 4 ősállatot kell legyűrni, nekem ebből az elefánt van meg.
A teve lesz szerintem a következő, de utoljára ott hagytam abba, hogy fel kéne menjek a hegyre valami szörnyhöz. Viszont ott meg hideg van, tehát majd kell szerválnom ruhát, amivel nem fázik Link barátunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest