- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
Bővebben: link
Itt talán találsz valami segítséget a driver problémádra, ha sikerült megoldani az akadozás, kérlek küldd el emilben, hogyan. -
ilcane
csendes tag
Szasztok!
Most tettem fel az NFSU 2-t, de nagyon akadozik. A gépem 2,8 P4 meg ATI Radeon 9600 XT videokártya amivel talán nem kellene szaggatnia. Visszavettem a beállításokat Low-ra meg amit tudtam lehúztam kevesebbre, de így a végére egy tök sötét képet kaptam amiben csak a hátsó piros lámpák látszottak! Sőt utána mindent visszanyomtam fullra, de a sötétség így is megmaradt (még a fejemben is)! Csak az újratelepítés segített.
Van vmi ötletetek, hogy mit kell visszavenni, hogy ne akadozzon, de még élvezhető legyen a játék?
Előre is kösz! -
--Priby--
tag
Szaisztok! Mi is nagyon sokat játszunk az NFS UG2-vel és úgy gondoltuk rendezünk egy szépségversenyt.
Ha valaki esetleg kedvet kap hozzá, nyugodtan jelezze, akár itt, akar ezen az e-mail címen: csallokozteam@vipmail.hu. Ha e-mailt írtok, akkor küldöm majd a részleteket!
DC! Igen jó lett a Nfsu2 Hun FAQ! Nagyon szupi az új design!!!! -
mityku
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #1267 üzenetére
Úgy jártam mint te!
Csak nálam lett volna még egy fényképezés is, de az eltűnt (mielőtt beléptem az uccsó URL-be). Azért tartogattam azt a fotózást mert nem tudtam megcsinálni, gondoltam, ha meglesz a 3-as szintű cucc (motornál) akkor majd megcsinálom.
Én is lenyomtam a versenyt a faszival, végeztem a játékkal, de nem tudok a motrtérbe neont rakni, 3-as szintű motor cucc hiánya miatt! -
khalox
őstag
válasz
Dreamcaster #1294 üzenetére
Ja... jövőre meg majd sír a bazár topicban, hogy a kutya sem akarja megvenni a 'zeredetit
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
Senator #1291 üzenetére
Hát ja Én is meg akartam jegyezni már, oké, hogy Te meg tudtad venni de szerintem nem mindenkinek az az első dolga. Ha meg neked megvan, örülj neki, mást meg véletlenül se basszál le, hogy neki nincs meg az eredeti. Semmi jogod hozzá.
Vagy vedd meg mindenkinek!
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
D*L-nél mi a középső akrakter?
nem ismerem a boltot... és hogy szállitják ki? postakölcség stb kell még? csak avyg a csont 12k-t odaadom a postásnak és szevasz? avyg bankártya?
-
illusiON
őstag
hol a legolcsóbb az eredeti? mert n azér sokallom a 13-14k-t érte by metrO és t€$co főleg a ps2es ára iszonyat, majnem 20 k! van vmi olcsó online bolt vagy vmi, ahol 10k KÖRÜL van az ára?
-
Senator
aktív tag
Mert egy bunk* p*r*szt vagy, jatszol valamivel ami tetszik, de arra keptelen vagy, hogy elismeresedet ezuton kifejezd, h megveszed a programot s evvel tamogatod a nemkeves programozot aki kiszenvedte a softwaret. Egyebkent meg ha az olcso verzio megteszi akkor ne rinyalj h nem megy az online resze, menj es GIT-tel jatszal vagy nyomjad orok eletedre offline modeban.
-
Drizzt
nagyúr
Skiline után jön még valami új kocsi?
-
ewo8
tag
Nekem nem megy a Online mod mert én nem vettem meg a játékot hanem letöltöttem w..........ról. minek adjak ki 11000Ft-ot mikor sokkal olcsóban meg tudom szerezni.
-
Robaj
addikt
válasz
Dreamcaster #1279 üzenetére
Az oldaladon a Unique cuccok sztem rosszul vannak felírva, legalábbis hard-on nem úgy kaptam!
Stage 4-en már van wide body-m és mindhárom unique performance upgrade-t
megkaptam!
Szal hardon lehet, hogy másképp adja! -
Neck
veterán
válasz
Dreamcaster #1275 üzenetére
Mindegyikőnknek chelloja van, szal elvileg mennie kéne. Csak nekem az advanced configba, a kapcsolatom helyén ez van:
1???????r???????????4????????tttttttttttttttt?????????????????????((null))
[Szerkesztve] -
Spensers
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1276 üzenetére
Szerintem kafa!
-
I_Am
veterán
válasz
Ki fikázta ezt? sztem nagyon jó és egyre csak jobb lesz. Annak aki meg fikázta üzenem, hogy akkor fikázzon, ha jobbat csinál. És akkor csinálja is meg, ne csak a szája járjon.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Nekem tetszik az új design
Ami nem tetszik, hogy 1024-ben full screenen a főoldalon megjelenik a vízszintes scrollbar, pedig látszólag semmi nem indokolja -
Viktor77
titán
válasz
Dreamcaster #1275 üzenetére
Nem szar, sőt.
Haveromék jópáran folyamatosan nyomják vele. -
illusiON
őstag
sokkal jobb GRATULA!!!
nekem jobban teccik a zöldes színárnyalat
(bár azt meg kell jegyeznem a csaj bugyija narancs-ban jobb volt
ez komoly de tleg!)
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
Kicsit lefikázták a FAQ -t. Télleg nem jo így?
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
GIT nehéz vagy inkább érdekes téma, az francnak sem tudtunk Host -olni vagy Join -olni HNBxCsabi -val. Több napon keresztül nyűttük a progit. Az a lényeg, ha router -ed van, állítsd be a router beállításait. MIRC -en kerestünk Host -okat, mindnek routere volt, pedig a faq azt írja router -esek nem nagyon jok Host -nak. Ja és asszem az egésznek az a lényege, hogy a Host -nak kébeles nete legyen. Ne ADSL. Kalap szar.
-
Viktor77
titán
Ha nem látja a progi a hálókarijaidat akkor a tudomány jelen állása szerint elfelejtheted a GIT-elést.
Én ma kipróbáltam 2 Intel, 2 Realtek (ebből az egyik unokatesomnál hibátlanul megy a progival egy Asus Tusl2C-ben), és egy SMC hálókarit. Halott ügy. SP2 nem hibás, haveromnál megy vele.
MOD: Ja, a progi fórumán lévő összes tippet kipróbáltam. Semmi.
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
az első szintü spoilereknél kb. 3-10 között lehet vhol egy aluspoiler, a nevét nemtom...
-
shev7
veterán
Keresgettem a topicban, de ''alum''-ra nem találtam meg a kérdésemre a választ.
Vannak a játékban egyáltalán aluminium cuccok? Mert amikor le akarom festeni például a carbonszálas spoiler-t akkor azt dobja ki, hogy a carbonszálas meg az aluminium cuccokat nem lehet festeni. De én még nem találkoztam aluminium cuccal -
illusiON
őstag
fiuuuk van értelme veszekedni? myrra nem szólt viktor nem váalszolt neki és záródik az ügy, happy end
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hi!
Az miért van, hogy 68%-nál járok, belementem egy URL-be, megcsináltam.
Ezután eltűnt a többi verseny ami előtte még a térképen volt, és csak 1 maradt, 1 gyártelepi verseny, ahol 1 muksóval kellett versenyezni 5 kört, megnyertem, utána pedig kiírja hogy végigvittem a gamet meg hogy unlockol minden cuccot a kocsihoz.
Hogy lenne vége, ha még csak 68% van?? -
Neck
veterán
válasz
Dreamcaster #1263 üzenetére
Ha egy kicsit tudnál segíteni, n agyon megköszönném, szarakodik a GIT, havernak XPje van, No Router, neki megy.
Tesóm gépén is megy, a mi routerünk mögött, de neki 98a van,
Én meg amikor felraktam (XP) akkor az advanced konfigba egy darab kapcsolatot se talál a progi, meg kiírja, hogy
Unable to open packet device, please choose another one in the advanced configurations menu. És persze nemmegy. Feraktam mind a két fajtát ami az oldaladon van, meg megpróbáltam egy Winpcap frissítést is. de nemmegy Pls help! -
myrra
senior tag
végre egy értelmes hozzászólás
-
Pompi
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1252 üzenetére
Azok az új funkciók lesznek. (Felül) Máshonnan is hiányzik??
Azokon kívül még ez hiányzik:
http://users.atw.hu/dreamcaster/img/nfsu2_faq_green/text_usercargallery.jpg -
Pompi
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1253 üzenetére
Ok, én kérek elnézést. Grat az oldalhoz meg minden, de ha még nem nyitott meg az oldal, akkor miért mutat nemlétező linkre? Nem kötekedni akarok mert tényleg respect az oldalért, de esetleg egy disabled link, vagy egy még nem nyitott meg tartalmu oldal vagy valami dukálna szvsz ahelyett, hogy egy atw 404 error jön be...
-
Dreamcaster
senior tag
Tulképpen ha az a belváros, ahol kezdesz akkor majdnem igen. Szal felmész a hídra (Coal Harbor) és jobbra kanyarodsz az első LEágazásnál és akkor a mész szépen jobbra és az az uccsó városrész. Coal harbor West. Bizony ám.
[Szerkesztve] -
Jenő
aktív tag
(keresőt használtam.)
Ezekben a HSZ-okban (#644, #564) leírt problémám van nekem is. A #644-re az volt a válasz, hogy ''Olvasni tudsz?'', az #564-re pedig nem találtam választ. Így arra kérnék valakit, hogy válaszoljon nekem. Hogy lehet továbbjutni 47%-tól a 4. városrész végén, ha nem ad új versenyt? -
Type-R
őstag
válasz
Dreamcaster #1253 üzenetére
Küldhetek olyan képet amit haverom csinált, mert ő nem tudja elküldeni?
-
Dreamcaster
senior tag
Nálam miért nem jön be a ''User's BEST Tuning Car Gallery'' vagyis a http://dreamcaster.atw.hu/temak/besttuningcargallery.html -ra egy szép kis ATW reklámot kapok.
Mert olyan még nincs.
Meg jópár image hiányzik az oldaról, pl a főoldal tetejéről.
Azok az új funkciók lesznek. (Felül) Máshonnan is hiányzik??
Értelemszerűen a BEST Gallery a legjobb alkotásokat fogja tartalmazni, majd 100 fölött elkezdem kiválogatni őket.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1243 üzenetére
Nálam miért nem jön be a ''User's BEST Tuning Car Gallery'' vagyis a http://dreamcaster.atw.hu/temak/besttuningcargallery.html -ra egy szép kis ATW reklámot kapok.
Nálatok megy?
Meg jópár image hiányzik az oldaról, pl a főoldal tetejéről. -
illusiON
őstag
előre mondom: a beaconhill-i boltban benne lesznek, meg a többiben, viszont az első városrészen található boltban nem lesz benne a 3-as szintü...
-
mityku
aktív tag
Hali!
A játék nagyon király!!
Csak van egy gondom, többek között van egy Civic-em, 10-es szinten (vagy a fenén van), de nem tudok még a motortérbe rakni neon-t, valami olyat ír ki, hogy 3-as szintű cucc kell (perfonance cucc)!
Jó lenne, ha már azt is megkapnám -
Integra
titán
átnéztem az összes autót, hogy hogy néznek ki wide body kit-ben
70%-uk förtelem, ultragáz designnal -
cor
őstag
nfsu2:csalos-idedegesitö-tuulárkádos-autoversenyezgetös game sajnos elég nehéz elszakadni ettöl
azonban
ez a nitrorendszer akkora gagyi hogy hajjaj..., a másik meg a hidraulika cuccok, mikor elkezdett ott ugrálni a kocsi mint valami kutya nem tudtam h sirjak vagy nevessek...s egyébként sem illik ide -
Pópa
senior tag
Házt nem tudom... nekem az volt a benyomásom a Skyline ''használata'' közben, hogy keményen csúszkál, és könyen megindul a ''segge''. URL race-nél nagyon jó, de ''utcára'' nem mennék vele versenyezni.
A Civic-nél azt szeretem, hogy nem kell folyamatosan ellenkormányozni, szépen teszi vissza a kocsi a hátulját, ha elindulna kifelé. Persze ez beállításfüggő is, tudom.
így van, szuper ''vóóóót'' -
Neck
veterán
Nekem a Nissan Skyline a kedvencem, a legjobban irányítható autó, amennyiben Dream megkapja végre az emilemet és felkerül az oldalra meglátjátok a kicsikét. Bár hopsz, most jut eszembe a saját oldalam,ra is feltettem.
Bővebben: link A Képek menüpontban legalul.
Dragra meg a 240SX a legjobb.
Egyébként meg a Porscheben nem voltka lassúak az autók, akkori szemmel, pl az a GT verzió, amelyik egy prototípusra hasonlított, az nagyon gyors volt. Persze mai szemmel ezek a NFSU-beli kocsik gyorsabbnak tűnnek, de akkori technikával az volt a legjobb NFS. És pont.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Ezen még segíthetnek!
Egy két európai autó is belekerülhetne az új részbe (BMW. merci, stb), és akkor sokkal ütőképesebb lenne.
Meg én személy szerint nagyon hiányoltam azt az NFSU2-ből, hogy a kocsiban nem tudtam döngetni a hangcuccot.
Az ''utcán mászkáló'' kocsikban dübög a zene, bezzeg az enyémben benne van a H2-ben 12 memberán. és semmi hangot nem lehet belőle ''kicsiholni''... -
Pópa
senior tag
válasz
BlackSmiley #1230 üzenetére
Úgy sejtem, hogy a mai napra az A3-at próbálom ki.
-
BlackSmiley
tag
A3 nekem nagyon tetszett Harap egy kicsikét... csak sajna azzal külön megkell tanulni kanyarodni meg az összes többivelis ami nem made in japan
-
ssolitude
őstag
Na pl. a Nissan-al vittem el addig amig elvittem,meg driftre A3.Slussz-passz.
-
BlackSmiley
tag
Nah elkezdtem a gammát ujból a Nissan 240SX-el és arra jutottam ,hogy az 1 ...jó autó
-
ssolitude
őstag
Tudom kicsit elcsépelt a kérdés,de elakadtam.Megnéztem az FAQ-s oldalt is de nem találtam választ.Arra lennék kíváncsi járt-e így valaki./Jelzem:nagyon lelkiismeretesen szenvedtem vele,de nem látom a megoldást./Tehát:75%-nál járok a játékban,utoljára hagytam a reptéren a négy URL-t.Megcsináltam,ezután adott egy futamot valahol a belvárosban,majd a kopasz menőcsávóval Coil Harborban mentünk ketten egy 5 körös-t.Nyertem,erre közölték telefonon vagy SMS-ben,hogy gratulálunk,teljesítetted a játékot,minden performance nyitva,minden pálya nyitva.Csakhogy!!!Megyek a shopba,minden max 2-es szintű.Nézem a Quick Race-t,3 vagy 4 pálya lezárva.Megyek többi shopba,ott is lezárt cuccok/pl.EngineNeon,ami csak 3-as szintű cuccokhoz jár/.Bármelyik shopból kijövök,mindig jön a sárgacsillagos SMS,hogy menjek fényképezni,de nincs a térképen csillag.Vettem kínomban egy terepjárót/csak úgy
/de ezzel sem fényképezhetek.Outrun-t nyomattam,ugyanis ezek még mindig ott autózgatnak a városban.Semmi eredmény.Olyan mintha vége lenne,de akkor miért maradnak lezárt dolgok???Elnézést ha egy kicsit hosszu voltam,de talán így jobban érthető a helyzet.
-
illusiON
őstag
szvsz ug1: 2003 szept. körül... ug2: szept. után kicsivel 2004-ben... ug3? na? tipp? 2005 szept.után
bár nem tuti, de eddig ez volt az alapelv
bár ha foglalkoznának vele éveket, mint pl. gt4el akkor lehet hogy maradandóbb game lenne...
-
Viktor77
titán
Nagyon fontos!
Ki milyen hálókarival próbálta a GIT-et, amit a progi fel is ismert? -
ewo8
tag
ugyan hány év mulva fogják kiadni a NFSUG3-at. meg kiadják e pc-re. tudom hogy ég ez igen messze van. talán 2006-2007vége tudom hogy jó az álmodozás.
-
Senator
aktív tag
Lan-nal azt tudni kell, hogy az usa verzio nem latja az europait es az euriopai nem latja az usa verziot, mint ahogy Onlineban sem.
-
illusiON
őstag
passz, nekem mind1ik kocsi teccik
mellesleg most ujrakezdtem ugyebár, és van egy civicem, eddig kb. 25k beleölve... és most van kb. 17k-m... érdemes uj kocsit venni? köszi a mentéseket, naygon gnú, 1. lettem az iskolai bajnokságban a suprámmal, pedig a többiek mind miata-val meg a többi naygmenővel mentek!
-
ewo8
tag
nekem a játékban a Subaru tetszet a legjobban na meg a hangja.
-
illusiON
őstag
nekem egyx volt olyan hogy egy kaynart a falo vettem be ugy, mintha matrix lenne... egy url volt... naon ekra volt, cask a frpas nem müködött
-
Agostino
addikt
NFSU2 ben az volt a kedvencem amikor autopályán mentem jó tempoban, elnéztem valamit, erre a kocsi felszaladt a falra, és azon ment 2-3 secen keresztül, szal tiszta Mátrix feelingje volt
-
illusiON
őstag
mér nem jó a riders on the storm? botfülü... mé a garázsban szted sly boggy-t halgatnának? az egy kicsit izé lenne, viszont mikor a garázsba szerelgecc a lassu zene cool (én már csak tudom, saját kocsink kipuf.ját is én raktam át a szerelővel és a lassu zene mellett lehetett csak dolgozni...)
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
littlerock #1208 üzenetére
én mgnéztem éstényleg elég nagy BUG dehát niincs olyan game amiben nem lenne vagy nem mondok igazat ??
-
dj.saabe
aktív tag
jaja ez nagyon igaz az 1nek kurva jók voltak a zené igaz én annyira nem rajongok a rock meg techno zenéért de akkor is jók voltak. ere nnagy várom a kettő már olvastam a zenelistát azthittem jó ki múzikok lesznek benne a demó az még el is megy a chingy-i do és ennyi.
aztán jött a full elinditom és mit hallok ''riders on te storm'' egy a játék hangulatához nem illó LASSÚ zenét aszittem hátastdobok a székkel. talán még a sly boogy- thats my name szám jön be a többi szar -
littlerock
aktív tag
toll a fületekbe !!
hiába publikálok itt művészi képeket a remek grafikáról
talán ha egyvalaki megleste....
szép mondhatom... -
-
Viktor77
titán
válasz
parandroid #1204 üzenetére
Tökéletesen megy benne a LAN, próbáltam.
-
parandroid
félisten
az nfs sorozatnál előfordul egy-egy hullámvölgy, az a szép benne, hogy fel tudnak állni újra, és megint mutatnak valamit, hogy így kell ezt. majd a következő játék megint jó lesz.
szerk: nekem igazából az első rész után csak a porsche jött be, utána meg az nfsu1. ez most annyira nem, pedig nem rossz alapvetően, de mégsem az igazi. persze sok mindenben felülmúlhatatlan pillanatnyilag. ha tényleg rendesen megy benne a lan (még nem próbáltam, de fogom), akkor könnyen lehet még best játék. addig is húztam pirates!-ezni.
szerk2: az nfs:pu idejében nekem egy cel366-om volt 128mb rammal és egy tnt2-vel. 800*600*16bit mellett a max részletességet nem bírta, kicsit lejjebb kellett venni. arra emlékszem, hogy 16bit alatt zöld volt a füst, 32biten meg már szaggatott a nyomorult...
p
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Nekem az összes NFS megvan. Az 1 volt a legnagyobb durranás (a maga idejében)
A kettő nem tetszett annyira, nagyon gagyi arcade lett.
A 3mal nem sokat játszottam, most meg XP alatt nemmegy már, a 4 (NFS High Stakes)
bődület jó lett, lehetett benne autót tuningolni, és nagyon szép volt a grafikája, ettől csak a Porsche lett jobb, az tényleg odatett ahova kell, benézhettél a szalonba az autók belsejébe, igazi történelmi autók, gyönyörű grafika, és a Celeron 400MHzes gépen 192MB RAMmal meg egy VooDoo3 3000-el simán elfutott max grafikán. No Comment.
A Hot Pursuit is tetszett, végignyomtam 3x, de nem durrant nálam akkorát mint a Porsche.
Az Underground 1-hez sokáig remegő kézzel ültem le játsznani, az egész vizsgaidőszakom ráment, meg is húztak 2 tárgyból, de megérte
Isten lett az a játék...
Az underground 2.
Hajnali 2kor jött le a demója, izzadó kézzel kattintottam a parancsikonra, vártam hogy megint megfog az 1 hangulata. Jó lett, meg minden, nagyon tetszik, de megint nem durrant akkorát mint az 1. Talán a zenétől vártam többet, talán azt hogy végig lehessen seftelni az autókkal, és bármire rárakhassak bármit, Valami hiányzik. Olyan mint a HP2. Nagyon jó, de nem a legjobb. -
VladimirR
nagyúr
igen, bar nem feltetlenul rejtett (egyebkent a kimaradt kuldetest world map-bol ujra tudjak jatszani, nezz be Dreamcaster faq-jaba ott le van irva a mikentje)
pl a stage3-as sponzori szerzodes teljesitesehez kell 5 url, 3 sponzor altal vvalasztott verseny, es 19 jatekos altal valasztott versen, valamint 3 dvd-borito - ha ezek mind megvannak, akkor johet a stage4
amiben tul lehet teljesiteni (es valoszinuleg te is ebben teljesitettel tul) az a versenyzo altal valasztott verseny - ezek az egyszeru, nem narancssarga (vagyis nem url) karikak a terkepen, ezekbol tobb van mint a szukseges, es ezen felul vannak meg az olyan versenyek, amik a terkepen nem is latszanak
ezert van pl neha olyan, hogyha nyomsz egy f4-et, akkor az adott stage-re 100% feletti teljesitest ir, meg pl 25/19 teljesitett versenyt (25 a 19-bol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest