- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
nxswitch #20512 üzenetére
Én a héten vettem meg akciósan a Titan Quest-et (-50%) gondoltam annyit megér, ugyan a droidon megvan ott toltam, de ahhoz képest a switch verzió ég és föld.
A switch verzióban több a tartalom(kapásból feltűnt hogy olyan árusok is vannak amik a droid verzióban sehol se voltak), akkor sokkal jobb az irányítás, az inventory kezelés, a targeting rendszer, handheld módban használtam eddig csak és nagyon jól néz ki(főleg a víz effektek).
Ami esetleg negatívum az mind a játék mechanikájából jön, pl egy Diablo3-hoz vagy a Victor Vran-hoz képest sok megoldás hat régimódinak, de egy kis retro feeling nem árt.
(amúgy a Path of Exile is jöhetne switchre az is egy nagyon jó A-RPG. Viszont a Torchlight 2 az jön és az új Darksiders is amik szintén nagyon jó cuccok.)Szóval tartottam tőle hogy olyan mint a droid verzió, ezért halogattam a megvételét eddig ez a helyzet, de kellemesen csalódtam, vagy 6-7 órát már bele is toltam
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL T40 EMC Szerver
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest