- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
marlboro1
csendes tag
Bocsi csak próbálkozok. -
VladimirR
nagyúr
masiik bajom: hegyi drift-nel mintha rangatna a kep
ertem ezalatt azt, hogy kb masodpercenkent kb fel masodpercre belassul a jatek es ez persze nem a legjobb, mert igy nem igazan elvezheto a dolog
eloszor arra gyanakodtam, hogy az ujonnan (direkt a jatek miatt) vasarolt csucsvideokartyam nem birja a sarat (mx400), de fraps szerint minden rendben (de ha leveszem minimum grafikara az sem segit)
a gep tobbi reszet egy 2500+ barton es 512ddr kepezi, szoval ezek sem okozhatjak a dolgot es mint mondtam, csak hegyi drift versenynel jon elo
van otletetek, hogy mi lehet ez? -
VladimirR
nagyúr
meg tudna mondani valaki, hogy carrier modban hogy erem azt el, hogy a gep ne csaljon? mert a kecsap beallitast en csak a quick race-ek elott latom, hogy beallithato lenne es ott is csak az aktualis versenyre
egyszeruen nevetseges, hogy pl outrun-ban vezetek 290 meterrel es 2 masodperc alatt feljon 100 meterre, annak ellenere, hogy a fordulatszammero mar kiakadt -
parandroid
félisten
ez a mustang ez valami nagyon állat.
és bár teljesen botfülű vagyok, nekem tetszik a hangja.
egyvalamin azért elgondolkoztam: 320 kmph sebességgel belezörrenni egy betonelválasztóba az autópályán. na, az biztosan fájdalmas élmény lehet.
de sebaj, gyors rükverc kicsit, aztán nitroval újra kigyorsít...
p -
Zordkaszás
senior tag
Háhááá, naggyon jóóó!!
Most került fel a gépkocsim az ''Autó Motor Nr.1. Alapítva: 1942'' címlapjára
Sosem gondoltam volna, hogy lesz benne magyar autós újság is -
gabe_
őstag
UOAHH!! Megvan, nagyon állat!
Teccik...
-
gabe_
őstag
jahh. kösz. és az új kocsik csak abbban lesznek?
-
gabe_
őstag
Letöltöttem az nfsu2_pal_and_usa.zip nevű fájlt, be is másoltam a Corsa meg 106 könyvtárát, de semmi. Kell még valamit csinyányi? Mert a txtben itt kimerült az angoltudományom...
-
yksz
aktív tag
? 63%-ál tartok és mar nincs semmi. Az autó is 10 csillagos. Miat tegyek? Help!
-
fairflex
csendes tag
Hello emberek!
Miért van az hogy elfogytak a versenyek??
Még csak 28%-nál tartok, igaz csak 2,5 csillagom van de már minden lehetséges tuningot rátettem a gépre.
Valaki pls......... -
Digital
addikt
válasz
parandroid #761 üzenetére
Ó majd mindjárt kiszótárazom oké!
-
Viktor77
titán
-
dj.saabe
aktív tag
na jó erről ennyit.
leszedtem a fájlt irja hogy 48 mb és mégis tök üres. meg hogy olvastam milyen macera menni velük igy hagyom a picsbe -
dj.saabe
aktív tag
ja a másik. ezt ha berakom ez lecseréli a két kocsit vagy mellé rakja be ??
-
dj.saabe
aktív tag
na mind1 az a kényeg hogy már töltöm. és van pár kérédsem. kb hogykell berakni őket igaz biztosvan leirás de hátha.... a másik ehhez ugye uj carreret kell kezedeni vagy nem ???
-
parandroid
félisten
Kérdés: Az a baj, hogy a nagypapám hithű munkásőr volt, es apukám is oroszt tanult. A hagyományokat továbbvíve én is ezt a nyelvet sajátítottam el. Már csak a ciril betűket bírom elolvasni. Viszont ez a játék valami jenki nyelven van. Érdemes elmennem nyelviskolába?
Válasz: A játék miatt annyira nem, de ITT egy szótár. Dícsérik jól.
innét idéztem: Bővebben: link
meg ezt is tessék olvasgatni: Bővebben: link
jó szórakozást,
p -
*DiscMan*
csendes tag
hm ténleg gyík voltam ,,A válaszok elöre készen vannak, csak jol kell kérdezni'' úgy néz ki ez nem a legjobb kérdés volt
-
Digital
addikt
válasz
parandroid #755 üzenetére
Nem beszélem az angolt,még ''régimódi'' orosz nyelven felnőtt panelgyerek vagyok
-
Viktor77
titán
Az.
Az elsőben van link, kezdd azzal, sok segítség van ott.
Amúgy kezdésnek a ''fánk''-okhoz menj oda, ott vannak a versenyek. Ha még a 350Z-vel vagy, akkor azt meg vidd vissza a garázsba (nem a tied). Ha visszavitted (M a térkép, ott van minden jelölés), akkor választhatsz egy autót, és ha kihajtasz akkor jönnek a versenyek. Mindig az Outrun-okkal kezdd, az ellenfelekkel a térképen. -
Digital
addikt
Na egy lool
kérdés:
hogyan lehet olyan ''pénzre menő '' játékot játszani,mint az első részben?
Career-Start new career ,na de itt mit kell csinálni?
THX -
*DiscMan*
csendes tag
Hello!
Nahat nekem oan probléma lenne hogy 70 %nal megakadok jatekbaés nemtok tovabb menni lenyomom azta feket kocsis fickot az 5körösbe és kész nincs tovabb pedig a kocsinal megvan a 10 csillag megvan az összes bolt és semmi több viszotn csak 70% van meg... ha vki tud segitsen pls
kössz -
Viktor77
titán
Dj. saabe és Type-R:
Ha nem tünt volna fel, már tegnap belinkeltem az EU-s kocsikat.
Ti soha nem olvastok vissza? Itt van még ezen az oldalon. -
_Volkovy_
nagyúr
Nektek mennyi a legjobb 0-ról 100-as sprintetek?
Ma reggel csináltam a Suprával 1.35-öt -
Type-R
őstag
''Accord mester volt olyan jó, és elküldte nektek ezt a remek linket. Mint az köztudott, a Need for Speed: Underground 2 több kiadásban is megjelent. Ezek között igazából csak annyi különbség volt, hogy bizonyos autók hiányoztak egyik-másikból. Ezt az űrt hivatott kitölteni aBővebben: link-ről letölthető, mindössze 52 megás csomag. További jó játékot!''
www.gamestar.hu -
dj.saabe
aktív tag
már sokan kérdeték és iták meg ez a fő és a lényeg ---> Bővebben: link annyian linkelték már hogy nfsu2 faq és mindenki baszik rá és csak kérdez
-
dj.saabe
aktív tag
Egy kérdés. Kinek van meg itt at Európai Verzió ??? mert lehetséges hogyha valaki más kocsival akar menni mint ami az usa verzióban benne van azt az Eusból belehet rakni és ezt szeretném letesztelni csak még nemtudtam eus kocsi fájlokat szerezni.
-
VladimirR
nagyúr
Hi
a kovetkezo kocsikat adja be 3. szint vegeig:
1: Peugeot 206, Ford Focus, Tocyota Corolla, Nissan 240SX, Mazda Miata MX-5
2: Lincoln Navigator, Cadillac Escalde, H2
3: Lexus IS300, Toyota Supra, Audi A3, Acura RSX, Volkswagen Golf GTI, (Mitsubishi Morots Eclipse, Audi TT --- ezt a kettot mar ugy adja, hogy egybol at is lep Stage 4-be, szoval ezek kiestek)
kerdesem az lenne, hogy ezek kozul melyik az, amibe leginkabb erdemes lenne beletenni a 3 unique performance upgrade-t
thx
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Bocs, ha már írták, de találtam magyarosítást. Még nincs teljesen kész...
Bővebben: link -
A_ScHuLcZ
addikt
Hi!
Az hogy lehet, hogy minden versenyt végigvittem (nem találok többet a térképen), minden eddigi lehetséges boltot felfedeztem (tudom, mert megvan a térkép minden bolttal) és mégsem tudok tovább játszani, mert nincs verseny?!
Pedig még csak 45%-nál járok -
Dreamcaster
senior tag
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Hol találom a Savegame-t???
THX
BBence -
lke
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a nitrot rányomni gyorsulásinál? -
Gismo
addikt
NFSU hol tartja a mentéseket?
-
Gismo
addikt
válasz
Dreamcaster #726 üzenetére
ok kipróba!
De igazából az RX-7-től, RX-8-tól és a skyline-tól vártam sokat!
Rohatt sok sziszegést! profi lefújószelep hangút.... -
Dreamcaster
senior tag
Peugeot 106 és Wauxhall (Opel) Corsa megtekinthető a SCG -ben.
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Nemtuggya senki h a Skyline-t hogyan tudom a videóban szereplő kék szinű skyline hangúra mewgtuningolni? Mit kell tenni? Lehet 1általán?
-
VladimirR
nagyúr
Kérdés: Végigvittem a játékot, mégsem kaptam meg a Taxi-t és a Mentőt! Vezetni akarom őket! Azonnal adják oda! Külőnben betelefonálok! Ja, kéne még a fagyiskocsi és a roller is!
Válasz: Türelem. Még mi sem tudjuk, miert van ennek a két járműnek külön könyvtára. Amint tudunk valamit, szólunk.
van tovabba bus, firetruck, *van, pickup es s2000 konyvtar is (bar ez utobbiban csak egy vinyls file van)
errol tudtok valamit?
vagy minden a jatekban szereplo, de nem vezetheto jarmunek is van konyvtara? -
Gismo
addikt
Igaz az h a játéknak 74%-nál vége? vagy ott mivan?
Az előző kérdésre is plz válaszojjatok! -
Viktor77
titán
106: Bővebben: link
Corsa: Bővebben: link -
Gismo
addikt
HI!
A Skyline-ból kilehet valahogy azt a hangot préselni ami a rövid infró szerű videókban volt? Az a sziszegős, meg mindenes?
Ugyanezt az RX-7-ből esetleg? -
Viktor77
titán
Na megnéztem.
Csak a mellékelt két savegame-el lehet őket kipróbálni, és full elöről kell kezdeni a játékot. Kvázi a 350Z-t viszed vissza a garázsba. A Costumize menüben nem jelennek meg, de lehet őket tuningolni. És csak külön-külön játszhatóak.
Ettől függetlenül: Integ-ra cserél-jen! Integ-ra cserél-jen!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor77 #711 üzenetére
és mit fog ez csinálni? lecseréli azt a vacak civicet egy menő 106-osra, vagy bepakolja pluszba?
Integ-ra cserél-jen! Integ-ra cserél-jen!
szerk:
Orc: ez is egy jópofa faq, de az ''elakadtam!'' menüpont hasznosabbnak tűnik dreamcaster oldalán. sok sikert és jó játékot!
szerk2:
amúgy ők is írják: ''Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit) és már az Outrun-ok is elfogytak: tuningold szarrá az autódat - grafikai, performance, audio.''
p
[Szerkesztve] -
Orc
senior tag
válasz
Dreamcaster #707 üzenetére
pl.: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
parandroid #710 üzenetére
Ott van 3 autó, az egyikhez oda van írva, hogy Download.
Amúgy: Integ-ra cserél-jen! Integ-ra cserél-jen!
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
? Mit jelent a sárga háromszög? Mert van egy hely ahová 3 irányból mutat, de nincs ott lófiku se?
-
Viktor77
titán
Nesztek, Peugeot 106, és Opel Corsa.
[Szerkesztve] -
Orc
senior tag
Azért mert véletlenségből 2 FAQ oldal van és én azt hittem, hogy az az oldal,amit 3 percel ezelött néztem, az ugyan az, mint amelyik a topic elején van belinkelve. Nem kell parasztnak lenni, csak azért mert nem mindenki olyan tökéletes, mint egyesek...
-
Viktor77
titán
Aki az európai NFSU2-vel nyomja az itt töltheti le hozzá a Civic-et. Bővebben: link
-
Orc
senior tag
válasz
parandroid #699 üzenetére
Megnéztem, de kb 10 outrant nyomtam és semmi, a másik meg, hogy a térképeken nem látom a hotel plaza feliratot
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest