Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem, keycardos.
Lassú már többnyire a kártya az S2 töltési időkhöz.
Amúgy S2 verzió sokkal közelebb van a pc/xsx-en látott octo1-2höz, mint a switch1eshez látványban.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Itt is együtt a Tsalád!
-
Norb79
addikt
Egyelőre bele se kezdett, a telefonján kb akkor fedezte fel a hello Kitty játékot, az elnyelte teljesen, most meg a barátai terrariára akarják rábeszélni.
Szóval sajnos egyelőre semmit nem tudok mondani ezzel kapcsolatban.
Novermber 4én bekerül a játék az iphoneos előfizetésébe, akkor lehet azon elkezdi és akkor utána switchen is, bár nem sok remény van erre, mert jön az AC-nak az S2 javítása, azt tervezi újrakezdeni S2n.
Sry. -
Norb79
addikt
válasz
Okologicky
üzenetére
Galaxy1-2t egy haverral mindketten onnan rendeltük elő.
Neki csak az előrendelői ajándékok jöttek meg a megjelenés napjára, a futár elfelejtette berakni a játékot is az alzaboxba, visszakapta a pénzt.
Nekem megjött az előrendelői ajándék és a játék is, de kezüket tördelték, hogy jajj, nem aznapra, csak másnapra és ezért kárpótlásul aktiválták az alza akármi előfizetést egy hónapra.Szóval a legutóbbi két tapasztalat nálam, hogy az egyik késett egy napot, a másik meg se jött, mert elbénázták.

-
-
Norb79
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Itt egy összehasonlító videó.
Super Mario Galaxy 1+2 is Doing A Bit More Than You Think - YouTube
A 3d all staros egy sima emuláció volt, a neten fellelhető kvázi warez nintendo emulátorral futtatja a 3 játékot, amit mindenhonnan leszedet a nintendo, de nekünk pénzért eladta, az új kiadás meg inkább tűnik az összehasonlítások alapján egy remakenek, azaz valóban megcsinálták újra a két részt és nem emuláció, és ez jelenik meg azokban amit Playmore is írt, hogy nagyobb felbontás S2n handheld, stb.
-
Norb79
addikt
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
A négy éves kislányt és a szinte csak Nintendo játék preferenciát figyelembe véve én is az S1 oled-re “szavazok”.

Nintendo címeknél is tizedelődik a töltési idő az S2re, a proci annyival erősebb az S2ben, de belsős Nintendo címeknél tényleg 1-2-5-max10 másodpercek tizedelődnek, ami kvázi valóban a tökmindegy kategória.
3rd party portoknál vannak 20-40-60 másodperces töltési idők sok játékban, na ott ez pl nagyon nem mindegy. Frame gondok is ott vannak, meg az összes többi amit az S2 procierőből kisimít, saját Nintendo címeknél ez valóban marginális. -
Norb79
addikt
válasz
PiszokAlfréd
üzenetére
Első nap vettem az S2t, az volt a terv, hogy mivel van gameshare, így az S1 oled és az S2 esetén, megosztva egy kártyáról a játékot csomó minden mehet coopban a fiammal.
Amikor az S1 v1 a házhoz került, akkor volt 8 éves és 120 centi körül a gyerek, ma már 15 éves és 190+, és ahogy kézbe vette ő is meg én is az S2t hirtelen az S1 ilyen kvarcjáték feeling lett, annyira kicsi az ő kezében és az enyémben is.
Használat közben tapasztaltuk, hogy az S1en nem stabil 30 frémek kisimultak az S2 patch nélküli játékoknál is, a töltési idők tizedelődtek, érzésre szinte eltűntek a korábbi S1 hosszadalmas várakozások után, és amúgy az S2 nem oled kép is szebb a nagyobb méret és felbontás növekedés is látványos, ahol van rá patch.
Szumma-szummárum ment hwapróra az S1 oled és a lite is.Nekem és a fiamnak is az a megélése, hogy az S1 az 8-10-12 éves korosztálynak való inkább a fizikai méretek miatt handheld, felette S2 a kényelmes méret kézben, dockolva meg nincs kérdés, S2 messze jobb.
S1 mellett annyi szól, hogy olcsóbb.
Csak hogy ellenvéleményt is halj, hogy olyankor mik a szempontok.

-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Inkább a mai naptól érvényes vámok.
-
Norb79
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Inkább a nézési távolság lesz a “ludas”.
Azért van javasolt távolság, ahonnan nézni javasolt a x méretű, y felbontású kijelzőket, mert ha túl távol ülsz, akkor kezd elmosódni a képélesség, és hát elsőnek a rece tűnik fel kevésbé.
Nem véletlenül volt ez a “poén” az x360/ps3 időkben, hogy nem tetszik a grafika, akkor “ülj hátrébb!”, mert az elmossa a képet, és akkor “jobb” lesz.
Valószínűleg ennyi történt a te esetedben is, hogy a 65öst túl közelről, a kisebbet meg túl távolról nézed, és ez tréfálja meg a szubjektív kép érzeted. -
Norb79
addikt
Előző pár tucat OS-ben úgy volt, hogy mutasson minden játékot, akkor legalul redownload menü és az több mindent fogott össze, többek között a waishlistet, én ott nézegettem, de onnan most mindent kivettek a redownloadon kívül, aminek része lett a digitális megosztás is.
Storeban nem sikerült kiszúrni hol van, azért néztem itt, ahol régen néztem, de akkor megnézem a storeban, köszi neked is koncsiknak is!
-
Norb79
addikt
válasz
pelenka35
üzenetére
Amikor az enyém volt hét éves, akkor nem érdekelte semmi, ha egyedül volt, viszont velem vagy az öccsével (~1 év van közöttük) mindig szívesen nyomta a mario kart8at vagy a kirby Star alliest, később a mario partyt is, aztán 10 évesen kezdett el egyedül is játszani, animal crossingot meg mario odysseyt.
-
Norb79
addikt
Vagyis akkor fordítva, mert gondolom sorban adták ki a játékokat és az 1-2 sztorija után a harmadikat előzménynek adták ki.
De ugye a borderlandsokat is így adták ki, hogy 1-2-prequel, és hát emiatt hiba a 0. rész van korábban a sztori szempontjából, így is rengeteg a kikacsintás a játék sztoriban eljövendő, de valójában már korábban kiadott játékokra. -
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
King’s bounty 2 is iszonyat csalódás volt, pedig kb ennyit adtam érte másik platformon, de utólag ezt is sokallom, kerüljétek el!
-
Norb79
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Ezen gondolatok többségével egyet tudok érteni, és a G3 után lejtő gondolatot akartam én is átadni, hogy G3 után a lejtő első állomása volt a risen1, aminek még úgy-ahogy van rajongó közönsége, még akkor is ha szűk, azt előzetesen várakozások alapján lehet megérte portolni, aztán a lejtő további állomásai lefele haladva az R2-R3, majd az Elex1. Ez a három minden szempontból bukás játékok.
Értem, hogy neked személy szerint jobban tetszik az R3, mint az R1, de bárhol nézel játékos reviewkat, a többség ellenkező véleményen van, és neked meg látnod kell, hogy a kiadó meg eladott darabszámra megy.
Amúgy a switches risen1 is akkora “siker” lett végül, hogy én a megjelenés után fél évvel vettem egy 4000 forintos készlet kisöprő akció keretében a kártyás verziót. Szóval ja, a jó játék nem itt kezdődik, de az alapgondolat, hogy miért ezt adták ki és nem az R2-R3-E1 közül vmelyiket, nos arra a fentiek a válasz.
E2ről nem tudok nyilatkozni, de ott meg lehet a vas volt simán kevés. Minden piranha játék 60 fps konzolon, abból nem engednek, inkább leveszik a felbontást/detailt nullára, lásd R1nek az x360 verziója, aminek a látványával vallatni lehetne, de betonstabil 60 frém, és ps3ra ki se adták, mert az még gyengébb vas, nem tudták tovább butítani a látványt arra a konzolra 60 frém mellett.
Gondolom E2-t is le kellett volna venni 240p alá (kis túlzással) a 60 frémhez Switchen és inkább ezt nem vállalták be. -
Norb79
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Mivel mi nem kritikusok vagyunk, legalábbis én tuti nem, így én a játékosok pontozását néztem.
Elexet írtál, szám nélkül, az az első rész, risen2t írtál, risen3at írtál. Azok fosok a risen1hez képest. Nem csak szerintem, hanem a többi játékos többsége szerint is.
Márpedig ezek a portok a játékosok többségének készül.
Erre próbáltam utalni, hogy azért ezek a portok készültek el, mert a játékosok többsége ezeket szereti, és azért nem a risen2-3, elex1, mert azokat nem szeretik.
Nem arról próbáltalak meggyőzni, hogy a kritikusok a risen1et jobban pontozták, mint az elex2t, mert az nyilván nem igaz.
Az elex1-2 amúgy akkora kritikai siker lett, hogy bedőlt a piranha, és szélnek eresztettek mindenkit.Elex2m is van, de az Elex1 akkora csalódás (és a többi játékosnak is, lásd userscore), hogy abba még nem tudtam belenézni, szóval azt nem tudom elhelyezni még a sorrendben, de örülök neki, ha szerinted jobb játék, így kicsit bizakodóbban várom a piranha utolsó művét.
-
Norb79
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Még évekkel ezelőtt megvettem a KCD és Risen1 switch portokat is, szóval most sajnos nem tudok veletek örülni a friss beszerzéseknek, mert hát nálam ezek régi bútordarabok.

Ugyanakkor ami itt megy a gothic-risen-elex kapcsán, amellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Szóval én ippeg csak belenézegettem a piranha játékokba, amikor megjelent a Gothic1, németül, fél évvel az angol kiadás előtt, akkor első nap vettem Bécsben és pörgettem végig pár tucatszor (német tudásom két szintet lépett ennek hála!), majd a második résszel ugyanez, a harmadikkal ugyanez (immár collector kiadás is volt, nyilván azt vettem), igaz ott már patchről patchre kellett nulláról újrakezdeni, szóval ilyen 1000+ órácska csusszant bele, aztán jött a Risen1, amiből a pc verziót egy párszor toltam csak végig, talán 6-8x, nem sokszor, aztán még az X360 és az X1 verziókat (ez két külön verzió, az x360as egy 540p@60as kiadás, és készült külön X1 verzió, ami már a 900-1080p@60at célozza) is átpörgettem gyorsan 1-1 alkalommal, a biztonság kedvéért, a switches pedig folyamatban.
Risen 2 esetén csak 1-1 pc és x360 végigjátszásig jutottam, és a Risen 3 esetén is beértem 1-1 pc és ps5 végigjátszással (konzolok közül az enhanced edition csak ps4re jelent meg, és ez a verzió fut ps5ön is).
Az Elex1 is megvan több platformra, de abba mindig beletört a bicskám, akkor fostalicska az egész, mondjuk azt, hogy pc-n és xsx-en is folyamatban.Szubjektíven ezt élheti meg mindenki ahogy szeretné, de a metacritic user scorejai, amit a játékosok nagyobb tömege adott le, az kb jól leképezi, hogy az egyes játékok hol helyezkednek el "jóság" szerint:
Gothic 1 - 8,6
Gothic 2 - 8,9
Gothic 3 - 7,3
Risen 1 - 6,8
Risen 2 - 5,8
Risen 3 - 5,8
Elex 1 - 6,0
Elex 2 - 6,9Szóval a Risen 1 az konkrétan a jobbak közül való, és nyilván mikor a Gothic1-2 elérhető lett switchre, akkor arra is lecsaptam, kár, hogy a 3. részt nem adták ki, de a Risen2-3, Elex1 az mind egy vicc a Risen1 árnyékában, a felvetés is ultrakomolytalan, hogy azokat kellett volna kiadni.
Jóhogy nem rögtön a 3 standalone kiegjével jöttél (erős 3,5 pont) vagy a kamu gothic 4el, ami szintén betonkemény 4,2 pontos, hogy ezek kellenének switchre a risen1 helyett.
-
Norb79
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
Norb79
addikt

-
Norb79
addikt
Igen, erről beszélek én is. Nintendo accountot generálsz ötvenet, amikor akció van, megveszed mind az 50-re (de van gift, szóval annak is tudod venni), letelik az akció, elkezded árulni az accountot.
Ahogy xboxon, steamen, ps-en, ahol nincs hw követelmény a vásárláshoz.
Na ezt nem akarják. -
Norb79
addikt
Miért oldanák meg? Ők mégse pénzből élnek?
Nem vakok, látják, hogy ha gép nélkül lehet akciósan vásárolni, akkor meg fog jelenni ugyanaz a réteg aki a többi platformon jelen van, bevásárol mindent 75%os akcióval aztán az akció után féláron árulja a kódot vagy accountot.
Az adott kiadó meg jelentős bukóban van. Ennek ez az ellenszere, szóval szerintem eszük ágában nem lesz lemondani erről. -
Norb79
addikt
Mai nap margójára.
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Legends is.

-
Norb79
addikt
válasz
penge111
üzenetére
A day1 V1nek volt hangja az első karantén alatt, 2020 tavaszán, ha kicsit nekifeküdtem egy 3-4 órás etapnak, amikor már a gyerekek bealudtak. Semmi extra, de handheld lehetett hallani már.
A közel felezett csíkszélességű OLED verzió esetén a mai napig nem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán van e benne venti, mert se hangja nincs sose, a levegőt nem érzem, hogy tolná kifele belőle. Pedig kínozva van rendesen handheldben. -
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Polcon? Falon, üveg vitrinben!
-
Norb79
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Mario kart8 volt a switch1 nyitó cím és azóta se jött következő rész.

Szóval én arra tippelek, hogy mario kart9.
-
Norb79
addikt
válasz
penge111
üzenetére
A képjavító eljárás ugyanúgy benne van az újabb led tv-kben is, és az kvázi egy sima plusz élsimítást tud, minél újabb a tv annál profibbat.
A led-oled különbség a tv esetén is ugyanaz, mint a switchnél, de az nem a képjavító eljárás miatt van, hanem az oled-led technológiai különbség miatt.Szóval antik tv-hez képest már egy újabb alsó polcos qleden is simább a kép.
-
Norb79
addikt
Csak hazatalált ez is.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ki akartam várni, míg odaér a gamepassba, de annyi jót írtatok róla, meg a képek, hogy berendeltem én is. Tok menni fog a felső sorba, pont van még egy hely!

-
Norb79
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Van ahol ők fizettek, hogy hozzam el, csak náluk ne legyen láb alatt!
A boltban, első nap...
-
Norb79
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Igen, köszi, sajnos elsőre okosabbnak hittem magam a plexivel dolgozás kapcsán, mint a valós helyzet és a 20 furat közül kettőnél is berepesztettem a cuccot.
A két törés után tudtam mi kéne, hogy jól csináljam, de az nem volt, szóval az alsó meg a felső léc az 6-6 helyen van fúrva, a középső 4 meg csak a két végén 1-1 helyen, és emiatt közepén a gravitáció lehúzza. Nem mertem a középsőkre többet fúrni, mert akkor 50-50, hogy bereped végig és kuka az egész.
Jövőre festeni akarok, amikor az utolsó átalakítás lement a lakáson, már idén is kellett volna, ahogy a képen is látni a gipszkarton illesztéseknél reped a fal, de még hátra van egy két helyiséges fal szétverős sztori és a nagy álmos könyv szerint ilyesmi után praktikus festeni és nem pont előtte.
Ezért bátran estem neki ennek a falnak, majd jövőre kijavítja a festő, én meg okosabban állok neki a plexi fúrásnak és az eredmény is szebb lesz. Ez csak ilyen bemutató béta darab, hogy kb mire gondoltam.Eredetileg lett volna furnér háta is, az is vízszintesen tartaná a léceket pl, de tegnap nem volt ott a lapszabás a Praktikerben, és emiatt lett pl a fal a hátlap.

Gyerek imádja, és erre a fél évre jobb, mint az üres fal.

-
Norb79
addikt
Itt a mikul… izé… Márió!
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Első komment reggel az volt a videó alatt, hogy ilyet is csak a Nintendo tud megcsinálni, hogy szivárog mindenhol a következő hw-ük speckója, de erre nem bejelentik, hanem jön egy ébresztő óra bejelentés meg egy mobil zene app.
Trollkodás lvl végtelen!
-
Norb79
addikt
Én napok óta azon gondolkozok, hogy csinálok egy switch kártya tok fali tartót.
Egy furnér lapra keresztben vékony lécek, switch tok magasságonként, elejére plexi, két oldalt is lécek, mágneses záródva, hogy mindkét felét ki lehessen nyitni, és ki lehessen oldalra csúsztatni, ha cserélni akarok a sorokban.
Látott már vki ilyet a neten, hogy lehetne készen venni, vagy a gyerekkel barkács szakköröst kell játszani?

-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
3ház nekem is erősen rétestésztának tűnt anno.

-
Norb79
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Én iOS-en játszottam végig 2017ben.
Egy bugba se futottam bele.A többivel egyetértek, talán annyival egészíteném ki, hogy bár a játék nevében szerepel a Might&magic, de ennek ellenére semmi kapcsolódást ne várjon senki. Egy-egy wall of textben, ahol kell egy név, ott olyan név van, aki részese a might&magic univerzumnak, de ennyi.
Mintha a candy crash sagában vhova beírnák az egyik pálya elejére, hogy Endor, a kiszabadítandó gumimacikra meg azt mondanánk, hogy ewokok és akkor máris nem candy crash lenne, hanem star wars crash.De ez mit se von le a dologból, a játék jó a maga stílusában.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Örülök, hogy más is extrémsportol, nem csak én!
Még egyikbe se mertem belekezdeni (DD meg outer worlds), de utóbbit legalább már ismerem pc-ről, és a leírásaid alapján már mindkettőt nagyon várom!
-
-
Norb79
addikt
Őrület, ez a direct is egy negyedmillába fog kerülni.

-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az öveden eleinte 4*2 poti fér el, aztán 4*3, stb. Mennyi poti kell neked?!
Ami nem kék, sárga, arany vagy zöld nevű, azért nem hajolok le!
Mi is most játszuk haverral coopban, igaz, másik platformon. -
Norb79
addikt
Csak akkor érdemes, ha játszani is szeretnél ezekkel a Switch játékokkal.
Ha arra vonatkozott a kérdés, hogy jön e újabb Switch konzol, akkor arról azt tudni, hogy jövő márciusig fogják bejelenteni, hogy majd után jön vmikor, szóval azért az nem lesz itt egyhamar.
És igen, az online storet le fogják kapcsolni 15-20-25 év múlva várhatóan, de a játékok többsége elérhető fizikai kiadásban, kártyán is. -
Norb79
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
A gyári dobozban is le van ragasztva, látni ha sérült vagy kibontott a csomagolás.
Illetve ha azt mondják, hogy te bontottad ki, azt ugyanúgy rá tudják mondani a plusz csomagolásra is.Ez valóban inkább paranoia, illetve annyiban jogos, hogy koszolódhat a gyári csomagolás, ha gyűjteménybe veszed, akkor ez nem szerencsés szállítási megoldás.
-
Norb79
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nézd a jó oldalát, akkor még mindig tízből egyszer bírsz ütni egy egészet mielőtt game over!
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Itt egy videó is erről, szintén a gamepassod keresztül bemutatva, a netflixre utalva, hogy mennyire megnehezíti a gamer életet a végtelen lehetőségek megléte.
https://youtu.be/oapm4aF2xVQ?si=Z_hFntQJQlVQytBp
Szóval lehet neked is az lenne a megoldás, ha nem lenne végtelen játékod, csak pár, és azt rögtön élveznéd, elmúlna a sok döntési pont miatti stressz.

-
Norb79
addikt
válasz
cSuwwi
üzenetére
Én ezt netflix hatásnak hívom, a régi bölcsek pedig egyszerűen a bőség zavarának nevezték.
Amikor már túl sok játékod van, akkor nem tudsz választani, és ha választasz is ott lebeg körülötted a gondolat, hogy miért nem a másikat választottad, így aztán azt is félbehagyod, és nem játszol semmivel, míg ha lenne két játékod, akkor azt a kettőt maradéktalanul élveznéd.
Steve Jobs ezért hordta mindig ugyanazokat a ruhákat, mert a döntés így lekerült róla egy irreleváns témában és tudott a számára fontos dolgokra energiát fordítani.
Végtelen játékkal túl sok döntést kell meghozni, és a sok döntés már annyira leszívja az energiáid, hogy játszani nem marad.Én az ilyenek miatt álltam le az ilyen-olyan-amolyan salekben vásárolásokkal, mert játszani úgysincs időm annyi játékkal, és a végtelenített backlog csak elvisz a végtelenített döntési fa irányába, amiből végül semmi játék nem lesz, és akkor minden vásárlás kidobott pénz.
Úgyhogy most van gamepass, meg 1-2 havonta 1-1 switch játék, amivel többnyire azért a gyerekeim játszanak, fogy a backlog, és újra élvezem a géminget a mélypont után, amikor majdnem belefulladtam a steam salekben beharácsolt sokszáz játékba.

-
Norb79
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Ezért a legjobb nem venni semmit! A pénze is megmarad az embernek meg át se verik!
Aztán egy ponton építeni kell egy trezort, mint Dagobert bácsi a kacsamesékben és lehet úszni a pénzben!
Addig meg lehet drukkolni, hátha jön a ducktales remastered switchre is. Wii u kiadás van, lehet portolni! -
Norb79
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Dockolva a teljesítmény, monitorra/tv-re adott kép azonos, ahogy a többiek írják, annyi a különbség, hogy az oled dockra tudsz vezetékes netet kötni, ami a wi-fi letöltési sebesség miatt nem haszontalan dolog.
Handheld másik liga a cucc, nagyobb, jobb minőségű képernyő, nagyobb üzemidő, jobb kitámasztó, nagyobb belső memória (32 helyett 64 giga), de pár grammal nehezebb, plusz a joycon gondok nagyrészt megszűntek, bár ezt nem tudom egy mostani új v2 is a pimpelt joycont kapja e, lehet, és akkor ez csak a használt v1-2ket érinti, hogy a joyconokba egy szervíz vmikor kell. -
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
2022-ben kategórikusan tagadták, hogy lesz majd Switch port, most a hónapban pedig az nyilatkozták, hogy majd a pc kiadás után döntenek az esetleges konzol portokról, de mindenki elsősorban xboxra várja, mivel a nem survivor rész ezer éve a gamepassban van.
Ennél konkrétabbat nem láttam sehol. -
Norb79
addikt
válasz
Dreimus
üzenetére
Azért ez elég meleg mondás, hogy a világ összes országában egyöntetűen mindenhol betűre pontosan így szól a törvény, amikor csak az USAban is sokszor számít, hogy helyileg hol adsz be egy-egy keresetet, mert a szövetségi jogszabályok pontosítása helyi szinten eltérhet. És akkor még EU, japán, Kambodzsa-külső is eltart pár jogalkotót.
Szerintem a legszakmaibb amit ehhez hozzá tudunk tenni az internet bölcsességek copypastején túl, hogy pattogtatunk kukoricát.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Már rendelhető sok helyen.
-
Norb79
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen, ez tudott dolog, hogy a net kapcsolat eléggé meríti, emiatt is olyan dög lassú rajta a wi-fi, áramspórolási okokból.

-
Norb79
addikt
Még egy hét!
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Ez azért így nem teljesen pontos, sőt!
How to Play Multiplayer - Animal Crossing: New Horizons Guide - IGN
Online coop résznél részletesen leírja miket lehet, és bármit amit szedsz vagy fogsz az nem kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt is együtt a Tsalád!

Sirandrish