Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
Én meg a Supra -t sajnálom, hogy nem olyan a L3 Engine -nek a hangja mint a L1, és nem olyan a Handling -je, mint a Corolla -nak, és nem úgy gyorsul mint a 240SX, vagy az RX-7, vagy az RX-8. Az lenne a legjobb Car.
Skyline -tól nemtom mit vagytok oda, Nekem nem tetszik, nagy lusta lassú dög, nem kötözködöm, csak mondom.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Dreamcaster #1089 üzenetére
Szasz!!!
Elég kevéske a suskád!!! -
SacRiFicE
csendes tag
Nem csak neked van Skyline-od...nyugi.
Az én kedvencem is az....nem véletlenül és persze hogy az.
Viszont, kérdés:
Ha új játékot kezdek és megcsinálok minden unique cuccot, csak éppen nem megyek el a csillagoz, akkor ott marad a stage végén is, mert akkor mindet meghagyom a skylineomra...
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nahh hogy ne legyetek szomorúak, elküldtem nektek a drága pici ÜBERBRUTÁLÁLLAT Skylineocskám képét.
Tegyétek fel pls honlapra biza!
(Áááh nem vok FAN)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1089 üzenetére
erre gondoltam en is, de ez nem fort union, mint irtam, hanem stadium, szoval a masik stage 1-es performance shop
-
Neck
veterán
Jahh és Skyline GT-R 4Evahh úgy általában mindenre, Dragra meg
Nissan 240SX mazterz -
Neck
veterán
A pixel hiba akkor jön el ha minimumra veszed az Anisotropic Filteringet a gémben. asszem benn az NFSU2 Grafbeállításoknál Texture Filtering néven fut.
Ha csak egyet is pakolsz rá, s restartolod a gémet akkor már jó lesz. ATInál ha driverből beállítod elvileg akkor is jó lesz, de ha a gémből lövöd be az a 100%
EZ ATIra vonatkozik. NVnél nemtudom mivan de nem is érdekelt
Remélem segítettem valakinek.
Gy.k.:
Pixelhibának ne az aprókat tekintsd, hanem amikor úgy néz ki a gém mintha PSXen vagy PSOne-on NFS : Porsche-znál. Vagy régi gémekkel 320x240ben hasítanál. NAGYON pixeles
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
Ez itten a Mega Low Shop.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
haliho
csendes tag
-
haliho
csendes tag
válasz
VladimirR #1084 üzenetére
mar bocsi de biztos vagy benne,hogy az az?
mert a szovegben,most fejbol nem tudom,de céloz rá hogy valami van ott
a 'regular performance shop-okon tul is...
Tehat van ez a megalow parts meg vannak az altalanos perf. shopok.
Én ezt igy értettem.
Egyébként tudom melyikre gondolsz és köszi a gyors választ.. -
VladimirR
nagyúr
valamelyik performance shop az a stage1-es palyareszen
nagy epulet, eleg nagy ter van elotte
most lusta vagyok kepet linkelni, meg megnezni, de ha minden igaz, akkor a fort union-ban levo performance shop az (Dreamcaster faq-jabol nezd meg a ket terkepet es akkor tudni fogod) -
haliho
csendes tag
hello mindenki.
azt szeretném kérdezni,hogy talált-e már valaki egyáltalán olyat hogy
Megalow Parts.Elméletileg ez egy bolt lenne a shop-okon kivul...
Ha valaki tudja hol van kérem irja le!!!!
Bővebben: http://www.tikman.atw.hu/nfsu2040.jpg -
Finwe
őstag
Hail, mi a véleményetek az imprezáról? nekem tetszik, szépen kicsinosítottam de mire kész lett, nem volt kedvem kipróbálni versenyen.
-
törölt tag
Na én tulmentem a 50% felett ahhol már nincs semmi pálya.
A kocsit fel kellett spanolni nagyon szépre azaz a külső megjelenésre kellett adni.Akkor kimentem a városba csajozni és egyből jőtt az a híres egy db pálya amin természetesen sikeresen tuljutottam.
Kb most ugy 67% járok már.
Remélem ezzel tudtam segiteni!!! -
penene
őstag
Ehh, stage 2ben vok, es 3 győzelem után unique perf. upgrade.........
Tuti stage 2, a world mapben is csak stage 2ig van............ -
Dreamcaster
senior tag
válasz
illusiON #1071 üzenetére
''nem találtam sehol! a mentések közt sincs illusiON, cask az uj illu! és a costumize-be meg quick race-be meg bennevannak az illusiON mentésemben kreált kocsik!''
Nemtom mi lehet.
illusiON -on belül nem csinálhatsz új profilt, mert az illusiON maga a profil. Az illu is egy új profil lett. Főmenü / Profile Manager / Load. Ha ott nincs az illusiON akkor nemtom. -
Dreamcaster
senior tag
válasz
illusiON #1068 üzenetére
Megnéztem. Ha Start New Career, akkor nevet kell adnod a Career -nek. Ha illusiON -t adtál meg akkor megkérdez, hogy ezt a nevet akrod -e használni. Yes. ajd itt megkérdezi, Hogy Overwrite... és ha itt Yes -t nyomtál akkor szépen felülírtad az előző illusiON -t. Félek ez történt. Ha van Backup -od akkor semmi gond.
-
illusiON
őstag
najó, leirom értelmesen, tisztán, érthetően: volt egy illusiON mentésem. (betettem 2 full másik mentést, bár ez nem számit bele sztem.) az illusiON mentésben csináltam egy uj profilt, illu néven, mégpedig egy new carrer-t. namost eljutottam stage 2 végéig, viszont kedvem támadt az illusiON-os mentéssel játszani... nem találtam sehol! a mentések közt sincs illusiON, cask az uj illu! és a costumize-be meg quick race-be meg bennevannak az illusiON mentésemben kreált kocsik! akkor most elszartam, és végig kell csinálnom az illu mentést, avyg valahogy visszacsinálhatom?
-
illusiON
őstag
naaaa, mindenki alszik? hahóóóó? up... amugy egy NAGY gond: van egy illusiON mentésem, abban rányomtam az uj karrier módr... ujat kezdtem, jóvan csinálom, aztán visszalépnék illusiONba, de nicns a helyén! nincs az userek közt, pewdig tuti nem lett törölve! most mi van bakkfakk?
-
illusiON
őstag
halee,
van egy haverom, most próbálgatja ug2 multiját beinditani, de nemigazán ért hozzá (eredeti az ug2-je!) mindenképpen le kell kötni a jelszavát a userhez? mellesleg ha elkezdek egy karriert, elején civiccel, és azon van egy csomójunikvom, akkor azokat átrakhatom másik kocsikba? -
Gleatcher
aktív tag
válasz
Viktor77 #1065 üzenetére
Thx, ezt már próbáltam, de nem mindig jön be.
Most levettem valamit (már nem emléxem mi az) és nem szemetel, tehát 1enlőre jó, de ha vna vkinek még vmi 5lete, ne tartsa magában.
Ja és nem úgy szemetelt mint általában, ha sz@r a kártya, hanem akkor, amikor pölö a felhőkarcikálók voltak a háttérben, tehát amikor dógozott a gépéjjú. -
Redreamer
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy nem nézem végig a topicot, de meg tudja mondani valaki, hogy mikor lesz 100%-on a játék? Végignyomtam, elejét hardon, aztán meguntam a szenvedést és mediumon folytattam. Szóval mi a megoldás?
Választ előre is köszi! -
Gleatcher
aktív tag
Hi all!
Már most szólok, h nem olvastam végig a teljes fórumot, ezért kérlet titeket, hogy ne azt modnjátok h olvassak vissza, hanem elég egy KÁBÉ hely, ahol választ kapok erre:
A játékban igen durva pixelhibák fordulnak elő (nem a tipikus beton-pixeles kép), hanem olyan, mint amikor szemetel a kép.
A konfigom:
Asus p4p800-e-dlx
Pent4 3GHz
Inno3DFX5900XT
512DDR400
Egyszerűen nem tudom, hogy mit vegyek le a beállításoknál, hogy ne szemeteljen...
Többi játék esetén semmi hiba minden tökkéletes.
Ja a játékot az 1.1-es peccsel és 1024*768-ban jáccom.
Ennél lejjebb nem akarom venni a felbontász ezen a gépen, de akkor melyik opcjiót kapcsoljam ki???
Plíz help... -
csucsu_17
aktív tag
Játszik valaki ugy az nfsu2-vel hogy ATI videokártyája van valamint Omega 4.12beta meghajtóval? mert ha igen írjon tapasztalatokat hogy gyorsabb lett e valamivel?
köszi előre is -
Type-R
őstag
válasz
Dreamcaster #1060 üzenetére
Küldtem egy mail-t képekkel, remélem most jó lesz
-
illusiON
őstag
drizzt: a kinézetét kell feljavítani a kocsidnak nemtudom hány csillagra....
más: a cheateknél vannak unique szerü kocsik, mint a régiben a petey pablo, stb. ezeket mikor adja be nekem cheat nélkül? sose? mert most megnézem, milyenek -
Senator
aktív tag
Miert baj az h a nem eredeti gameval csak offline tudod nyomni, ha kell az online jatek lehetoseg besetalsz a boltba es megveszed. Te dontesz...
-
Drizzt
nagyúr
Tudom, hogy kb. 16 milliószor kérdezték már meg, hogy mit kell csinálni, ha nincs több verseny, de most én is meg fogom, bocs. Tehát: a stage infonál azt írja ki, hogy a coal harborból még hátra van egy url részing, viszont sehol nincs jelölve a térképen semmilyen verseny már. A terepjárós dolgokat is befejeztem már, de olyan 50% komplettnél járok.
-
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #603 üzenetére
Mr.Skyline??????,
Miért is ez a neved????
Jól felhívtál tegnap este!!!!!
Szeretném jáccani tovább nfsu2-t, de valahogy nem fut ezen a gépen, nem tudod miért????
mikor tudok tovább jáccani???
És ne akarjál te karbon verdát!!!!!!! -
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1053 üzenetére
Kisz a linket
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
Scooby Dou #1052 üzenetére
Ja, jo, hogy mondod. Bekerül a FAQ -ba. Kb fél óra.
Bővebben: link -
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1050 üzenetére
Szia Dreamcaster, tudsz a NFS Underground 2-höz Cheat kodokat???
-
penene
őstag
válasz
illusiON #1046 üzenetére
Engem nem speciel az érdekel hogy hány%, hanem, hogy 1 stage-ben... mert ugye a perf. upgrade is ahhoz van idomítva.. gondolom olyan nincs hogy eltérő stageben jelenjenek meg.
ECU? az mit is csinál?
Mert turbót tom, hogy bizonyos beállított szinten megdobja kocsit.. (nálam 5-6-7knál) Egyébként érzésre nemtom -
illusiON
őstag
hy,
én az ECU-t ajánlom, a turbó nem igazán sorsdöntő néhány esetben... mellesleg a kocsik: egy havernak már 50%-on kijött a skyline, nekem meg 69 után kicsivel jött csak elő, ez attól függ, hogy milyen versenyeket csináltok... na még 1 dolog: akkor ha uniqve-okat avygt miket akarok akkor a 100% savegame nem kell, hanem kezdjek ujat? -
ewo8
tag
szerintem a subaru WRX és a nissan 350Z autók huzbak a legjobban.
-
ToBeY
nagyúr
Ha eljutatok valakinek egy save-t megcsinál nekem egy ilyen csillagos időre menős küldetést?Már sik ideg vagyok kb 20x próbálom egymásután mindig csak kb pár mp kéne
-
penene
őstag
válasz
Dreamcaster #1036 üzenetére
igen?
Oks.. Tényleg elvileg van elég lóvé 2-3 kocsi tunningra is, ha mindent kijátszol? Mert lehet akkor kipróbálom mind a 2őt
csak ugye a jobbikra akarom pakolni a unique performancet...
-
Robaj
addikt
A sulim feketelistára került, vmi vírus miatt!
Szal vigyázzatok, vmi féreg terjed mail-ben! -
Neck
veterán
240SX úgy gyorsul hogy olyant még nem láttam.
Az elején fos, de fulltuningnál nagyon megy. -
Dreamcaster
senior tag
Hát inkább az RX-8 -at ajánlom.
-
penene
őstag
Hali, melyik a jobb kocsi, az rx7, vagy az rx8?
2ben nagyon jó volt, de itt? Gondolom 8as fejlettebb, de lehet csak álca? Kocsivásárlás előtt vagyok, tipp? Más nem jöhet szóba jelenlegHandling forever
-
ewo8
tag
csak egy a baj hogy ha warez-ról töltöted le a game-t akkor nem müködik az online. ha viszont megveszed rendesen a boltba akkor van online. /hát ez elég h....jén irtam mert ezt mindenki tudja. remélem hogy a NFSUG3-ban sokkal több autó lesz banne meg persze pályák is.
-
Neck
veterán
Hy! Én már vagy 5x végignyomtam csak az idegel hogy nem lehet a Skyline-omra max tuningot tenni, mert egy performance upgrade
''elmegy'' -
efge
aktív tag
ha kapok ilyen wide body kit vagy mit (ami 2 csillagot er) azt mar nem lehet rarakni masik kocsira, ugye? kiirt valamit, csak nagy eszesen elnyomtam.
e nelkul a 2 csillag nelkul el lehet erni a 10et? -
Senator
aktív tag
Onlineban 1-10 ig vannak ranking classok es eszerint vannak a ranglistak.
-
illusiON
őstag
nah most adta be, kb. negyed óra mulva csak ugy az ablakban, amit megnyitott... mellesleg ez nem mai videó már, nekem megvan winfosmédiás formában is
-
VladimirR
nagyúr
nekem lejatssza ie-ben is, de hatha igy jobb: Bővebben: link --- csak igy eleg kicsi lesz a video
-
illusiON
őstag
nekem nem csinál semmit az oldal....... 5let?
-
VladimirR
nagyúr
ezt nem tudom lattatok-e mar, de nekem nagyon bejon: Bővebben: link - (quicktime kell hozza)
illusiON: nem csak a gef2-n mulik --- nekem mx400-zal ettol jobb grafikara is fel lehet huzni (s fel is van maxra, igaz aa nelkul es 640)
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
a sima kör a lol map
10-20 k egy kanyarban és 60 fölött végig
az az élvezetes drift! a stadiumos, vagyis az első mapok a kerák, a többi amelyikek teljesen zártak nem jók, túl hosszúak... a régiben 10 körön 800k volt a rekordom suprával, akkor még jól drifteltem én is
most gyakorolni kell sajna
nincsenek pro-drifterekről videók vagy vmi ilyesmi? mert érdekelne pár ilyen 'tanuló'film...
-
SuBeR53_
tag
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
Viktor77 #1019 üzenetére
Egy DT nem attól jo, hogy sokpontos, hanem, hogy jol DRIFT -elhető, siralom amit csináltak a pályákkal. Jojózik az ember szeme vazzeg. Mintha lebasztak volna az EA -nél egy doboz spagettit a földre, azt az a DRIFT pálya, kész is vagyunk'.
DT2 Forever, azon tesség gyakorolni, pontokat mondani. Stadium DRIFT 2 vagy mi a szar a neve. -
SuBeR53_
tag
válasz
Dreamcaster #1015 üzenetére
hú, bocs
, elolvastam az utasításokat, és úgy küldtem el!
-
illusiON
őstag
drift: a downhilldrift kicsit fura, mert ha bemész a nagyobb ívekre és a sárban csuzdázol, akkor naygon sokat driftelhetsz össze! nekem siekrült 200k-t csinálnom 1 csuszásra
nem vicc, komoly
mellesleg tesztpálya: ez az, ameik a kocsi beállításánál van drifter-tesztpálya? nekem ott van amikor 50 sikerül 1 körön, de elég érdekes a pálya...
-
Viktor77
titán
válasz
illusiON #1014 üzenetére
Na jó, oké, hagyjuk. Sztem megértette.
Hogy maradjunk a témánál is.
Ki mennyit driftel a tesztpályán? Tudom, hogy vannak itt űberjók. Tőlük szeretnék eredményeket. Kezd megtetszeni a drift.
Kéne egy alappálya is, mert a tesztpályán sajna nem lehet screenshotot csinálni a végén. -
illusiON
őstag
na ezt a hsz-t se kellett volna, szerintem tudta viktor, hogy megköszönöd
az 1 szavas hsz-ekért sem rajonganak...
ja és hsz= hozzászólás, a gyengébbek kedvéért -
Viktor77
titán
válasz
Scooby Dou #1011 üzenetére
Kis jótanács.
Sokkal kevesebb smiley-t használj. Ezt a moderátorok nagyon hamar meg fogják elégelni, főleg úgy, hogy sok hsz-ednek nincs is mondanivalója.
Mondom, ez csak jótanács. -
illusiON
őstag
nem értem mire mondtad, hogy 'sajnos nem tudok segíteni???'... és miért kérded a kijelentő mondatodat?
na mind1 haygjuk
mellesleg mikor kikapcsoltam a fogat, akkor nem volt vonalsimítás... ugyhogy ahgyom a régiben 90 % maxon
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
minden grafikai setting a amxon, a kocsi már majdnem mosódik a menüben, viszont a játék fekete, csak hátsó lámpák stb. viszont ha a horizont fogát kikapcsolom, akkor ujra normális... ez a fog mire jó? mivel lesz rosszabb ha kikapcsolom?
-
SuBeR53_
tag
elküldtem a kocsikat!! dreamcaster@axelero.hu-ra!
-
illusiON
őstag
azt látom már hogy kell hozzá peccs, dehogy minek?
na mind1, még ugyse vok felkészülve online-ra
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor77 #999 üzenetére
engem igazabol a kettohoz erdekelne, mert most csalodtam epp nagyot a supraban (szerintem is nagyon csuszkal, mint fentebb mar irta valaki), s erdekelne, hogy vannak-e neten 2 junikos rx8-cal (eddig sokkal jobbnak tunik az iranyitasa)
SuBeR53_: ott a link, azon katt a boritekra, ott lesznek a teendok, megint katt a boritekra es mar elo is ugrott a levelezoprogramod (alapbol kutluk ekszpressz) a kitoltott imelcimmel
innen meg szerkeszd ki a cimet, mert Dreamcaster imho nem fogja dijazni, ha bekerul valami adatbazisba
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
válasz
Dreamcaster #997 üzenetére
ímélcím?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest