Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Én megnéztem a céget, CREATIVE DISTRIBUTION KFT. kft., nem egy nagy múltú valami, de partnerkontroll alapján volt 1.5 milliárdos forgalma tavaly, a kapcsolati gráf nem mutat döglött cégeket az ügyvezető körül. Én bekockáztattam egy darabot, kislányom úgyis odavan a mancs őrjáratért. Majd megírom, hogy mi jött valójában. Mást nen Revolutról megreklamálom az összeget.
-
30z.Samu
titán
"szemben a switch-csel, ami valójuk be, hogy messze nem mondható forradalminak."
Hát nem tudom, az én számat azért elhagyta egy 'WOW", amikor megtudtam, hogy ez egy hibrid konzol.
Ráadásul a Switch sikerének ellenére sem rukkolt elő más hasonló konstrukcióval egészen tavalyig a Valve személyében. -
morfondőr
addikt
Mindenki azt várja, meg hogy az új Zeldával majd jön a Pro, meg Ultra, meg Hyper Switch, de szerény véleményem szerint messze vagyunk még attól. Xenoblade 3 is megmutatta, hogy sokat ki lehet hozni ebből a kis masinából. DF-nek volt egy elemzése a Zelda trailer kapcsán, hogy a jelenlegi hw-el nehéz elképzelni, hogy ilyen látvány legyen (volumetrikus felhők és AA), ami indította a lavinát, hogy jövő tavasszal jön az új konzol és azért tolták a megjelenést is. De pont a Xenoblade 3 elemzés kapcsán vissza is utaltak rá, hogy lám, mégis elképzelhető, hogy a mostani switch is képes lehet rá!
Amúgy meg 4K-t még DLSS-el sem könnyű megoldani, ne legyen senkinek túl nagy elvárása a következő generációval sem. Több 100W-ot fogyasztó VGA-k is küzdenek vele, akkor mit akarunk 10-20W-os rendszertől? (feltéve, hogy maradnak a handheld ill. hibrid megoldásnál).
Az meg hogy a dokkba van építve az erő, szinte kizártnak tartom, mert senki nem akar 1000 dollárt kifizetni egy konzolért. -
-
morfondőr
addikt
Az a hihetetlenül elbaltázott pc port miatt volt. Egy mod-ot kellett letölteni, hogy teljes képernyőben fusson, sokaknak játszhatatlan volt és hasonló apróságok. Bízom benne, hogy ennyi év alatt össze tudtak hozni egy normális switch portot, de személy szerint csak akkor veszem meg, ha fizikai kiadás is lesz, amit ki tudok tenni a polcra, mivel magát a játékot steam-en bármikor elő tudom venni.
Meg a Replicant-ot is pótolni kellene már, de még nem jutottam odáig, hátha az is tiszteletét teszi a Nintendonál! -
-
-
-
icemad
nagyúr
Mit nee? Szerinted egyszerű? Írhatnál egy logout bejegyzést róla, hogy kell felvenni egy szülői steam profil alá egy gyerek profilt, úgy, hogy a gyerek profilban korlátozva legyenek az elérhető tartalmak és a napi játékidő, plussz vásárláskor kérjen engedélyt a szülőktől, ha elvan mentve paypal vagy bankkártya. Mert ez Ps vagy xbox esetén 10 perc. Biztos nem csak én köszönném meg, ha lenne egy ilyen leírás.
-
morfondőr
addikt
Switch-nél a hardver upgrade nem hozott semmilyen teljesítménybeli változást, kizárólag az akkuidő lett jobb, illetve az oled-nél a kijelző és a tárhely. Ez szvsz simán lehet egy kalap alá venni és egy generációként számolni. Egy PS4 - PS4 Pro-nál már lényegi teljesítménybeli növekedés van, mégis egy generációnak számolják és gondolom az eladásoknál is egy kalap alá veszik.
30z.Samu: az a baj, hogy a csapból is az folyik, hogy jön az új gép az új Zeldával, mert hát mi másért halasztották volna jövő tavaszra!? De szerintem bilibe lóg a keze, aki ezt készpénznek veszi.
-
-
30z.Samu
titán
Jó lenne egy új, de szerintem jobb hogy ehhez adták hozzá ezeket a pályákat, mert ezek alapvetően a régebbi Kart-okból lett áthozva. Ha kijön a 9, abban a pályák is legyenek újak. Bár igazából ez csak az év első felére vonatkozott, a második felében vagy 23 elején lehet hogy jön egy új Kart, bár ezek után nem tartom valószínűnek hogy egyhamar jönni fog.
-
30z.Samu
titán
Nekem nincs bajom vele, igazából szerintem jobb is, hogy ehhez adnak új pályákat olcsóbban (vagy Expansion pack előfizetőknek ingyen), minthogy beletegyék egy új játékba ezeket és lehúzzanak 20k-val. Ha adnak ki új játékot, abban minden legyen új.
(#42191) pethYeti: Akkor úgy írom, hogy KP-val szoktam fizetni.

-
bwoay
nagyúr
-
Kai_Rong
senior tag
Ez a Wii időkben azért tudott működni, mert akkor még nem voltak ennyire lusták a fejlesztőstúdiók. Egy játékból ki tudott jönni akár 2-3 féle változat is, az adott konzolok tudásához mért specifikációkkal. Csomó 3D-s PS2 játéknak volt GameBoy Advanced / DS / PSP specifikus 2.5D-s változata, pont az általad említett modellben. Ugyanaz a cím, történet, csak más a gameplay élmény.
Most szerintem pont az a probléma, hogy a Switch a kiadók fejében egy wannabe nagykonzol, amire nem kell külön játékverzió, jó a portolás is, csak gondolom, a portolás közben megy a fejvakarás, hogy technikailag azért ez mégse tud annyit, mint egy PS4 vagy XBox. Ebből lesznek a sokszor vállalhatatlanul nagy kompromisszumok, ami miatt a nagykonzollal rendelkező Switch tulajok többsége messze elkerüli ezeket a portokat.
-
Scarletiel
őstag
Persze én ezt megértem csak ti is értsétek meg, hogy a Nintendo jelenleg úgy néz ki nem szeretne jelenlegi genes 3rd party nagyágyúkat portolni Switch-re. Úgy értem egy párat ami megoldható nyilván át fog portoltatni, de nem érdeke, hogy az összes multiplatform játék a gépén legyen, mert nem ez a profiljuk. Enélkül is vígan megvannak, zsákolják a pénzt és valószínűleg nagyobb kiadás lenne Series S/X erősségű gépet építeni, mint amennyi pénzt látnak benne, hogy visszafolyik. Vagy rájöttek arra, hogy fontosabb a kevesebb de minőségi játék, mint a sok évente megjelenő vacak. Erre szerintem amúgy ott lesz a Cloud gaming amit próbálgatnak. Azzal elég a gyengébb gép egy bika nettel és serverparkkal meg simán tudsz jó minőségben játszani majd ha kiforrt a technológia
-
horkovy24
senior tag
Érdekes ez a Wii-s dolog amit említesz. Arra gondolok amit írtál Wii-s vonalat megoldásként. Szerintem nem lenne már jó megoldás. Félre ne érts mert számomra az azon a gépen lèvő Super Mario Galaxy-k voltak a minden idők best forever Márió játèkai, DE igazából SZÁMOMRA az a gép ki is fújt. Jó igaz az innovatív irányítás még pár játéknál egy ideig lekötött de kész vége. Sajnos a Wii-n lévő multi címeket annyira le kellett butítani hogy fusson hogy számomra még az innovatív irányítással sem voltak igazán élvezhetők. Ezért is mondtam hogy nekik asztali fronton szerintem kár próbálkozni. Itt azért a Wii-től egy jóval magasabb szintet képviselnek hordozható formában és sikerrel. Igazából nekik még a HD korszakba való átállás is nagy szó volt és tovább is tartott mire átáltak.

-
Scarletiel
őstag
Csak az a baj, hogy aki megint erős nintendo-t vár az hasra fog esni. Nem lesz erős nintendo szerintem, ahogy az elmúlt szinte összes generációban a nintendo mindig később jött mint a többi next gen és még a last gen szintjét se érte el erőben. Nem szándékuk kiadni egy 4k képes konzolt. Habár én is örülnék neki ha lenne egy Hibrid gép ami handheld 900p 60fps-t és docked 1080p/1440p 60fps-t tudna, de nincsenek hiú ábrándjaim. Szerintem a következő gép nagyon max ha marad hibrid akkor kb ilyesmit fog tudni erőben:
Handheld: fix 720p 30-60fps
Docked: Fix 1080p 30-60fps
Mert most ugye sok esetben van, hogy a 720p-ről leugrik akár 360p-re is vagy van, hogy lejebb, illetve 1080p-se mindig annyi mert van, hogy beesik alá. De mondom ha jó a játék ezzel még én speciel együtt tudok élni, bár nem mondom, hogy jó. -
Scarletiel
őstag
Szerintem a Switch abszolút nem úgy lett tervezve sőt most sincs úgy tekintve rá, hogy "valakinek jó lesz" Konkrétan egy sikertermékről beszélünk ami jelenleg a wikipedia szerint is a minden idők konzoljai között a 7. helyen áll eladásokban. A sikere nem abban rejlik, hogy csúcs grafikán jönnek ki rá az Assassins Creed-ek meg a Cod-ok, arra ott van 10 másik lehetőség. Itt az a jó, hogy Hybrid mód tudsz vele játszani, vagy ha Lite-od van szintén ott a lehetőség, hogy a játékaid magaddal vidd és buszon, repülőn, hotelben, anyósnál tudsz játszani vele mikor marhára nem vagy kíváncsi másokra és nincs egyéb szórakozási lehetőség, vagy csak mert kedved van.
És igen ha jön rá valami jó port megy a Hype, mert miért ne? Ne örüljünk annak, hogy kedvenc játékainkat ezen a konzolon is nyomhatjuk?
-
RolXX
tag
Tényleg, a Lite... erre nem is gondoltam. Miután kiderült, hogy hendheldre lehetne jobb készülék is, és ki is adták a lite-ot, onnantól már semmi érdekük nincs, hogy a joycon-ok képességeit kihasználják, mert akkor X millió potenciális vevőtől elesnének... Ezek szerint kb 0 reális esély van rá, hogy komoly mozgásos játékokon fognak dolgozni, mert 1. a profit.
-
adalbert1
veterán
Hát, én egyszer próbáltam, és lehet, hogy túl hamar feladtam, de valahogy nem fogott meg... Lehet, hogy valamikor nekiugrok újra, ha olyan kedvem lesz.

Oké, ha azt nézem, akkor a SMB és Contra is hasonló jellegű, 1 hiba esetén lehet előről kezdeni a pályát, szóval akár egy 2d-s Dark Souls elődnek is nézhetnénk őket
Rage47: érdekes, nálam ez pont fordítva van, volt olyan PS4 kontrollerem, amin pár hónap alatt megadta magát az analóg, ezzel szemben a 2017-ben, launch napján vásárolt switchem mostanában kezdett driftelni (igaz már egy ideje használaton kívül van, szóval lehet, hogy akár fél éve is, csak most volt annyit kézben, hogy feltünjön), a 2020 tavaszán vásárolt Lite még nem (ezt le is kopogom, a gyerek is nyúzza, remélem nem gari lejárta után 1 nappal fogja elkezdeni
).dud998: ez az egyszer kiállított szerintem kicsit érthetetlenül van megfogalmazva, én úgy értelmezem, hogy 1 db van kiállítva a központi üzletben belőle, amit meg lehet nézni, de nem azt adják el, hanem te teljesen újat kapsz (szóval ha akarnád, megnézhetnéd élőben náluk).
Amúgy a kék lite is 59k most az alzánál, gondolkozom, hogy a sárgát cseréljem rá

-
adalbert1
veterán
Ja, ez igaz, ha lenne elég időm vele játszani, akkor talán az xbox-os irányítást is jobban megszoknám (nagyon örülnék, ha annyi szabadidőm lenne, mint mondjuk 16 évesen
).30z.Samu:
Elég sok minden akciós az én whislistemről is, egész újonnan kiadott cuccok is:
Crysis Remastered Trilogy -20%
Diablo® II: Resurrected™ Prime Evil Collection: -30%
Quake -40%
Duke Nukem 3D -75%
CAPCOM BEAT 'EM UP BUNDLE - 50%Lehet, hogy most inkább az év végén kivásárolom magam még, és utána jövőre újból részt veszek a new game blitzben

-
adalbert1
veterán
Én xbox-ra vettem meg, és hát kontrollerrel nem adja úgy, mint anno PC-n a C-V-B gombokkal, ott sokkal jobb kombókat össze tudtam rakni.
A GTA port elég nagy csalódás lett, de maga a játék számomra még mindig jó, el is kezdtem a GTA III-at végigjátszani handheldben, de lehet, hogy a Vice City-t már PC-n fogom újraelővenni (szerencsére steamen ha még régebben vettem meg a régi verziót, akkor az összes eredeti zene is benne van, és így elérhető bármikor letöltésre is). -
Edge
veterán
Dehisz van lost vikings a masinánkra a blizzard arcade collectionban.
Szerk: Szinte egyszerre postoltuk
-
horkovy24
senior tag
Hát ez nekem is a nagy szívfájdalmam!
Hogy a fizikai verzió only japán. Annyira azért nem vagyok vagány hogy azt is èrtsem sajnos.
Ha úgy volna simán beszereznèm azt a fizikai verziót. Az angol nyelvű játékokkal nincs problèmám. Az hol olvastad hogy vannak Switchen játèk közben ilyen belassulások meg hasonlók?!
-
A Switch indulása után, amikor nekem még nem volt meg a saját gépem, szerintem nagyon erős és sűrű volt a játék kínálat. Aztán 2019 óta látványosan lelassult ez a folyamat, egyre több lett az újrakiadás. Valami akkoriban történt a cégnél, amire szerintem nincs rálátásunk. Azóta az AC és a MH Rise óriási sikerén túl most hirtelen nem is jut eszembe játék, ami nem valami remaster lenne.
-
30z.Samu
titán
Én már most az új gépet várom, mert én is úgy látom, hogy ezt már kimaxolták. Nem nagyon fog említésre méltó cím jönni, max valami port. Persze én örülnék neki a legjobban, ha nem lenne igazam, egy új DK-nak vagy egy Luigi's Mansion 4-nek nagyon tudnék örülni. De az utóbbi szerintem már az új gép húzó címe lesz.
Na meg új Mario sincs az Odyssey óta, oké, ott a Bowser's Fury, de azt szerintem hagyjuk. 
-
woros
őstag
Én is így látom, hogy erre a konzolra már 98%-ban nem jön új kart (karantén kartot hagyjuk). Esetleg olyat tudok elképzelni, mint a Zeldánál, kiadják mindkét gen-re, csak az újon jobb meg szebb, bár egy online funkcióval rendelkező játéknál ez kevésbé lenne esélyes. És ugye a mobilos verzióban már annyi a karakter, kocsi, ernyő és új pályák, hogy azt űberelni egy nagykonzolos kiadással nehéz lesz.
Mondjuk az Asphaltot is kiadták Switchre és mostanában van annyira pofátlan a Nintendo, hogy simán kinézem belőlük, hogy átportolják 1:1 a mobilos kartot.
-
DM-Fan
nagyúr
Még egyszer leírom: abban a pillanatban beteszed a sima alap MK11 cartridge-változatot a Switch-be, ingyen és bérmentve, kérdés nélkül frissül MK11 Ultimate-re, ha vettél hozzá DLC-t, ha nem, más kérdés, hogy a plusz karakterekkel ekkor még csak a CPU tud játszani, vagy az online ellenfeleid, Te magad még nem. De lényeg, hogy tudod birtokolni fizikaiban is. Valóban, megint más kérdés, hogy szerverek nélkül később valóban csak az alap MK11-ed marad, tele bug-gal, sokkal sutább játékmenettel, de szerintem előbb-utóbb lesz egy complete edition belőle cartridge-en. Múltkor például a 2016-os Doom-ból láttam olyan cartridge-kiadást (Slayer's Collection), amire rákerült a Doom 1-2-3 és a Doom 64 a 2016-os Doom mellé. Szép csendben tehát kiadták az összes Doom-ot fizikaiban is, pedig arra is azt mondták 2019. nyarán, mikor megjelentek, hogy digital only lesz csak.
-
horkovy24
senior tag
Hát pedig nekem is ez a véleményem! Szerintem az új Kart már csak az új gépre fog jönni. Ha pedig még erre is jön akkor annak csak nagyon örülni fogok!
A Nintendo ezt a generációt nagyon lustában tolta végig! Szinte csak Wii U-s újrakiadások jöttek minimális tuningal. Igaz mondjuk ez pénzügyi szempontból nagyon jó lehetett nekik mert a gépet is vitték mint a cukrot meg az újra kiadott játékaik is millió számban keltek el amikbe szinte nulla munkát tettek bele. A gép ettől függetlenül szerintem fantasztikus ezzel a hordozhatósággal. Én eldöntöttem hogy ezt a gépet nem is adom el hanem elteszem majd a most 4 hónapos kisfiamnak ha nagy lesz.
Van hozzá már vagy 13-14 exluzív játék is neki.
Tudom hogy addigra ez már retró lesz de azért na.

-
woros
őstag
Valóban sokkal jobb ez a Mario Party Superstar, mint az előző, de nem értem miért van benne kevesebb karakter és miért kellett megint egy tropic pályát beletenni. Illetve megint csak 4 pálya.
Viszont sokkal pörgősebb, gyorsabb kevésbé unalmas és a minijátékok is jók, illetve végre nem csak joy-connal lehet irányítani.N64 végülis nem rossz, de érzem a lagot és pl. a Mario Kart-ben a Luigi Racewayen, amikor a kijelző van a falon, ott nem mozgó képnek kéne lennie? Mert csak álló van.
-
30z.Samu
titán
"na, akkor mégis csak jó az emu, hiszen eredetin is ritka volt a stabil
"

Egy Snes játéknál volt ez, megtaláltam a kínálatban, megörültem neki, de kegyetlenül laggolt. Mondom na ez biztos nem volt ilyen. Megnéztem egy videót, ahol Super Nintendo-n játszanak vele és de, tényleg így laggolt. De erre valahogy nem emlékeztem.

-
-
mirci18
addikt
Ritka kivétel vagy.
Én inkább merchandesingot gyűjtök.
Konzolt nem mert generációról generációra jobb játékok jöttek így nem volt értelme visszamenni.
Annó gamecubbal léptem be a Nintendok közé az a kedvenc konzolom kinézetre.
De ha az asztali gépek játékélményei az elsődleges akkor a Wii U.
Ezt hozta el végre a Switch hordozható formában. -
mirci18
addikt
Egyébként van értelme birtokolni digitálisan a játékot?
Egyszer úgyis eladod a gépet.
Generációt váltasz utána leshetsz utána.
Annó volt Gamecubeom nem volt visszafelé kompatibilis.
Vágytam új generációra ezért váltottam.
Lett wii.
Hiába volt kompatibilis visszafelé jobban bejött az új generáció.
Ugyanez wii u-nál. Sosem vásároltam digitális tartalmakat rá de nem bántam meg.Én azt nézem hogy az online előfizetéssel kapok felhő alapú játékmentést nem kell aggódnom miatta. Van ugyan retró játék címek de az ember gyorsan elunja.
A Tetris online része jobban bejött. Nekem ezért már megérte a családi azt a havi 150 ft-ot.
Egyébként vettem már több digitális játékot de nagyban mernék rá fogadni hogy ezeket nem lesz lehetőségem generáció váltáskor átvinni. -
Ahogy először megszokhattuk, hogy a szoftverek esetében félkészen jelenek meg, most már ez szépen a hardverekre is sajnos igaz. Nem tudom, hogy ez a kapkodás, a spórolás, nem kifforrott gyártástechnológia vagy a romló gyártási minőségbiztosítás számlájára írható-e elsősorban, de valószínűleg mindből van benne valamennyi. Csak amúgy egy szoftvert egy patch képes utólag javítani, addig itt marad a garanciás ügyintézés.
-
Peat;)
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, hogy pár nap, vagy max. 1 hét alatt ezek fel is fognak jönni. Használattól is függ. Nekem kb. 2 nap telt el.
A másik baj pedig az, hogy ezeket nem itthon csinálják meg...tehát nem mindegy milyen készletek vannak/lesznek az üzletekben és a cseh szervizben. Mert ha ezt mind javítani fogják, akkor itt rendesen meg fog nőni szervizelési idő.
Én eleve ezért cseréltettem a bolttal. Nem tudom mennyi készüléket érint, de a sajátomon kívül még 3 -at néztem meg, mindegyik ilyen volt a színes joycon verzióból.
Fehérből egyet bontottam, az jó volt. Legalábbis egyelőre még nem vettem észre hasonló problémát. Csak az a baj, hogy nekem meg pont ez a szín annyira nem jön be.
-
ρσгτσ
addikt
Erről írtam korábban. A színes joycon verziókból többet is megnéztem. Azokból mindegyik ilyen volt.
Szerk.:
Itt írtam.Amiket én néztem, ott már érezhetően "peremes" volt a kijelző a jobb oldalon, és felül kb. az egyharmadán. Nem annyira durván, de lehetett érezni, hogy nincs rendesen benne a helyén. Tehát nincs teljesen beragasztva.
-
-
30z.Samu
titán
Én nagyon nem játszottam eddig online Switch-en, max egy kis Fortnite-ot, de azzal semmi probléma nem volt. Nyilván nekik is követni kell a "trendet" és mindenért is pénzt kérni, amiért lehetséges. Lásd az online játék lehetősége, de még a legmagasabb becsült összeg, a 35 dollár sem olyan sok. Pláne, ha körülnézel, hogy a másik két gyártónál mennyibe kerül és mit kapsz ezért. Most a GamePass-t ne vegyük ide, az tök más liga. Ráadásul még mindig ott a lehetőség arra, hogy ne egyedül vedd fizess elő, hanem többedmagaddal. Ha találsz legalább három embert, akkor még mindig nagy deal.
-
30z.Samu
titán
Ja értem. Az utolsó hír az volt, hogy a nulláról újraírják a játékot, mert nem sikerült úgy, ahogy kéne. Ha jól emlékszem vissza is adták az előző fejlesztő csapatnak a játékot, azt hittem hogy végül ez lett belőle.
Nekem a franchise kimaradt, de lehet vetek majd rá egy pillantást.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ráadásul a Switch sikerének ellenére sem rukkolt elő más hasonló konstrukcióval egészen tavalyig a Valve személyében.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
koncsik
Sirandrish