- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
mike1334 #14035 üzenetére
Nálam előbb volt a tojás, mint a tyúk - előbb voltam 3DS XL user, amit túl nagynak találtam, ezért azt eladtam / upgradeltem N3DS-re. Az méretben pont jó, vettem hozzá gripet, azzal együtt szélességre közelebb áll egy PS4 kontrollerhez. Ezzel ekvivalensen én a Switchet nem igazán szeretem handheld módban használni, mert túl nagy
Ha az ágyban fekve játszom vele, úgy pont jó, de a múltkor volt egy 10 és fél órás repülőutam, amin azért nehéznek éreztem.
A Nintendós főmufti annyit mondott, hogy a Pokémont és még néhány franchise-t kidobnak majd Switchre is, de konkrétum nélkül azért a "néhány franchise" rész zavar, mert abba sok mindent bele lehet érteni.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
mike1334 #14032 üzenetére
Én azért óvatosan kezelném ezeket a pletykákat. A 3DS elég nagy libraryt takar, jobbnál jobb címekkel. Én is így indultam neki, mint te, hogy "jajj csak egy pár cím érdekel", aztán hipp-hopp felgyűlt egy csomó cím nálam, amire korábban nem is gondoltam.
Facebook marketplace-t érdemes nézegetni, én is ott vettem az N3DS-t. Buherálatlan, gyönyörű állapotban, kemény 32k-ért két játékkal, nagyjából ez a reális. Az N3DS XL drágább, annak ellenére, hogy abból jóval több kering a piacon... Sima N3DS-t nehezebb találni, de azért havonta egyszer-kétszer szembe jön.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mike1334 #14028 üzenetére
a mókolt rendszer minden további nékül uninstallálható.
a 3D-t meg érdemes valami ismerős gépén kipróbálni, mert nem rossz, de nem is létszükséglet, és a legtöbb játéknál nem sokat ad hozzá érdemben az élményhez. viszont új (new) 2DS XL-eket használt (new) 3DS XL árban lehet kapni. -
zitrone88
aktív tag
válasz
mike1334 #14028 üzenetére
a kisebbnek nagyobb a képpont sűrűsége (mert kisebb kijelzőre jut ugyanaz a felbontás ugye), így annak talán szebb lehet a képe (de élőben nem láttam, így megerősítésre szorul). Ha buherát vennél, érdeklődd meg, ki csinálta rá (bár említés szintjén sem szabad felhozni ezt a témát, de talán így elfér, hogy pont ellene beszélünk), és, hogy el van e neki mentve a régi rendszer (mert alapvetően úgy kéne csinálni). Ha megvan neki, kérd meg, hogy tegye vissza rá, ha hardveresen nem nyúlt hozzá, akkor úgy cakkumpúder eredeti lesz. Ha nincs meg neki ez a régi backup vagy mi, akkor anélkül nem lehet visszaállítani gyárira, de természetesen viszi a kártyákat. Ennél részletesebben vagy pontosabban sajnos nem tudom, de nagy vonalakban ez a helyzet.. A legtisztább, ha vissza tudja neked állítani, mielőtt eladja neked.
-
-
Nazo
tag
válasz
mike1334 #12918 üzenetére
Nemtudom mennyire számít reklámnak, de a videojatekbolt.hu -t is érdemes nézegetni, ott is szoktak lenni használtak. Egy ismerös pár hete 25K-ért vett onnan new 2DS XL-t, ami elég jó ár, és 3 hó garit is adnak.
Sajnos a másik 25K-snál beelöztek, így én végül apróról vettem kicsit drágábban. Tudom hogy az a 2DS, de 3DS is szokott lenni használtan nekik, bár az drágábban. Az apró mellet érdemes néha oda is benézni, ja és a használtakat a boltban meg lehet fogdosni/kipróbálni.Valamint nem tudom hogy a 3DS-nél is megvan-e az hogy kicsit "lifeg" a zsanér (Többiek megerösítenek/Cáfolnak). Amikor a használtat néztem akkor azt hittem hogy a használattól van, de kiderült hogy újonnan is olyan, szóval attól nem kell megijedni.
-
dabadab
titán
válasz
mike1334 #12918 üzenetére
Egyébként tényleg teljesen érdekes a játékkínálat. A rengeteg JRPG, amikről addig soha nem hallottam, pedig évtizedek óta futnak meg van ezer részük (mint pl. a Megami Tensei franchise) meg azon belül is a Pokémonok (én a Sunt láttam, végigjátszottam, mert érdekelt, hogy mi ez az őrület, de őszintén szólva azóta sem sikerült feldogoznom az élményt
), a visual novelek (Phoenix Wright sorozat pl), meg a Professor Laytonok, amik a olyanok mint egy Füles magazint és egy hidden object meg egy babaöltöztető játékot oltottak volna egy visual novelbe... elsőre szokatlan, de tökre szórakoztató meg a jstratégiák
, komolyan, csata után az egységek szégyenlősen flörtölgetnek egymással, aztán egy idő után összeházasodnak, gyerekük lesz és az is ott fog csatázni - ilyet csak a japánok találhatnak ki
-
dabadab
titán
válasz
mike1334 #12895 üzenetére
"van jelentős küülönbség a 3DS XL és a "new" 3DS XL között"
Van, a New sokkal erősebb, állítólag a 3D stabilitása is javult (ezen se tökéletes, ha úgy fogod, szét tud esni a kép), és van jópár játék, ami csak New-n fut - én semmiképpen nem vennék most régi 3DS-t (sőt, én konkrétan most egy samusos N3DS XL-t vennék
)
Nekem N3DS XL van, a gyereknek sima N3DS, szerintem a nagyobb jobb. A sima N3DS-hez vannak cserélhető előlapok - elméletben. Gyakorlatban meg nem igazán lehet kapni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334 #12912 üzenetére
Örökzöld dolog ez az asszony-téma. Én azon az állásponton vagyok, hogy ha csak nem állít be az ember egy másik nővel, akkor fogadja el a férfit mindenestül - a pozitív tulajdonságaival, a bogaraival és a faszságaival együtt. Valami hülyesége minden férfinak van egyébként is, valaki egy üveg whisky-t vesz egy Switch áráért, na bumm. Még az sem biztos, hogy valaha is meg fogja inni. Ha ennyire pengeélen táncol a kapcsolatod, hogy egy-egy kütyü így elhúzza bármilyen irányba, akkor ott már régen rossz minden. Persze a te életed, neked kell leélned, nem nekem
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334 #12909 üzenetére
Passz. Szerintem hívogasd fel a boltokat, tudnak-e mutatni. XL csak Új modell van már, normál kicsiből már semmilyen, még 2DS (XL)-t tudnak mutatni, főleg XL-t mert az friss modell. Vagy ha nem akarsz nagy rizikót, veszel apróról olcsón (30e körül) és eladod hasonló árban ha nem tetszik.
-
caris1
tag
válasz
mike1334 #12887 üzenetére
Ha a jrpg-ket szereted, akkor a 3DS tökéletes választás, a jelenlegi kínálattal is simán el lehet lenni 1-2 évig, pl amik most hirtelen eszembe jutnak:
- Dragon Quest VII/VIII (a XI is megjelenik)
- Bravely Default/Second
- Shin Megami Tensei játékok: SMT 4/Apocalypse, Devil Survivor 1/2, Persona Q, Soul Hackers, jön a Strange Journey Redux és Persona Q 2 is
- Etrial Odyssey játékok
- 7th Dragon III Code: VFD
- Xenoblade Chronicles (csak N3DS-re)
- Fire Emblem játékok
- Radiant Historia -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334 #12901 üzenetére
Skyrim talán csak hajszárítóra nem jött ki még eddig, amiatt nem akkora kár szvsz. Pokémon meg - ahogy a kolléga is írja - annyi van 3DS/DS-re, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Nem is tudom van-e abból a szériából olyan rész, ami valamilyen formában nem érhető el rajta.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334 #12895 üzenetére
XL modellek közt nincs akkora különbség mint a két kisebb gép esetén. Ha találsz olcsón, akkor vehetsz régit is. Nekem mondjuk a N3DS normál jött be jobban, erre a felbontásra jobbnak tartom az XL-nél. Az XL viszont kényelmesebb (jobb a fogása) és az akkuideje is hosszabb úgy egy órányival.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334 #12893 üzenetére
Van Vitám is, a régi oled kijelzős. Maga a gép minőségibb anyagokból van, a kivitelezése jobb, viszont a szélessége miatt ez már nem hordozható jól, tokban kell hordani a kiálló részek és a könnyen kopó szegélyek miatt. Sok jó játék van erre is, de a 3DS dupla képernyős dizájnjával véleményem szerint összességében nem veszi fel a versenyt. Multiplat címek jobbak lehetnek rá az erősebb hardver miatt, illetve van trófea rendszer is, ami egy jó bónusz szerintem. Bizonyos RPG sorozatokból elég jól el van eresztve, majdnem mindegyik Persona és Disgaea rész játszható rajta például. Ellenben a 3DS-en ott a Fire Emblem és több Shin Megami Tensei játék is, csakhogy ellenpéldát írjak. Viszont a Nintendo felépített egy saját univerzumot (Mario, Zelda, Kirby, Smash, Kart stb), amit meg nem tudsz Vitán játszani. Ha érdekelnek speciális, csak Vitára kiadott játékok, akkor tarts egyet, de egyetlen utazós konzolnak szerintem kevés.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
3DS-sel vigyázz, mert úgy fogsz járni mint én. Öt éve vettem egy XL modellt és egy használt Zeldát, mára milliós gyűjteményem van belőle
Persze egy itteni topikgazda mi mást is mondhatna mint hogy vegyél 3DS-t, de viccen kívül nézd meg a Switch-et messzebbről. Hordozhatónak túlméretes, eredeti játék szinte nincs rá és szerintem még drága is ahhoz, amit tud, főleg a kiegészítők. A 3DS játékok nagy részét a saját konzoljára is tervezték, nem Wii U/multiplat/6-7 éves PC portokat futtat. Ha ezekre izgulsz, szerintem vegyél Wii U-t, 6-7 éves PC-t olcsón, mert Xbox-od már van úgyis az indie és multiplat játékokhoz. Ha sokat utazol, nem kérdés a 3DS, azt valóban csak zsebre vágod és mész a dolgodra.
-
válasz
mike1334 #12889 üzenetére
Könnyebben hordozható, de nekem elég kicsi a kezem,úgy általában kicsi vagyok. A szememnek is jobban bejön a 3DS XL, a Switch handheld mode-ban néha kikészít, túl kicsi minden a képen. Esztétikailag...ez nagyon szubjektív...
ez is "neon", de jobban bejön a S neonszíneknél...
tetszik az összecsukhatóság is, állandóan fosok, hogy ne sérüljön a képernyő a Switch-en (üvegfólia van rajta).
A 3D is vicces plussz. -
válasz
Sok Nintendo tulajnak van Switch-e is és DS valamelyik változata is
(Nálunk is, de most már elérte a kütyüszám a gyerekszámot, indokolhatatlan a továbbiak vásárlása (new 3DS XL, 2DS XL, DSi XL))
RENGETEG jó játék van 3DS-re, szerintem több évre elegendő
Én újonnan vettem egy new 3DS XL Samus Edition-t, szerencsére a sima new 3DS-em jó áron lett beszámítva. Nekem esztétikailag és mobilitásban is jobban bejön, mint a Switch, de ezt nem árulom el senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest