- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
válasz
petymek #40038 üzenetére
Lost Vikings sztem emiatt nem lesz SNES online-ban, de ne legyen igazam
-
Linkh
tag
-
válasz
petymek #39754 üzenetére
Egy darabig ment a V1+TV-n, most elővettem, hogy megnézem mielőtt eladom... nagyon jól néz ki a kis OLED-en, szerintem marad egy ideig biztos
Az Asterix témakör nagy gyerekkori kedvencem, de most nem kötött le, bár 1-2 poén tetszik. Még adok nekik 1-2 hetet, meglátjuk (ez egy olyan kiadás, hogy mind a három részt magában foglalja, a kártya berakására tölti le a részeket). -
hito
nagyúr
válasz
petymek #39104 üzenetére
Nekem sem szimpatikus ami mostanában ezen a téren van és abszolút megértem az ellenszenvet, mert azon túlmenően, hogy irritáló a dolog, még el is veszi az adott termék megvásárlásának lehetőséget a többi elől, tehát duplán károsít.
DE: miért ne tudná hivatalosan megvédeni ezt az álláspontot? Van valami vonatkozó jogszabály, ami ezt tiltja? Ad abszurdum, ha le is adózik a nyereség után (vagy azon a kereten belül marad ami adómentes, mert van ilyen), akkor pláne teljesen jogszerűen járt el sajnos. Nincs ezzel mit tenni, el kell szenvedni őket, vagy gyorsabbnak kell lenni náluk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
petymek #39105 üzenetére
Elég kritikus vagyok, de lehet az én beszámolóm e tekintetben nem sokat érne. Mivel sok-sok év után most lesz újra saját tulajdonban Nintendo konzol.
Csak kölcsön volt nálam Lite, hogy kipróbáljam mennyire jön át újra a Nintendo "érzés". Szóval összehasonlítási alapom nem nagyon lesz az elődökhöz képest.
Így azt gondolom, hogy az én véleményem számít itt a legkevésbé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
petymek #39076 üzenetére
Sokszor el lett már mondva, de úgy tűnik időnként elő kell venni a témát.
"250.000-ért adják az Xboxot és ezt ti hagyjátok??!!"
Switch-nél most ugyanez van. Ott a bejegyzésben is olvasható, hogy:
"Sajnáljuk, ha a hivatalos bolti árnál drágább egy luxustermék, nekünk sem tetszik, nyilván pofátlan dolog, de ne keverjük össze a pofátlanságot a szabálytalansággal."
Szóval esélyes, hogy igenis moderálva lesz az összes hozzászólás a hirdetés alatt.
-
icemad
nagyúr
válasz
petymek #39073 üzenetére
A kapitalizmus így működik. Annyiért adják, amennyiért megveszik. Azért miért nem veri senki az asztalt, hogy miért árulnak fizikai formában játékokat, ezzel támogatva a használtpiacot? Ott is csak az első vásárló jelent bevételt. Ja, hogy ott a kiadónak van vesztesége, nem pedig átlag Józsinak, és az már más...
-
Peat;)
veterán
válasz
petymek #39073 üzenetére
Szó nincs tudatlan érdeklődőkről szerintem. Ezek az eladók azért sikeresek mert tudatos érdeklődők vannak akik hallottak a termékhiányokról és az elérhetőségért hajlandóak plusz pénzt áldozni.
Az más kérdés hogy a termékhiányért milyen mértékben felelősök ezek a felvásárlók és továbbértékesítők, azért reálisan gondolkodva nem ők váltják ki a jelenséget, csak ráerősítenek. -
Norb79
őstag
válasz
petymek #39076 üzenetére
Bevallom férfiasan, nem olvastam végig olyan mélységben a fórum, meg hw apró összes apróbetűs mindenét, hogy tudjam mi az oka, de látni láttam, hogy aki a miner rigek alatt meg a vga/ps5 scalperek hirdetései alatt pampogott azokat kivágták, a kommentjieket törölték, ha teljesen normális stílusban jelezték a gondot, akkor is.
-
hszilard666
veterán
válasz
petymek #38562 üzenetére
Erről miért nem tudok?
De akkor szét lehet kapni úgy a joy-t hogy le lehessen festeni?
Mert akkor abszolút megcsináltatom valakivel! Van esetleg a topikban valaki aki ezt meg tudja nekem csinálni a fővárosban?ldave:
Huhh, wishlistemen van a Senua's Sacrifice, a Skyrim, és a Bioshockok is -
Sordoran
addikt
válasz
petymek #37796 üzenetére
Biztos gondolkoznék én is még párszor előrendelésen, de totál hülyeség lenne részemről, szóval én is hálás vagyok érte.
Két éves lesz a V2, és bár szeretem, élvezem, de utóbbi majd 1 évben alig nyúltam hozzá. Tervben van a már megvett játékok kijátszása, és esetleg utána majd új gép, de tényleg már egy olyan ami valódi utódja lesz ennek. Persze ha minimális ráfordítással tudnám cserélni akkor lehet belevágnék, de kézben hordom így a LAN semmit nem számít, ahogy a kitámasztó se. Az OLED csábító, de ha most se bántja szemem, pedig nekem is egy AMOLED-es 6,34"-es fullHD+ telefon van mellette, akkor minek? Játék közben úgyis abba mélyedek, és onnantól nem számít hogy TN/IPS/OLED a megjelenítő.
-
-
válasz
petymek #37507 üzenetére
Szerintem az is "hibrid" lesz: ezen a Switchen, de Pro-n is megy, nagy ugrásra nem számítok grafikában (nekem megfelelt a BOTW), de a játékélmény biztos kiváló lesz.
Csak nem a kérdésre válaszoltam, bocs a BOTW2-t értettem.
A HD remake szerintem nem lesz olyan szép, mint a BOTW. -
-
válasz
petymek #37067 üzenetére
Én arra nem emlékszem hogy a régibe volt e egyáltalán gyors utazás. Arra emlékszem hogy madárral repkedtem. Viszont a figura ettől függetlenül is tetszik.
De azzal egyet értek hogy gusztustalan.
Mintha amúgy nem menne az amibo ha nincs hozzá csatolva ilyen tulajdonság. -
ayo
veterán
válasz
petymek #37067 üzenetére
tuti, hogy csak azzal fog menni, eddig is így tolták - én pont ezért nem szeretem ezt az egész amiibo témát: drága, sokszor alig kapható és sokszor komoly játékbeli elemet tartalmaz.
szimpatikus lett volna, ha x összegért dlc-ben is kiadták volna, aki meg gyűjtő megveheti figuraként.
SS meg jó játék, csak én már X éve azt érzem, hogy semmi nem jön Switch-re, régi PC portok, amelyeket ingyen be lehetett sokszor szerezni, régebbi Nintendo portok és pár új Nintendo cím, ami nem is annyira jól sikerült: Kirby, Paper Mario stb.
Legalább több pénzem maradt
-
Alexios
veterán
válasz
petymek #36990 üzenetére
[link] Sajnos úgy tűnik nem.
Gold Points for physical Nintendo Switch software can only be claimed within one year of the game's original release date for countries in the North American, South American, and Australian regions, and within two years for the European region.
-
válasz
petymek #35066 üzenetére
Én is pont ezen gondolkoztam.
Ráadásul van saját topikja, amint jeleztem korábban.
Akit illet, érdekel:
Kéretik átfáradni oda, de az sem az a hely, ahol nagy tere van ezeknek.
Ha jól emlékszem, akinek amiibo kártyája van ott, azoknak az eredeti figura is megvan.
Az amiibo booster kapcsán, ami egyébként a MediaMarkt-ban kapható is volt (külföldön), írtam is, hogy már tényleg csak figuraként érdemes gyűjteni őket (6 éve).
Ott elvitatkozhatunk rajta, hogy warez-e az amiibo kártya, a kb. 6 év alatti 600 körüli hozzászólás mellett elfér a beszélgetés erről. Itt nem, köszi a megértést. -
scyllafren
senior tag
válasz
petymek #35066 üzenetére
Mivel az amiibo 2 reszbol all: a figura, meg az NFC. Az NFC filleres aru, az Amiibo igazi ara a figura. Vannak, akiket az nem erdekel, csak az a parszaz byte-nyi adat, ami az NFC ad. Nem lehet vele feltorni dolgokat, nincs esztetikai ertek se. A tenylegesen vasarolt jatekokhoz ad némi pluszt.
-
Crus
őstag
válasz
petymek #35066 üzenetére
Részemről én azért veszek kizárólag eredeti cuccokat - és most itt konkrétan akkor az Amiibo-ra is gondolok, - mert SZÉP. Mert a gamer szobám dísze, no meg a gyerkőc is csípi. Nem mellesleg egy örök emlék olyan kalandokról, amiért megérte megszületni is (lsd. Zelda BotW).
-
horkovy24
senior tag
válasz
petymek #34345 üzenetére
Hát én nem tudom megérteni az ilyet! Lebeszélünk mindent, le is adtam a házhoz szállításos megrendelést a játékokra utána meg eltűnik. Persze az üzeneteim elolvassa mert kiírja hogy olvasta de reakció az nulla!
Akkor mondta volna azt már az elején hogy neki csak úgy jó ha mindhárom játékot viszem és énnyi le van tudva a dolog. Bár nekem a Zelda mivel az lett volna a harmadik játék egyelőre nem kell!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest