Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunMajin-GG-
csendes tag
sziasztok
Végre volt kis időm hogy csináljak egy új DRIFT videót... Innét tudjátok leszedni:
Bővebben: link
Online Driftelés (Stadium 2)
Bumpercam kameraállás (ahogy megszokhattátok tőlem)
REmélem tetszeni fog...
üdv -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
illusiON #2242 üzenetére
haha lancert senki nem használ, illetve van egy-két elvetemült arc (akad köztük egész jó driftes is)
egyébként majdnem minden autó beállításánál az a lényeg, hogy full accelaration, hátul kicsi tapadás, hogy tudja a hátulját kitolni... és manual váltó
Az a vynil pedig igen egy szerkesztőprogival lett csinálva, hogy hogyan azt ne kérdezd, mert egyik klántárs csinálta... de van hozzá szerkesztőprogi...
apropó: ma kicsit nosztalgiáztam és fölmentem nfsu1 online-ra...yó kis back-flashem volt, habár eléggé gányul ment a drift... teljesen más a két rész...
-
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #2241 üzenetére
hmmm nem vagy pofátlan, és oda is adnám, csak sajnos a a tisztelt ea-s kollegák úgy oldották meg hogy az ember profile-jába elrejtették az online-os regisztrációs adatokat... pfff és jobb félni mint megijedni, nem mintha tartanék attól, hogy Te belekutyulnál az onlineos profile-ba...
inkább küldök képeket, csak mondj egy mail-t... egyébként nagyvonalakban csak annyi változott, hogy minden FRONT-os cucc, tehát a kocsi eleje maximumon van, illetve minden REAR-es 0-án... hadd tudjon csúszkálni a kicsike hátulja
az egyes sebesség maximumig kitolva, minél kisebb legyen a kettes és az egyes között a különbség... -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #2238 üzenetére
hmmm nemtom, nálam nem indul meg a fal felé... talán a sebesség... 100km/h fölötti átlagsebességgel megy... és fontos hogy időben átkell tenni a másikirányba a kormányzást... ergo ne tudjon a fal felé megindulni egyenesen... érdemes megnézni egyébként a videókat olyan szemmel is hogy az első kerékre koncentrálunk... lehet látni hogy folyamatos mozgásban van szinte... vannak picike kis korrigálások az ellentétes irányba...
Downhill-nél nekem az egyetlen problémám, hogy néha túlfordul a kocsim... -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Dreamcaster #2232 üzenetére
hali
billel játszom, sajna paddal még nem volt érkezésem kipróbálni... (de szerintm már nem tudnék átállni rá)
Sima fék kb csak annyi kell, ha elqrtam egy fordulót,kanyart és még megtudom fogni a fal előtt... Amúgy nem használom... A lényeg mindenképpen a kéziféken van... ezzel tudod a kocsidat lassítani is kanyarok előtt, továbbá ezzel tudsz rásegíteni ha nem fordulna eléggé, bár a 2-ben egész jól be lehet állítani a kocsikat, hogy ne kelljen sok kézifék... az egyben integrával ez azért más volt...a kézifék másik fontos szerepe, akkor van ha óriási single-drifteket akar csinálni az ember... De ez csak elsőkerekeseknél műxik... (haha tegnap sikerült végre egy yót csúsznom --> 3.4milla single
)
egyébként megint a videókat tudom csak ajánlani kiindulópontnak... Ott lehet látni, hogy mikor használ az ember kéziféket... Másik, hogy rengeteg gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás...Én sem úgy kezdtem hogy egyből ment iszonyatosan a drift... Nagyon sok gyakorlással jutottam el oda ahol most vagyok...
-
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #2219 üzenetére
Most jött ki a legújabb...(Downhill Madness V)
Lehet kapaszkodni tovább...
amúgy már írtam egyszer, nemtudom ki szedte le vagy ki nem, de ez mindenképpen kötelező darab: The Art of DRIFTING (made by NfmGG)
és igen, büszke tagja vagyok immár több mint egy éve a klánnak... -
HunMajin-GG-
csendes tag
hmmm... ''Biztonsági másolattal'' rendelkezőknek ajánlom ezt a linket:
World Record-ot töltéstek le:
ez egy olyan program, amely az OFFLINE elért eredményeket felismeri, és el lehet küldeni... Hogy ez miért is jó? hmm hát végre kiderül hogy ki is a legény a gáton...
Rangsorolja versenytípusonként a versenyzőket, lehet klánokat regisztrálni (klánonként is rangsorolja), sőt még orszégonként is van rangsor...
Szóval hajrá, be lehet bizonyítani, hogy nem a COROLLA a legjobb a circuitra,sprintre, url-re, illetve hogy legyőzhető a golf driftben?
Hajrá -
HunMajin-GG-
csendes tag
hmmm kissé kezd elhalni a topic...
Kááár... Kár hogy nem tudtok netre jönni, biztos több élményben lenne részetek... de mind1... ez van...
De hogy ne csüggedjetek, addig is itt egy új DRIFTVIDEÓ!!!Egyik klántársam csinálta (NfmGG). MINDENKINEK ajánlom figyelmébe! Az összes STADIUM & PARKADE pálya benne van... 1-1 kör mindenhol... IDEÁLIS ÍVEKKEL!!! PROFI munka!
Szóval letöltésre fel! Ne ijedjetek meg, ezért előre szólok, hogy több mint 200MB! De mindenképp megéri letölteni, nem mindennap lát ilyet az ember!
Itt a Link:
Még több driftvideó itt:
jó csemegézést! -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Dreamcaster #1754 üzenetére
NEM lehet career kocsit rankedbe vinni...
-
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1687 üzenetére
hmmm hát én már régi motoros vagyok a GG-be...
(több mint egy éve, hogy ott vagyok, régiek közül talán 2-3 ember van már csak bent). Anno ez úgy ment, hogy Reborn-GG- (GamersGen az új netes neve) a jódrifteseket magaköré gyűjtötte... Na most jó driftes akkor (2003. dec) kb 600k-nál kezdődött a t2-őn...Aki ellen játszott és megszorította, vagy akár le is győzte, azt megkereste egy ajánlattal, hogy van e kedve belépni... (kb 10-15 tag lehetett az első időkben).. No így kerültem be én is...
Kritériumok: Nos igen, ezek tényleg nem tűnnek egyszerűnek egy átlagos játékosnak... DE ez a lényeg, hogy nem is keresünk átlagos játékosokat...Kiemelkedő tudású, ügyességű játékosoknak pedig, ha elsőre nem is, de sok-sok gyakorlás, verseny után ezek a feltételek már nem is oly vészesek...
konkrét számok pedig nincsenek... körülbelüli értékeket mondok, ami alatt csak akkor kerülhet be az ember, ha lehet látni rajta a gyors fejlődés lehetőségét...
csak a populárisabb pályákhoz mondok pár értéket:
stad 2: 1.4milla /10kör mind
stad 3: 1.5
park 1: 1 milla
park 2: 2 milla
hillside: 600-700k+
capilano: 250k+
powerline: 250k-300k+
lighthouse: 1milla+
ezek csak kb értékek... És fontos hogy több pályás (online több pályán is kiemelkedőt teljesítenek) játékosoknak több az esélye a bekerüléshez.. Ezek a számok most elég riasztónak tűnhetnek, de csak egy jó beállítás és egy ideális ív kell, ja és sok sok gyakorlás!
na sorry a hosszú reply-ért csak gondoltam ez érdekelhet mást is, így bővebben szerettem volna kifejteni...
[Szerkesztve] -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1644 üzenetére
jaja itt is van...
semmi extra... el lehet vele még ügyeskedni, nekem ez így teljesen megfelel...
ecu:
turbo:
örülök, hogy így fejlődsz...hamarosan már Te is végigcsúszod a pályákat...
-
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1625 üzenetére
ööö ja, de amikor a kép készült volt még pár köröm...
mind1.. 1 a lényeg, hogy ha van kérdés még, akár Neked akár másnak drifthez kapcsolódóan, annak szívesen segítek, ha tudok...
Parkade Drift: semmi extra, ez is egy driftpálya fajta...
van Stadium Drift, Parkade Drift, Downhill Drift... -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
HunMajin-GG- #1623 üzenetére
na megnéztem, mentem rajta 2 teljes menetet, és hmmm tényleg nem egyzserű.. hasonlít a parkade-ra... ez sült ki belőle:
amúgy a tesztpályán nem nagyon érdemes próbálgatni, mert csak a parkade-os driftekre ad mérvadó eredményeket... No mára mentem... sok-sok gyakorlás és meglesz a gyümölcse...
hali
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1619 üzenetére
nemnagyon, mert szárny nélkül nincs is leszorítóerő... és manual nem csak addig kell amig felpakolod 2-ig, hanem utána is hogy NE váltson át 3-asba... Ez az egyik kulcsa az egész driftnek! A lényeg hogy MAX fordulatszámon, vagy lehetőleg minél magasabb fordulatszámon pörögjön a motor...
Próbáld meg a golfot úgy hogy:
drivetrain: 1-es: kb. 68 km/h, 2-es: kb 100 km/h
turbo, ecu: az első 4-et teszed full throttle-re
aero: hátul 0, elől 6-7 között
kerék: hátul 0, elől 7-8 között
na próba cseresznye, így elvileg nem szabad lefulladnia, legalábbis nekem nem fullad le...
[Szerkesztve] -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1610 üzenetére
drivetrain: full accelaration, 1. 38.3 mp/h, 2. 70.6 mp/h a többi nem lényeges mert manual váltó és kettesnél nagyobba nem kell kapcsolni...
aero: front: 8.24, back: 9.20 (ezzel nem telejsen értek egyet... ha igy nem ok, akkor vedd le a backet 0-ra)
tyre: level 1 tyres
ecu: közepén a 3-6.ik fullra
turbo: végén fullra...
próbáld ki, én így első ránézésre elég sok mindent máshogy állítottam volna be, de a srác ezzel is alázott mindenkit -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Viktor77 #1591 üzenetére
Itt még subaruval nyomja, de már ő is váltott golfra... Ja és Gamepaddal játszik tudomásom szerint...
amit ajánlok hogy mindenképp tölts le az a Downhill madness vol. 4.agresszív Hillside Manor-os drift, milla pont a vége...
Szintén golffal...
Ja és amúgy meg BOLDOG KARÁCSONYT minden fórumhasználónak... -
HunMajin-GG-
csendes tag
Akinek nem megy a drift, annak jól jöhet ez az oldal:
töménytelen mennyiségű videó, ideális ívekről, minőségi csúszásokról, magas pontszámokról... -
HunMajin-GG-
csendes tag
válasz
Atlantis #1450 üzenetére
én csak driftre mondtam, és a személyes tapasztalataimat osztottam meg (offline, online egyaránt)
de nem akarok vitatkozni, kinek ez, kinek az... egyébként csak halkan jegyzem meg hogy online kezd a golf olyan lenni mint az 1-ben az integra...ergo: aki más autóval megy már eleve bukott ügy... persze tisztelet a kivételnek...
-
HunMajin-GG-
csendes tag
aki szeret driftelni azt érdekelheti ez a movie...
aki nem szeret az pedig azért töltse le hogy hátha megszereti...
full profi munka, legjobb videó amit eddig láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest